HUBERT MAGERAT

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • HUBERT MAGERAT
Private companiesHealth Services • HUBERT MAGERAT

Contactgegevens HUBERT MAGERAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUBERT MAGERAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUBERT MAGERAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BEAURAING 1; 6924; WELLIN, België

Telefoon (phone): 84388582 (+32-84388582) 84388582 (+32-84388582)

Fax (fax): +32 (50) 844-62-73 +32 (50) 844-62-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUBERT MAGERAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUBERT MAGERAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUBERT MAGERAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUBERT MAGERAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUBERT MAGERAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUBERT MAGERAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUBERT MAGERAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUBERT MAGERAT
Products information HUBERT MAGERAT

BTW identificatienummer (tax): BE02639709472
Ondernemingsnummer: 3240386962
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 642,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in HUBERT MAGERAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUBERT MAGERAT
(Get full report from official database of BE for HUBERT MAGERAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUBERT MAGERAT
Addition kinds of activities for HUBERT MAGERAT

2711. Kranten | Newspapers
326902. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery
382302. Instrumenten voor drukmeting, industrieel | Pressure measurement instruments, industrial
01720000. druiven | Grapes
36990105. Dynamotrons | Dynamotrons
52610301. Kerstbomen (natuurlijk) | Christmas trees (natural)

Werken bij HUBERT MAGERAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUBERT MAGERAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUBERT MAGERAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUBERT MAGERAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Ternat zijn we op zoek naar dynamische Orderpicker/sorteerder (m/v). Als orderpicker/sorteerder, zorg je ervoor dat bestellingen en pakketen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van verschillende medewerker en dit in één van de verschillende ploegen. - Ochtend: 6u tot 14u - Nacht: 17u tot 1u Of halftijds: 9-14u of 3u tot 7u

  • Chef kok Bedrijfsrestaurant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor:  - het aansturen en begeleiden van de keukenmedewerkers en/of chefs - de activiteit in de keuken organiseren en coördineren - optimaal food-cost beheer - Kleine administratieve taken uitvoeren   Bedrijfsprofiel: Voor een groeiend bedrijf in de BENELUX zijn we op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde medewerker die eten en drinken de rol geeft die het verdient.    

  • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

  • Magazijnier (m/v) dagploeg of 2 ploegen Temse - snelle opstart (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot boekenmagazijn in Temse zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers die in de dagploeg (8u-16u06) en/of 2-ploegen (6u-14u06 & 12u30-20u36) kunnen werken. Jouw taken bestaan oa uit: manueel orderpicken (fysiek werk) scanning ...

  • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: Talentus Waterloo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem,combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Student voor kerstmarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FOOD ON THE MOVE

    Type: Studentenjob

    Hulp voor eet en drankchalet op de kerstmarkt van 23/11/18 tem 31/12/18. Weekends en eerste week kerstvakantie

  • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

  • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van HUBERT MAGERAT in sociale netwerken
Look for responds of HUBERT MAGERAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUBERT MAGERAT. Laat een reactie achter voor HUBERT MAGERAT. HUBERT MAGERAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUBERT MAGERAT. Leave a respond for HUBERT MAGERAT. HUBERT MAGERAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUBERT MAGERAT op de google maps. Adres en contacten HUBERT MAGERAT
Location of HUBERT MAGERAT on the google maps. Address and contacts of HUBERT MAGERAT

Andere gerelateerde bedrijven als come HUBERT MAGERAT HUBERT MAGERAT: FUJIFILM MEDICAL SYSTEMS BENELUX NV | AUX DELICES | Ingrid | Bertrand Y | COIFFURE JOCELYNE

Other related companies as HUBERT MAGERAT: FUJIFILM MEDICAL SYSTEMS BENELUX NV | AUX DELICES | Ingrid | Bertrand Y | COIFFURE JOCELYNE

HUBERT MAGERAT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUBERT MAGERAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02639709472. Het bedrijf HUBERT MAGERAT bevindt zich op het adres: RUE DE BEAURAING 1; 6924; WELLIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 642,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in HUBERT MAGERAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUBERT MAGERAT is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUBERT MAGERAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUBERT MAGERAT, openstaande posities, locatie van HUBERT MAGERAT op de kaart.

HUBERT MAGERAT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUBERT MAGERAT, company assigned to the tax number BE02639709472. The company HUBERT MAGERAT is located at the address: RUE DE BEAURAING 1; 6924; WELLIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 642,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in HUBERT MAGERAT were not found.
The main activity of HUBERT MAGERAT is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUBERT MAGERAT is not available. You also can look at reviews of HUBERT MAGERAT, open positions, location of HUBERT MAGERAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUBERT MAGERAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUBERT MAGERAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUBERT MAGERAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUBERT MAGERAT, employees, financial statistics.