KRIS VANDENBOGAERDE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • KRIS VANDENBOGAERDE
Private companiesTobacco Products • KRIS VANDENBOGAERDE

Contactgegevens KRIS VANDENBOGAERDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIS VANDENBOGAERDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIS VANDENBOGAERDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COMM. EDM. AMEYESTRAAT 1BA; 8540; DEERLIJK, België

Telefoon (phone): 56725912 (+32-56725912) 56725912 (+32-56725912)

Fax (fax): +32 (87) 558-22-45 +32 (87) 558-22-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIS VANDENBOGAERDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIS VANDENBOGAERDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIS VANDENBOGAERDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIS VANDENBOGAERDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIS VANDENBOGAERDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIS VANDENBOGAERDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIS VANDENBOGAERDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIS VANDENBOGAERDE
Products information KRIS VANDENBOGAERDE

BTW identificatienummer (tax): BE02636413574
Ondernemingsnummer: 2626251220
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in KRIS VANDENBOGAERDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIS VANDENBOGAERDE
(Get full report from official database of BE for KRIS VANDENBOGAERDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIS VANDENBOGAERDE
Addition kinds of activities for KRIS VANDENBOGAERDE

331601. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
381205. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
32719908. Blokken, beton: isolatie | Blocks, concrete: insulating
50820302. Aannemers materialen | Contractor's materials
79991118. Schaatsen instructie, ijs of roller | Skating instruction, ice or roller

Werken bij KRIS VANDENBOGAERDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIS VANDENBOGAERDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIS VANDENBOGAERDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIS VANDENBOGAERDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

  • Application Analyst m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je denkt mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. - Je werkt mee aan software implementaties. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de standaard software oplossingen. - Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen. - Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig voer je ook aanpassingen uit door programmatie op maat. - Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. - Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers. - Je rapporteert over de status en vooruitgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget en timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden. - Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers met betrekking tot hun operationele systemen. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

  • chauffeur CE nachtwerk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CE chauffeur nachtwerk zal u instaan voor: het transport van pallets en rolcontainers met pakketten voor post NL vertrek dagelijks ten vroegste 16u en ten laatste 22u30 ritten tussen 12 à 15u rijtijd + beschikbaarheidstijd zelf laden en lossen van pallets en rolcontainers transport uitsluitend in België en Nederland

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Student verkoop charcuterie St TRuiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in St Truiden weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van KRIS VANDENBOGAERDE in sociale netwerken
Look for responds of KRIS VANDENBOGAERDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIS VANDENBOGAERDE. Laat een reactie achter voor KRIS VANDENBOGAERDE. KRIS VANDENBOGAERDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIS VANDENBOGAERDE. Leave a respond for KRIS VANDENBOGAERDE. KRIS VANDENBOGAERDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIS VANDENBOGAERDE op de google maps. Adres en contacten KRIS VANDENBOGAERDE
Location of KRIS VANDENBOGAERDE on the google maps. Address and contacts of KRIS VANDENBOGAERDE

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIS VANDENBOGAERDE KRIS VANDENBOGAERDE: TAVERNE VIEIL D?OBOURG | Claeys J | DRS ELECTRONICA | Van develde V | Bailly & Cie

Other related companies as KRIS VANDENBOGAERDE: TAVERNE VIEIL D?OBOURG | Claeys J | DRS ELECTRONICA | Van develde V | Bailly & Cie

KRIS VANDENBOGAERDE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIS VANDENBOGAERDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02636413574. Het bedrijf KRIS VANDENBOGAERDE bevindt zich op het adres: COMM. EDM. AMEYESTRAAT 1BA; 8540; DEERLIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 712,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in KRIS VANDENBOGAERDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRIS VANDENBOGAERDE is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIS VANDENBOGAERDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIS VANDENBOGAERDE, openstaande posities, locatie van KRIS VANDENBOGAERDE op de kaart.

KRIS VANDENBOGAERDE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIS VANDENBOGAERDE, company assigned to the tax number BE02636413574. The company KRIS VANDENBOGAERDE is located at the address: COMM. EDM. AMEYESTRAAT 1BA; 8540; DEERLIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 712,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in KRIS VANDENBOGAERDE were not found.
The main activity of KRIS VANDENBOGAERDE is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIS VANDENBOGAERDE is not available. You also can look at reviews of KRIS VANDENBOGAERDE, open positions, location of KRIS VANDENBOGAERDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIS VANDENBOGAERDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIS VANDENBOGAERDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIS VANDENBOGAERDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIS VANDENBOGAERDE, employees, financial statistics.