BOMEUBLE

Contactgegevens BOMEUBLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOMEUBLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOMEUBLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENRI WERRIESTRAAT 61; 1090; JETTE/JETTE, België

Telefoon (phone): 24260248 (+32-24260248) 24260248 (+32-24260248)

Fax (fax): +32 (19) 817-42-91 +32 (19) 817-42-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOMEUBLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOMEUBLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOMEUBLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOMEUBLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOMEUBLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOMEUBLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOMEUBLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOMEUBLE
Products information BOMEUBLE

BTW identificatienummer (tax): BE03386230468
Ondernemingsnummer: 7342132568
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 782,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in BOMEUBLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOMEUBLE
(Get full report from official database of BE for BOMEUBLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOMEUBLE
Addition kinds of activities for BOMEUBLE

737304. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services
20450113. Zelfstijgende bloem: van gekochte bloem | Self-rising flour: from purchased flour
22990703. Tops, kunstmatige vezel | Tops, manmade fiber
35930000. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
36410200. Elektrische lampen en onderdelen voor gespecialiseerde toepassingen | Electric lamps and parts for specialized applications

Werken bij BOMEUBLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOMEUBLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOMEUBLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOMEUBLE. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER - VASTE NAMIDDAG (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een orderpicker. Je bent verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van goederen. Je pickt de bestellingen via een scansysteem en voert deze in met behulp van de PC. Je werkt telkens maandag t.e.m. donderdag van 13u - 21u; op vrijdag werkt u van 9u  - 18u

  • Technieker transportkoeling (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende verantwoordelijkheden behoren onder meer tot je takenpakket: - Onderhoud en service aan THERMO KING koelgroepen en andere producten - Het monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen - Opsporen van mechanische en elektrische problemen en diagnose stellen

  • Ervaren Mechanieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende en dynamische onderneming zijn we op zoek naar een ervaren Mechanieker die zelfstandig mechanisch onderhoud en storingen doet. Je wordt ingezet op verschillende projecten.

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

  • Dakwerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GELDHOF WERRY

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

  • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

  • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

  • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

    Type: Vaste Job

    In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van BOMEUBLE in sociale netwerken
Look for responds of BOMEUBLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOMEUBLE. Laat een reactie achter voor BOMEUBLE. BOMEUBLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOMEUBLE. Leave a respond for BOMEUBLE. BOMEUBLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOMEUBLE op de google maps. Adres en contacten BOMEUBLE
Location of BOMEUBLE on the google maps. Address and contacts of BOMEUBLE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOMEUBLE BOMEUBLE: FLANTONSEN NV | Godfroid | TEXAS JEANS | PASCAL DEBECKER | O. MAHIEUX

Other related companies as BOMEUBLE: FLANTONSEN NV | Godfroid | TEXAS JEANS | PASCAL DEBECKER | O. MAHIEUX

BOMEUBLE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOMEUBLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03386230468. Het bedrijf BOMEUBLE bevindt zich op het adres: HENRI WERRIESTRAAT 61; 1090; JETTE/JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 782,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in BOMEUBLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOMEUBLE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOMEUBLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOMEUBLE, openstaande posities, locatie van BOMEUBLE op de kaart.

BOMEUBLE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOMEUBLE, company assigned to the tax number BE03386230468. The company BOMEUBLE is located at the address: HENRI WERRIESTRAAT 61; 1090; JETTE/JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 782,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in BOMEUBLE were not found.
The main activity of BOMEUBLE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOMEUBLE is not available. You also can look at reviews of BOMEUBLE, open positions, location of BOMEUBLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOMEUBLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOMEUBLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOMEUBLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOMEUBLE, employees, financial statistics.