GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT
Private companiesTobacco Products • GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT

Contactgegevens GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN FRACHENLAAN 93; 1820; STEENOKKERZEEL, België

Telefoon (phone): 27519775 (+32-27519775) 27519775 (+32-27519775)

Fax (fax): +32 (81) 827-56-17 +32 (81) 827-56-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT
Products information GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT

BTW identificatienummer (tax): BE03818542480
Ondernemingsnummer: 3896270751
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Relaxen, keukens (volledige afwerking), dressings, kasten op maat, meubelen, slaapcompfort.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT
(Get full report from official database of BE for GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT
Addition kinds of activities for GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT

267900. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
20990600. Suiker | Sugar
30699916. Spatels, rubber | Spatulas, rubber
35539905. Joinsters, houtbewerkingsmachines | Jointers, woodworking machines
36319900. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec
39990110. Vibrators, elektrisch: ontworpen voor kapper en schoonheidswinkels | Vibrators, electric: designed for barber and beauty shops
57190000. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
57369903. Drums en gerelateerde percussie instrumenten | Drums and related percussion instruments
61119907. Synthetische brandstoffen bedrijf | Synthetic fuels corporation

Werken bij GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader Losser voor tijdelijke opdracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf regio Zele, zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht om te helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zal de vrachtwagens manueel moeten laden en lossen via de laadbrug achterop de vrachtwagen. Het zijn zware tonnen die je met een bepaalde techniek op de rand moet leren rollen zodat je niet met brute kracht de tonnen moet verslepen.

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Installateur centrale verwarming / sanitair regio Heist o/d Berg (verloning bouw) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur wordt u ingeschakeld voor de complete installatie van HVAC projecten. U werkt in een team met een aantal andere collega's. Hoe groter het project, hoe groter ook het team waarin u werkt.

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Brasschaat en omgeving

  • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Talent Acquisition Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Om onze grote groei te helpen realiseren zijn we op zoek naar een Senior Talent Acquisition Partner: Ben je een netwerker die energie krijgt van het connecteren met mensen? Heb je ervaring met het beheren van vacatures van A tot Z? Wil je één van onze echte Cegeka ambassadors worden? Dan hebben wij een uitdaging op maat voor jou! Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Je staat in voor de opstart van nieuwe vacatures op basis van een grondig intakegesprek dat je voert met de hiring managers. Aan de hand van je intake ga je als een echte headhunter actief op zoek naar de geschikte (IT) profielen via sociale media en andere rekruteringskanalen. Je doet de eerste selectie op basis van CV en voert competentiegerichte interviews met je kandidaten. Je slaagt erin sterke adviezen te formuleren naar je interne klant en bouwt zo een sterke band op. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken en aanbieden van loonvoorstellen. Je neemt ownership over meerdere vacatures tegelijkertijd en staat dagelijks in contact met je interne klant. Je zorgt voor een correctie registratie van het proces en kan steeds de nodige rapportering aanleveren. Jobbeurzen en andere recruitment events geven je extra energie. Als Talent Acquisition Partner maak je deel uit van het HR-team van Cegeka en je staat samen met hun aan de basis van de groei van Cegeka.

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

  • Voedingdeskundige (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • Zelfstandige of gepensioneerde vrachtwagenchauffeur CE (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BLEYS AUTO S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor het afhalen van wagens bij onze klanten en leveranciers.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT in sociale netwerken
Look for responds of GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT. Laat een reactie achter voor GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT. GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT. Leave a respond for GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT. GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT op de google maps. Adres en contacten GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT
Location of GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT on the google maps. Address and contacts of GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT

Andere gerelateerde bedrijven als come GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT: Importex - Sikoped | JACQUES HOFMANN | CORDONNERIE DU CENTRE | Clef Dechamps (La) | La Closi猫re (Garage de)

Other related companies as GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT: Importex - Sikoped | JACQUES HOFMANN | CORDONNERIE DU CENTRE | Clef Dechamps (La) | La Closi猫re (Garage de)

GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03818542480. Het bedrijf GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT bevindt zich op het adres: VAN FRACHENLAAN 93; 1820; STEENOKKERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Lijst met producten zijn Relaxen, keukens (volledige afwerking), dressings, kasten op maat, meubelen, slaapcompfort..
De hoofdactiviteit van GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT, openstaande posities, locatie van GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT op de kaart.

GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT, company assigned to the tax number BE03818542480. The company GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT is located at the address: VAN FRACHENLAAN 93; 1820; STEENOKKERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. List of products are Relaxen, keukens (volledige afwerking), dressings, kasten op maat, meubelen, slaapcompfort..
The main activity of GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT is not available. You also can look at reviews of GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT, open positions, location of GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GIELENS N.V. RELAX- EN SLAAPCOMPFORT, employees, financial statistics.