DE VOS - OWCZAREK

Contactgegevens DE VOS - OWCZAREK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VOS - OWCZAREK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VOS - OWCZAREK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VROMBAUTSTRAAT 111; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93773846 (+32-93773846) 93773846 (+32-93773846)

Fax (fax): +32 (14) 845-50-48 +32 (14) 845-50-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VOS - OWCZAREK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VOS - OWCZAREK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VOS - OWCZAREK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VOS - OWCZAREK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VOS - OWCZAREK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VOS - OWCZAREK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VOS - OWCZAREK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VOS - OWCZAREK
Products information DE VOS - OWCZAREK

BTW identificatienummer (tax): BE07127624511
Ondernemingsnummer: 8488555908
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 498,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DE VOS - OWCZAREK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VOS - OWCZAREK
(Get full report from official database of BE for DE VOS - OWCZAREK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VOS - OWCZAREK
Addition kinds of activities for DE VOS - OWCZAREK

233702. Vrouwen en missen 'capes en jassen | Women's and misses' capes and jackets
20839905. Spruiten, gemaakt in malthouses | Sprouts, made in malthouses
22980301. Camouflage netten, niet gemaakt in weefmolens | Camouflage nets, not made in weaving mills
26210803. Greaseproof verpakkingspapier | Greaseproof wrapping paper
30699910. Linnen, vulkaniseerbare rubber | Linings, vulcanizable rubber
39110000. Sieraden, edelmetaal | Jewelry, precious metal

Werken bij DE VOS - OWCZAREK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VOS - OWCZAREK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VOS - OWCZAREK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VOS - OWCZAREK. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • BANDENKRAANMACHINIST - OPIE VAST (DEUX-ACREN)

    Regio: DEUX-ACREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert allerhande kraanwerk uit binnen de grond- en afbraakwerken. Je werkt hiervoor met een bandenkraan (16 à 24 ton). Je vertrekt 'smorgens rechtstreeks van bij jouw thuis naar de werf.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zingem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij huis van ons personeel zodat dit gemakkelijk combineerbaar is met je gezinsleven. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om te poetsen bij particulieren in het systeem van de dienstencheques.

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • Jobstudent redder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

  • QC Laborant regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

  • Accountant M/V (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DE CEUNYNCK & Co

    Type: Vaste Job

    Als Accountant binnen onze Finance afdeling maken volgende taken deel uit van je takenpakket : Maand afsluitingen : Realiseren of controleren van alle operaties m.b.t. de grootboek transacties BTW en vennootschapsbelasting: fiscale aangiftes opmaken om aan wettelijke verplichtingen te voldoen Jaarrekeningen en alle Belgische wettelijke verplichtingen: opstellen in samenspraak met de bedrijfsrevisoren Begeleiding van de medewerkers van het Shared Service Center (focus op AP) Budgettering en forecast : de BE controller ondersteunen bij het opstellen van de budgetten Andere ad hoc taken gelinkt aan accounting / reporting

  • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

Zoek naar antwoorden van DE VOS - OWCZAREK in sociale netwerken
Look for responds of DE VOS - OWCZAREK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VOS - OWCZAREK. Laat een reactie achter voor DE VOS - OWCZAREK. DE VOS - OWCZAREK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VOS - OWCZAREK. Leave a respond for DE VOS - OWCZAREK. DE VOS - OWCZAREK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VOS - OWCZAREK op de google maps. Adres en contacten DE VOS - OWCZAREK
Location of DE VOS - OWCZAREK on the google maps. Address and contacts of DE VOS - OWCZAREK

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VOS - OWCZAREK DE VOS - OWCZAREK: DEXIA | Fondation pour la Psychogeriatrie "1050" | BUREAU ASSURVIE | DE WITTE NV | JAN SPRENGHERS

Other related companies as DE VOS - OWCZAREK: DEXIA | Fondation pour la Psychogeriatrie "1050" | BUREAU ASSURVIE | DE WITTE NV | JAN SPRENGHERS

DE VOS - OWCZAREK is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VOS - OWCZAREK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07127624511. Het bedrijf DE VOS - OWCZAREK bevindt zich op het adres: VROMBAUTSTRAAT 111; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 498,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in DE VOS - OWCZAREK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE VOS - OWCZAREK is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VOS - OWCZAREK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VOS - OWCZAREK, openstaande posities, locatie van DE VOS - OWCZAREK op de kaart.

DE VOS - OWCZAREK is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VOS - OWCZAREK, company assigned to the tax number BE07127624511. The company DE VOS - OWCZAREK is located at the address: VROMBAUTSTRAAT 111; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 498,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in DE VOS - OWCZAREK were not found.
The main activity of DE VOS - OWCZAREK is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VOS - OWCZAREK is not available. You also can look at reviews of DE VOS - OWCZAREK, open positions, location of DE VOS - OWCZAREK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VOS - OWCZAREK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VOS - OWCZAREK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VOS - OWCZAREK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VOS - OWCZAREK, employees, financial statistics.