MAR-LINE MEUBEL

Contactgegevens MAR-LINE MEUBEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAR-LINE MEUBEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAR-LINE MEUBEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSSTRAAT 5A; 3950; BOCHOLT, België

Telefoon (phone): 89467077 (+32-89467077) 89467077 (+32-89467077)

Fax (fax): +32 (3) 933-14-42 +32 (3) 933-14-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAR-LINE MEUBEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAR-LINE MEUBEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAR-LINE MEUBEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAR-LINE MEUBEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAR-LINE MEUBEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAR-LINE MEUBEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAR-LINE MEUBEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAR-LINE MEUBEL
Products information MAR-LINE MEUBEL

BTW identificatienummer (tax): BE07159759521
Ondernemingsnummer: 9976379394
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in MAR-LINE MEUBEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAR-LINE MEUBEL
(Get full report from official database of BE for MAR-LINE MEUBEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAR-LINE MEUBEL
Addition kinds of activities for MAR-LINE MEUBEL

344311. Chambers en caissons | Chambers and caissons
28999924. Pistoolslijpverbindingen | Gun slushing compounds
38610600. Fotografische verwerkende chemicaliën | Photographic processing chemicals
39520201. Borden, tekening, artiesten ' | Boards, drawing, artists'
50729902. Wielen en glijbanen | Casters and glides

Werken bij MAR-LINE MEUBEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAR-LINE MEUBEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAR-LINE MEUBEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAR-LINE MEUBEL. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER VOLAUTOMATISCH MAGAZIJN - NACHT (M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na opleiding ben je samen met je collega-techniekers verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en het oplossen van de storingen in ons volautomatisch magazijn (36.000 palletplaatsen, volledig PC-PLC gestuurd). Iedereen heeft verantwoordelijkheid voor de correcte uitvoering van alle werken ; sommigen krijgen afhankelijk van hun kunnen ook de eindverantwoordelijk voor bepaalde deelaspecten van de onderhoudstaken.

  • Metser (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wemmel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Swapper België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

  • Etudiant chimiste (MONT-SAINT-GUIBERT)

    Regio: MONT-SAINT-GUIBERT

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Vous ête étudiant en chimie à la recherche d'un job d'étudiant en rapport avec vos études de chimie Notre client est actif dans la recherche et le dévelopement des granules plastiques et recherche 1 étudiant pour travailler dans son service de recherche et développement à raison de 1 à 2 jours semaines dès le mois de septembre

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

Zoek naar antwoorden van MAR-LINE MEUBEL in sociale netwerken
Look for responds of MAR-LINE MEUBEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAR-LINE MEUBEL. Laat een reactie achter voor MAR-LINE MEUBEL. MAR-LINE MEUBEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAR-LINE MEUBEL. Leave a respond for MAR-LINE MEUBEL. MAR-LINE MEUBEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAR-LINE MEUBEL op de google maps. Adres en contacten MAR-LINE MEUBEL
Location of MAR-LINE MEUBEL on the google maps. Address and contacts of MAR-LINE MEUBEL

Andere gerelateerde bedrijven als come MAR-LINE MEUBEL MAR-LINE MEUBEL: Ademov M | POEZEWOEFKE (HET) | ANDRE LANDUYT | VCLB-CENTRUM | JEAN-PAUL BOURGEOIS

Other related companies as MAR-LINE MEUBEL: Ademov M | POEZEWOEFKE (HET) | ANDRE LANDUYT | VCLB-CENTRUM | JEAN-PAUL BOURGEOIS

MAR-LINE MEUBEL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAR-LINE MEUBEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07159759521. Het bedrijf MAR-LINE MEUBEL bevindt zich op het adres: BOSSTRAAT 5A; 3950; BOCHOLT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in MAR-LINE MEUBEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAR-LINE MEUBEL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAR-LINE MEUBEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAR-LINE MEUBEL, openstaande posities, locatie van MAR-LINE MEUBEL op de kaart.

MAR-LINE MEUBEL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAR-LINE MEUBEL, company assigned to the tax number BE07159759521. The company MAR-LINE MEUBEL is located at the address: BOSSTRAAT 5A; 3950; BOCHOLT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in MAR-LINE MEUBEL were not found.
The main activity of MAR-LINE MEUBEL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAR-LINE MEUBEL is not available. You also can look at reviews of MAR-LINE MEUBEL, open positions, location of MAR-LINE MEUBEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAR-LINE MEUBEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAR-LINE MEUBEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAR-LINE MEUBEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAR-LINE MEUBEL, employees, financial statistics.