A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE

Contactgegevens A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PROCESSIEWEG 3; 2222; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15251449 (+32-15251449) 15251449 (+32-15251449)

Fax (fax): +32 (82) 475-27-81 +32 (82) 475-27-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE
Products information A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE

BTW identificatienummer (tax): BE08959320068
Ondernemingsnummer: 3294494628
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE
(Get full report from official database of BE for A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE
Addition kinds of activities for A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE

20910300. Vis, ingeblikt en genezen | Fish, canned and cured
24991504. Stekkers, hout | Plugs, wood
28190301. Aluminiumchloride | Aluminum chloride
36130203. Verdeelborden, elektrisch | Distribution boards, electric
37280112. Pontoons, vliegtuigen | Pontoons, aircraft
50520106. Zinkerts | Zinc ore
75490300. Sleepdiensten | Towing services

Werken bij A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een productiemedewerker Takenpakket: - Goederen in de productielijnen plaatsen - Verpakken van de materialen - Bestellingen klaarmaken - Instellen van de machines

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Onderhoudstechnieker in wisselende posten (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als onderhoudstechnieker word je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoudstaken op zowel mechanisch als elektrisch gebied. - Je staat in voor herstellingen bij defecten/storingen van het machinepark. - Je werkt mee aan het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken. - Je geeft advies mbt mogelijke verbeteringen aan bestaande machines en installaties om storingen te vermijden en het preventief onderhoudsplan verder te verfijnen.

  • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Zaterdaghulp Zara Meir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZARA ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Junior Facility Coördinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Je volgt van A tot Z facilitaire projecten op met betrekking tot de schoonmaak, catering, inrichting en gebouwenbeheer • De afdeling Facility is in volle evolutie: je denkt actief mee over de optimalisatie van deze nieuwe structuur • Je staat in voor het contacteren van mogelijke leveranciers en het beoordelen van offertes • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de contracten via het FMIS-systeem • Communicatie met interne en externe partners • Aanvragen/follow-up/verwerken van alle facility gerelateerde documentatie en administratie

  • Java Backend Developers (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Als onze Java Backend-ontwikkelaar krijg je de kans om te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van de nieuwste Java backend toepassingen voor al onze klanten. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons team en bereid je voor op enkele innoverende uitdagingen!

  • Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

  • Junior Accounting Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: CONSELLO CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou. Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn: het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen; diverse boekingen; het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Diëtist (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

Zoek naar antwoorden van A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE in sociale netwerken
Look for responds of A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE. Laat een reactie achter voor A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE. A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE. Leave a respond for A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE. A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE op de google maps. Adres en contacten A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE
Location of A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE on the google maps. Address and contacts of A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE: Berbion Entreprise | INTERCARPET | PEERSMAN GEBROEDERS | Goovaerts M | DEPREE YVONNE

Other related companies as A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE: Berbion Entreprise | INTERCARPET | PEERSMAN GEBROEDERS | Goovaerts M | DEPREE YVONNE

A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08959320068. Het bedrijf A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE bevindt zich op het adres: PROCESSIEWEG 3; 2222; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE, openstaande posities, locatie van A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE op de kaart.

A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE, company assigned to the tax number BE08959320068. The company A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE is located at the address: PROCESSIEWEG 3; 2222; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE were not found.
The main activity of A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE is not available. You also can look at reviews of A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE, open positions, location of A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A. HORECAHANDEL 4-TUNE, employees, financial statistics.