A L'UNIVERS DU SOMMEIL

Contactgegevens A L'UNIVERS DU SOMMEIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A L'UNIVERS DU SOMMEIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A L'UNIVERS DU SOMMEIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELSENSESTEENWEG 113-115; 1050; BRUSSEL-ELSENE, België

Telefoon (phone): 25114658 (+32-25114658) 25114658 (+32-25114658)

Fax (fax): +32 (53) 895-89-74 +32 (53) 895-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A L'UNIVERS DU SOMMEIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A L'UNIVERS DU SOMMEIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A L'UNIVERS DU SOMMEIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A L'UNIVERS DU SOMMEIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A L'UNIVERS DU SOMMEIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A L'UNIVERS DU SOMMEIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A L'UNIVERS DU SOMMEIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A L'UNIVERS DU SOMMEIL
Products information A L'UNIVERS DU SOMMEIL

BTW identificatienummer (tax): BE09994506835
Ondernemingsnummer: 5684295654
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Swissflex, Beka, Auping, Schramm, Latoflex.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A L'UNIVERS DU SOMMEIL
(Get full report from official database of BE for A L'UNIVERS DU SOMMEIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A L'UNIVERS DU SOMMEIL
Addition kinds of activities for A L'UNIVERS DU SOMMEIL

206700. Kauwgom | Chewing gum
267303. Plastic en pliofilm zakken | Plastic and pliofilm bags
27520500. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
33560201. Gouden en gouden legeringen, lakens, strips, enz. | Gold and gold alloy bars, sheets, strip, etc.
44910201. Docks, incl. | Docks, incl. buildings and facilities: operation and maint.
50390101. Metalen gebouwen | Metal buildings
86610111. Kerk van Christus | Church of christ
86610201. Klooster | Convent
89990904. Fysica consultant | Physics consultant

Werken bij A L'UNIVERS DU SOMMEIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A L'UNIVERS DU SOMMEIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A L'UNIVERS DU SOMMEIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A L'UNIVERS DU SOMMEIL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je laadt goederen in de vrachtwagen en levert deze af bij klanten Bij aflevering neem je de nodige bonnen, handtekeningen en betalingen in ontvangst Je communiceert vlot met de transportafdeling Dagelijks heb je 25 à 30 stops

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

  • Dispatcher (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de planner in zijn dagelijkse activiteiten en je zorgt voor de administratieve opvolging en afhandeling van alle transportdossiers. Je hebt dagelijks veelvuldig contact met onze klanten inzake hun transportopdrachten, terugmeldingen, extra kosten, …). Je volgt de chauffeurs continue op en ziet toe op het naleven van de rij- en rusttijden. Je maakt het kostendossier aan en zorgt voor de dagelijkse aanmeldingen. Je houdt verschillende lijsten up-to-date.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Weekendwerk Pizzakoerier/ zaalmedewerker student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Pizza Time

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

    Type: Vaste Job

    Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

  • Integration Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

  • Logopedist(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH TEAM VOOR KINDEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onderzoek en de logopedische therapie van kinderen tussen de 4 en 16 jaar die leer-, lees-, reken- en/of taalontwikkelingsproblemen hebben. Wij geloven in een holistische benadering waar het samenbrengen van alle betrokkenen in de ontwikkeling van het kind noodzakelijk is. Daarom wordt er op regelmatige basis overlegd met school/CLB, artsen, collega’s, ouders enz. om vanuit een complementariteit van alle partijen te zorgen dat het kind invulling krijgt van zijn ondersteuningsnoden en een behandeling op maat van vervuld worden. Onze groep bestaat uit logopedisten, psychomotorische therapeuten, neuro-motorische therapeuten, een muziektherapeut en een psycholoog, die nauw samenwerken en elkaar op professioneel vlak steunen, aanvullen en laten groeien. Met een wekelijks teamoverleg zorgen we voor peer-review en collegiale planning.

Zoek naar antwoorden van A L'UNIVERS DU SOMMEIL in sociale netwerken
Look for responds of A L'UNIVERS DU SOMMEIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A L'UNIVERS DU SOMMEIL. Laat een reactie achter voor A L'UNIVERS DU SOMMEIL. A L'UNIVERS DU SOMMEIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A L'UNIVERS DU SOMMEIL. Leave a respond for A L'UNIVERS DU SOMMEIL. A L'UNIVERS DU SOMMEIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A L'UNIVERS DU SOMMEIL op de google maps. Adres en contacten A L'UNIVERS DU SOMMEIL
Location of A L'UNIVERS DU SOMMEIL on the google maps. Address and contacts of A L'UNIVERS DU SOMMEIL

Andere gerelateerde bedrijven als come A L'UNIVERS DU SOMMEIL A L'UNIVERS DU SOMMEIL: BUREAU SIMINVEST | KNAPP-TARGA | LIESBETH VAN SCHOUBROECK | T.C. DE SCHANS | Cel

Other related companies as A L'UNIVERS DU SOMMEIL: BUREAU SIMINVEST | KNAPP-TARGA | LIESBETH VAN SCHOUBROECK | T.C. DE SCHANS | Cel

A L'UNIVERS DU SOMMEIL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A L'UNIVERS DU SOMMEIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09994506835. Het bedrijf A L'UNIVERS DU SOMMEIL bevindt zich op het adres: ELSENSESTEENWEG 113-115; 1050; BRUSSEL-ELSENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Lijst met producten zijn Swissflex, Beka, Auping, Schramm, Latoflex..
De hoofdactiviteit van A L'UNIVERS DU SOMMEIL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A L'UNIVERS DU SOMMEIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A L'UNIVERS DU SOMMEIL, openstaande posities, locatie van A L'UNIVERS DU SOMMEIL op de kaart.

A L'UNIVERS DU SOMMEIL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is A L'UNIVERS DU SOMMEIL, company assigned to the tax number BE09994506835. The company A L'UNIVERS DU SOMMEIL is located at the address: ELSENSESTEENWEG 113-115; 1050; BRUSSEL-ELSENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. List of products are Swissflex, Beka, Auping, Schramm, Latoflex..
The main activity of A L'UNIVERS DU SOMMEIL is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A L'UNIVERS DU SOMMEIL is not available. You also can look at reviews of A L'UNIVERS DU SOMMEIL, open positions, location of A L'UNIVERS DU SOMMEIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A L'UNIVERS DU SOMMEIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A L'UNIVERS DU SOMMEIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A L'UNIVERS DU SOMMEIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A L'UNIVERS DU SOMMEIL, employees, financial statistics.