MEUBELEN ST.ANTOON

Contactgegevens MEUBELEN ST.ANTOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELEN ST.ANTOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELEN ST.ANTOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 181; 9450; HAALTERT, België

Telefoon (phone): 53836435 (+32-53836435) 53836435 (+32-53836435)

Fax (fax): +32 (61) 992-28-27 +32 (61) 992-28-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELEN ST.ANTOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELEN ST.ANTOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELEN ST.ANTOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELEN ST.ANTOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELEN ST.ANTOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELEN ST.ANTOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELEN ST.ANTOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELEN ST.ANTOON
Products information MEUBELEN ST.ANTOON

BTW identificatienummer (tax): BE06147369384
Ondernemingsnummer: 4334350585
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in MEUBELEN ST.ANTOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELEN ST.ANTOON
(Get full report from official database of BE for MEUBELEN ST.ANTOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELEN ST.ANTOON
Addition kinds of activities for MEUBELEN ST.ANTOON

2521. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
356299. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
391103. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
07210403. Gewasafdunning (chemische) diensten | Crop thinning (chemical) services
36510204. Video triggers (afstandsbediening tv apparaten) | Video triggers (remote control tv devices)

Werken bij MEUBELEN ST.ANTOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELEN ST.ANTOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELEN ST.ANTOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELEN ST.ANTOON. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant | International | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven HR assistant voor een internationale onderneming. Voor een dynamische onderneming gelegen in regio Limburg zijn wij momenteel op zoek naar een HR medewerker. Je staat in nauw contact met de werknemers en leidinggevende en je rapporteert rechtstreeks aan de HR manager. Functie: Je bent de contactpersoon voor het personeel indien zij vragen hebben met betrekking tot loon, sociale wetgeving, verlof, etc…; Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de loonberekening; Je stelt sociale documenten op; Je verzorgt de opvolging van alle sociaal-administratieve verplichtingen; Je bereidt rapporteren voor en maakt statistieken op; Je maakt contracten op; … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Assemblagemedewerkers gezocht! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Oostakker werft productiemedewerkers aan! Ben je geboeid door de automotive sector? Geef snel een seintje!

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • Kraanmachinist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

  • Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als arbeider bij Hoogmartens werk je onder leiding van een ploegbaas. Je voert samen met je team een verscheidenheid aan wegwerkzaamheden uit zoals boordstenen, putdeksels en klinkersplaatsen, rioolbuizen leggen... en bedient sporadisch kleine machines zoals een mini-graver, een piqueur of een motorzaag. Je komt terecht in een onderneming met een duidelijke visie die naast ervaring ook met nieuwe technologie werkt en waar de werknemers één grote familie zijn.

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Lauwe (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudenten Herfstvakantie - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    BRANTANO MARKET is het gloednieuwe Brantano concept dat eind oktober op de Belgische markt gelanceerd wordt. In deze nieuwe one stop shop formule vind je kleding, accessoires en schoenen voor de hele familie. Met superieure service, een breed aanbod aan top merken, technologische snufjes en een apart onthaal om online pakjes snel af te halen, of ter plaatse je bestelling uit te testen. Je kan er kiezen voor uitgebreid persoonlijk stijladvies, of net rustig alleen je keuze maken in de self serviceafdeling zoals je die van Brantano gewoon bent. Je ontdekt er nieuwe producten, de laatste trends, de nieuwste hebbedingen, en je kan meteen op reis vertrekken met de travel accessories. Voor klein en groot, jong en oud. Voor de nieuwe Brantano Market Ternat, zijn we tijdens de herfstvakantie op zoek naar… JOBSTUDENTEN (INLADEN NIEUWE WINKEL)

  • Technisch bediende Naverkoop Koeltechnieken (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je neemt het beheer van hun naverkoopdienst op zich. Dit omvat: Preventief onderhoud Curatief onderhoud De regiebonnen verwerken De retours behandelen De logboeken en as-built dossiers (= grotere werven) opmaken Projectleiders ondersteunen ERP systeem helpen integreren Gereedschap van je medewerkers beheren.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TEMSE (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van MEUBELEN ST.ANTOON in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELEN ST.ANTOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELEN ST.ANTOON. Laat een reactie achter voor MEUBELEN ST.ANTOON. MEUBELEN ST.ANTOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELEN ST.ANTOON. Leave a respond for MEUBELEN ST.ANTOON. MEUBELEN ST.ANTOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELEN ST.ANTOON op de google maps. Adres en contacten MEUBELEN ST.ANTOON
Location of MEUBELEN ST.ANTOON on the google maps. Address and contacts of MEUBELEN ST.ANTOON

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELEN ST.ANTOON MEUBELEN ST.ANTOON: METRA Metaalwerken BVBA | Atrea | Graphil SPRL | K?RCHER | Van Loo

Other related companies as MEUBELEN ST.ANTOON: METRA Metaalwerken BVBA | Atrea | Graphil SPRL | K?RCHER | Van Loo

MEUBELEN ST.ANTOON is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELEN ST.ANTOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06147369384. Het bedrijf MEUBELEN ST.ANTOON bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 181; 9450; HAALTERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Producten gemaakt in MEUBELEN ST.ANTOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEUBELEN ST.ANTOON is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELEN ST.ANTOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELEN ST.ANTOON, openstaande posities, locatie van MEUBELEN ST.ANTOON op de kaart.

MEUBELEN ST.ANTOON is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELEN ST.ANTOON, company assigned to the tax number BE06147369384. The company MEUBELEN ST.ANTOON is located at the address: STATIONSSTRAAT 181; 9450; HAALTERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Products created in MEUBELEN ST.ANTOON were not found.
The main activity of MEUBELEN ST.ANTOON is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELEN ST.ANTOON is not available. You also can look at reviews of MEUBELEN ST.ANTOON, open positions, location of MEUBELEN ST.ANTOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELEN ST.ANTOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELEN ST.ANTOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELEN ST.ANTOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELEN ST.ANTOON, employees, financial statistics.