HOME N-DAME DE BANNEUX

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • HOME N-DAME DE BANNEUX
Private companiesRailroad Transportation • HOME N-DAME DE BANNEUX

Contactgegevens HOME N-DAME DE BANNEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOME N-DAME DE BANNEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOME N-DAME DE BANNEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT 1ER 36; 6210; LES BONS VILLERS, België

Telefoon (phone): 71851381 (+32-71851381) 71851381 (+32-71851381)

Fax (fax): +32 (53) 820-78-64 +32 (53) 820-78-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOME N-DAME DE BANNEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOME N-DAME DE BANNEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOME N-DAME DE BANNEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOME N-DAME DE BANNEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOME N-DAME DE BANNEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOME N-DAME DE BANNEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOME N-DAME DE BANNEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOME N-DAME DE BANNEUX
Products information HOME N-DAME DE BANNEUX

BTW identificatienummer (tax): BE04572204589
Ondernemingsnummer: 6328643798
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in HOME N-DAME DE BANNEUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOME N-DAME DE BANNEUX
(Get full report from official database of BE for HOME N-DAME DE BANNEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOME N-DAME DE BANNEUX
Addition kinds of activities for HOME N-DAME DE BANNEUX

306901. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
01390101. Alfalfa boerderij | Alfalfa farm
20749902. Katoenzaadolie, gededeoriseerd | Cottonseed oil, deodorized
35890303. Zwembad filter en water conditioning systemen | Swimming pool filter and water conditioning systems
38450200. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus

Werken bij HOME N-DAME DE BANNEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOME N-DAME DE BANNEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOME N-DAME DE BANNEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOME N-DAME DE BANNEUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Ophangen van diverse designradiatoren, LowH2O en toebehoren aan de laklijn (incl. voorbereiding : keuze van ophangijzers, klaarzetten van te lakken producten) - Controleren van gelakte en te lakken producten dmv diverse meetinstrumenten en diverse labels - Afnemen en stapelen van gelakte producten - Intern transport verzorgen - Kwaliteitsformulieren invullen en etikettencontrole uitvoeren

  • Customer Service Medewerker. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de Customer Serivce Manager, speelt u een sleutelrol in de administratieve en logistieke organisatie van de dienst naverkoop van uw klantenportefeuille. Wat verwachten we van u? -Je brengt de klant op de hoogte van commerciële acties. -Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van uw zone vanaf het opstellen van de facturen, tot hun opvolging in het facturatiesysteem en de inning van de onbetaalde facturen. -Je zorgt voor een goede communicatie in je team om een goede werkorganisatie- en sfeer te verzekeren. -Je bereidt, op administratief vlak, de leveringsronde van je team voor. -Je zorgt voor het perfect inbrengen van alle gegevens in het informaticasysteem om een zorgeloze levering te verzekeren.

  • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

  • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268094 / 463 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Gent zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Everberg. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herdersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERDERSEM)

    Regio: HERDERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent zomer GOM (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Welkom bij Synergie! Deze zomer start jij als student bij GOM, hiervoor sta je onder contract bij Synergie. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal administratieve documenten die zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.

  • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: S&R Olympia

    Type: Studentenjob

    Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

Zoek naar antwoorden van HOME N-DAME DE BANNEUX in sociale netwerken
Look for responds of HOME N-DAME DE BANNEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOME N-DAME DE BANNEUX. Laat een reactie achter voor HOME N-DAME DE BANNEUX. HOME N-DAME DE BANNEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOME N-DAME DE BANNEUX. Leave a respond for HOME N-DAME DE BANNEUX. HOME N-DAME DE BANNEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOME N-DAME DE BANNEUX op de google maps. Adres en contacten HOME N-DAME DE BANNEUX
Location of HOME N-DAME DE BANNEUX on the google maps. Address and contacts of HOME N-DAME DE BANNEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come HOME N-DAME DE BANNEUX HOME N-DAME DE BANNEUX: MICHEL DUVAL | M.Y.C. SPRL | MEGA COPY | WAFELBAKKERIJ LUKA | ST?PHANE GILLEROT

Other related companies as HOME N-DAME DE BANNEUX: MICHEL DUVAL | M.Y.C. SPRL | MEGA COPY | WAFELBAKKERIJ LUKA | ST?PHANE GILLEROT

HOME N-DAME DE BANNEUX is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOME N-DAME DE BANNEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04572204589. Het bedrijf HOME N-DAME DE BANNEUX bevindt zich op het adres: RUE ALBERT 1ER 36; 6210; LES BONS VILLERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 386,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in HOME N-DAME DE BANNEUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOME N-DAME DE BANNEUX is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOME N-DAME DE BANNEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOME N-DAME DE BANNEUX, openstaande posities, locatie van HOME N-DAME DE BANNEUX op de kaart.

HOME N-DAME DE BANNEUX is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOME N-DAME DE BANNEUX, company assigned to the tax number BE04572204589. The company HOME N-DAME DE BANNEUX is located at the address: RUE ALBERT 1ER 36; 6210; LES BONS VILLERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 386,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in HOME N-DAME DE BANNEUX were not found.
The main activity of HOME N-DAME DE BANNEUX is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOME N-DAME DE BANNEUX is not available. You also can look at reviews of HOME N-DAME DE BANNEUX, open positions, location of HOME N-DAME DE BANNEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOME N-DAME DE BANNEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOME N-DAME DE BANNEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOME N-DAME DE BANNEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOME N-DAME DE BANNEUX, employees, financial statistics.