COUNTRY HOME

Contactgegevens COUNTRY HOME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUNTRY HOME: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUNTRY HOME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DELAERESTRAAT 37; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51211583 (+32-51211583) 51211583 (+32-51211583)

Fax (fax): +32 (56) 187-32-85 +32 (56) 187-32-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUNTRY HOME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUNTRY HOME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUNTRY HOME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUNTRY HOME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUNTRY HOME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUNTRY HOME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUNTRY HOME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUNTRY HOME
Products information COUNTRY HOME

BTW identificatienummer (tax): BE06635986328
Ondernemingsnummer: 9879974365
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 543,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in COUNTRY HOME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUNTRY HOME
(Get full report from official database of BE for COUNTRY HOME)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUNTRY HOME
Addition kinds of activities for COUNTRY HOME

236999. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
28340300. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
30530206. Stoom of andere verpakking | Steam or other packing
36710203. Electron buizen, NSK | Electron tubes, nsk
50120207. Truck trekkers | Truck tractors
51980200. Vernis | Varnishes
55419903. Vrachtwagen stopt | Truck stops
58120304. Coffeeshop | Coffee shop

Werken bij COUNTRY HOME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUNTRY HOME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUNTRY HOME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUNTRY HOME. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • Ervaren magazijnier(ster) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de magazijnier met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Dan bieden wij jou een job met afwisseling in een dynamisch familiebedrijf in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Je zal aan de slag gaan bij een distributeur van verpakte vleeswaren en kazen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op jou om controle uit te oefenen aan de laadkade. Dat houdt in dat jij de juistheid en volledigheid van de bestellingen controleert. Je checkt of het juiste soort kratten gebruikt wordt, dat het aantal bakken correct is dat je efficiënt het leeggoed stapelt en de administratie ervan bijhoudt. Etiketten kijk je na op volledig en juisheid. Jij kijkt na of de bakken en paletten klaarstaan voor de juiste route. Je evalueert of het volume past in de vrachtwagen of camionette en kan verschuivingen doorvoeren indien mogelijk. Door jouw verantwoordelijkheidszin zullen problemen vermeden worden zoals verkeerde goederen bij de foute klant, verloren gaan van goederen, ... Indien nodig zal je hulp bieden aan het onthaal, hulp bij wegzetten van goederen, in het magazijn of bij retour van goederen.

  • Pijpfitter (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt graag op verplaatsing  Je staat in voor het correct plaatsen van buisleidingen

  • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Machine-operator drukkerij 2-ploegen (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ruddervoorde zijn we op zoek naar technisch onderlegde operatoren (M/V). Functie: - Machine-operator diverse machines 1. Bedienen D-Coat afwerkingsmachine - Gedrukte etiketten voorzien van laminaat of vernis - Stansen van sticker-etiketten - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten 2. Bedienen Slit-Versnij afwerkingsmachines - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten + correct tellen

  • Student gezocht voor elke vrijdag (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Hasselt zijn wij op zoek naar studenten die op vrijdag kunnen werken. Je zal tewerkgesteld worden op de logistieke afdeling binnen de firma.

  • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

  • Kamermeisje (jongen) - Student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn steeds op zoek naar studenten voor zaterdag en/of zondag en/of feestdagen en/of vakanties het hele jaar door (ook zaterdag en/of zondag en/of feestdagen in vakanties!). Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel.

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

Zoek naar antwoorden van COUNTRY HOME in sociale netwerken
Look for responds of COUNTRY HOME in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUNTRY HOME. Laat een reactie achter voor COUNTRY HOME. COUNTRY HOME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUNTRY HOME. Leave a respond for COUNTRY HOME. COUNTRY HOME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUNTRY HOME op de google maps. Adres en contacten COUNTRY HOME
Location of COUNTRY HOME on the google maps. Address and contacts of COUNTRY HOME

Andere gerelateerde bedrijven als come COUNTRY HOME COUNTRY HOME: LE SQUARE SUD | HOME N-DAME DE BANNEUX | HANS SPRUYTTE | Acqua et Giardini SPRL | Auto + Hifi

Other related companies as COUNTRY HOME: LE SQUARE SUD | HOME N-DAME DE BANNEUX | HANS SPRUYTTE | Acqua et Giardini SPRL | Auto + Hifi

COUNTRY HOME is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COUNTRY HOME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06635986328. Het bedrijf COUNTRY HOME bevindt zich op het adres: DELAERESTRAAT 37; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 543,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in COUNTRY HOME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COUNTRY HOME is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUNTRY HOME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUNTRY HOME, openstaande posities, locatie van COUNTRY HOME op de kaart.

COUNTRY HOME is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is COUNTRY HOME, company assigned to the tax number BE06635986328. The company COUNTRY HOME is located at the address: DELAERESTRAAT 37; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 543,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in COUNTRY HOME were not found.
The main activity of COUNTRY HOME is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COUNTRY HOME is not available. You also can look at reviews of COUNTRY HOME, open positions, location of COUNTRY HOME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUNTRY HOME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUNTRY HOME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUNTRY HOME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUNTRY HOME, employees, financial statistics.