KITCHEN COMPANY

Contactgegevens KITCHEN COMPANY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KITCHEN COMPANY: address, phone, fax, email, website, opening hours

KITCHEN COMPANY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJKSWEG 770; 3650; DILSEN-STOKKEM, België

Telefoon (phone): 89753676 (+32-89753676) 89753676 (+32-89753676)

Fax (fax): +32 (60) 120-91-93 +32 (60) 120-91-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KITCHEN COMPANY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KITCHEN COMPANY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KITCHEN COMPANY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KITCHEN COMPANY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KITCHEN COMPANY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KITCHEN COMPANY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KITCHEN COMPANY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KITCHEN COMPANY
Products information KITCHEN COMPANY

BTW identificatienummer (tax): BE04090454101
Ondernemingsnummer: 9562469482
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 221,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in KITCHEN COMPANY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KITCHEN COMPANY
(Get full report from official database of BE for KITCHEN COMPANY)

Aanvulling soorten activiteiten voor KITCHEN COMPANY
Addition kinds of activities for KITCHEN COMPANY

201300. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
363399. Huishoudelijke wasmachines, niet inbegrepen | Household laundry equipment, nec
02599902. Ganzenboerderij | Geese farm
12210202. Eenheden trein laad faciliteit, bitumineuze of bruinkool | Unit train loading facility, bituminous or lignite
37280208. Propelleraanpassende tafels | Propeller aligning tables
38290211. Meteorologische instrumenten | Meteorological instruments
39519901. Kogelpennen en onderdelen | Ball point pens and parts
47890300. Paard getrokken transportdiensten | Horse drawn transportation services
51310116. Zijde goederen, geweven | Silk piece goods, woven

Werken bij KITCHEN COMPANY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KITCHEN COMPANY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KITCHEN COMPANY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KITCHEN COMPANY. Looking for open vacancies in other companies

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

  • Reachtruckchauffeur M/V te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt je werkdag door op de reachtruck Je werkt aan de hand van een scanningsysteem Je kan op verschillende locaties in het distributiecentrum worden ingezet

  • ARBEIDER IN DAGUREN (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf zoeken wij een voltijds medewerker in daguren. Je start als losse arbeider en kan rekenen op interne opleiding tot bediener van de persmachine. Als bediender stel je alle parameters in, zorg je voor de afwerking van het product en de afvoering hiervan. Je werkt in daguren, telkens van 7u30 tot 16u30, op vrijdag tot 14u30. Ervaring met een heftruck is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • CHAUFFEURS CE nationaal (Genk)- M/V (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Let's Work Industry Lummen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work Industry van Lummen zoekt gemotiveerde Chauffeur CE Je staat in voor het leveren en ophalen van voeding. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE Je bent een polyvalente chauffeur en bent inzetbaar op verschillende diensten Je bent bereid om fysiek werk te verrichten en om afwisselend op zaterdag te werken Je bent collegiaal en je hebt aandacht voor veiligheid Je gaat verantwoordelijk om met materiaal en procedures

  • Betonmixerchauffeur (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur

  • magazijnbediende - optie vast (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brugge die exclusief importeur is voor België en Luxemburg van toonaangevende Europese fabrikanten gespecialiseerd in bouwbeslag, hang- en sluitwerk, beveiligingssystemen en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een multifunctionele magazijnmedewerker. Taken: algemene magazijntaken zoals stockbeheer, orderpicking, verzendingen en administratieve verwerkingen van documenten Helpen van de collega's in de montage-afdeling met het maken van sleutels/cilinders met traditionele en CNC gestuurde machines klasseren van documenten en bieden van administratieve ondersteuining

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • Matroos passagiersvaart (binnenvaart) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FRANLIS

    Type: Vaste Job

    De rederij Franlis is dringend op zoek naar een matroos binnenvaart (met dienstboekje) voor een klein passagiersschip (200p) voor de uitbating van havenrondvaarten Zeebrugge. U bent verantwoordelijk voor het meren en losgooien van het vaartuig, het toezien op de veiligheid bij in en ontschepen van de passagiers, de algemene netheid van het vaartuig (publiek toegankelijke zalen en technische lokalen), kleine onderhoudswerkzaamheden (schilderwerk etc).

  • Make-up Promoters (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • IT-Planet - Agile Coach (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: einde jaar (verlenging mogelijk) Locatie: Antwerpen   Jobomschrijving Je zal een sleutelrol spelen in het introduceren van de Agile mindset binnen het bedrijf Je zal een coach zijn voor croos-functional teams die zich focussen op de digitale producten en services Je zal zowel teams als individuen begeleiding naar een efficiëntere manier van werken Je helpt en begeleidt de teams naar de "New way of working" gedurende de transformatiefase Je zorgt voor een continue verbetering Je herkent obstakels/ problemen en komt met een passende oplossing Je ondersteunt de Scrum Masters en Junior Agile coaches bij andere squads Je moedigt de teams aan om elkaar uit te dagen en feedback te geven Je geeft training over Agile methodologieën (Scrum, Kanban, Lean, ...)   Jouw profiel Je hebt minstens 3 jaar ervaring als Agile Coach in grote omgevingen Je hebt een Bachelor/Master diploma of gelijkwaardig door ervaring Je hebt uitstekende coaching skills en kan hier concrete ervaringen bij voorleggen Je kent het verschil tussen coaching en mentoring en weet wanneer welke toe te passen Je bent een goede luisteraar Je bent analytisch ingesteld en oplossingsgericht Je twijfelt geen seconde om initiatief te nemen Je houdt ervaring om in een multiculturele omgeving te werken Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands Bezit je één van volgende certificaten, dan is dat een grote troef:  Certified Agile Practitioner, Certified Scrum Master of Professional Scrum Master   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ...   Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar..   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!

Zoek naar antwoorden van KITCHEN COMPANY in sociale netwerken
Look for responds of KITCHEN COMPANY in social networks

Lees alle opmerkingen voor KITCHEN COMPANY. Laat een reactie achter voor KITCHEN COMPANY. KITCHEN COMPANY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KITCHEN COMPANY. Leave a respond for KITCHEN COMPANY. KITCHEN COMPANY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KITCHEN COMPANY op de google maps. Adres en contacten KITCHEN COMPANY
Location of KITCHEN COMPANY on the google maps. Address and contacts of KITCHEN COMPANY

Andere gerelateerde bedrijven als come KITCHEN COMPANY KITCHEN COMPANY: ´T BROODKORFJE | Ralco NV | CARROSSERIE DIRIX | Nicol'Andrea | ROSANNA RASETTA

Other related companies as KITCHEN COMPANY: ´T BROODKORFJE | Ralco NV | CARROSSERIE DIRIX | Nicol'Andrea | ROSANNA RASETTA

KITCHEN COMPANY is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KITCHEN COMPANY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04090454101. Het bedrijf KITCHEN COMPANY bevindt zich op het adres: RIJKSWEG 770; 3650; DILSEN-STOKKEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 221,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Producten gemaakt in KITCHEN COMPANY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KITCHEN COMPANY is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KITCHEN COMPANY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KITCHEN COMPANY, openstaande posities, locatie van KITCHEN COMPANY op de kaart.

KITCHEN COMPANY is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is KITCHEN COMPANY, company assigned to the tax number BE04090454101. The company KITCHEN COMPANY is located at the address: RIJKSWEG 770; 3650; DILSEN-STOKKEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 221,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Products created in KITCHEN COMPANY were not found.
The main activity of KITCHEN COMPANY is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KITCHEN COMPANY is not available. You also can look at reviews of KITCHEN COMPANY, open positions, location of KITCHEN COMPANY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KITCHEN COMPANY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KITCHEN COMPANY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KITCHEN COMPANY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KITCHEN COMPANY, employees, financial statistics.