SIT'S INTERNATIONAL

Contactgegevens SIT'S INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIT'S INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIT'S INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE A. MARBOTIN 25-27; 1030; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 22407780 (+32-22407780) 22407780 (+32-22407780)

Fax (fax): +32 (61) 892-50-72 +32 (61) 892-50-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIT'S INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIT'S INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIT'S INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIT'S INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIT'S INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIT'S INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIT'S INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIT'S INTERNATIONAL
Products information SIT'S INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE05430511474
Ondernemingsnummer: 5759826660
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 552,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in SIT'S INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelen, niet-elektrische huishoudapparaten and vloerbekleding Gh; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIT'S INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for SIT'S INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIT'S INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for SIT'S INTERNATIONAL

074200. Veterinaire diensten, specialiteiten | Veterinary services, specialties
22110303. Glas handdoeken, katoen | Glass toweling, cotton
23960303. Hat bevindingen, mannen | Hat findings, men's
31110407. Zweetband leer | Sweatband leather
59619904. Kaarten, postorder | Cards, mail order
62319903. Beveiliging uitwisseling | Security exchanges
72130204. Uniforme levering | Uniform supply
80920000. Nierdialyse centra | Kidney dialysis centers

Werken bij SIT'S INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIT'S INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIT'S INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIT'S INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • Montage talent grote toestellen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Wevelgem, gaan wij op zoek naar een MONTAGE TALENT voor grote toestellen. Je taken bestaan uit: - Het monteren van grote verlichtingsarmaturen- en profielen, - Het betreft afwisselende toestellen; dus geen puur bandwerk!!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Piringen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

  • FREELANCE STUDIECOACH STATISTIEK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen statistiek te kunnen invullen in de regio Kortrijk. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • FLEXI-JOB/EXTRA KEUKENPERSONEEL (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Bistro Vienna

    Type: Flexijob

    Om ons keukenteam te versterken ( geen afwas ) . Op vrijdag en/of zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van SIT'S INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of SIT'S INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIT'S INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor SIT'S INTERNATIONAL. SIT'S INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIT'S INTERNATIONAL. Leave a respond for SIT'S INTERNATIONAL. SIT'S INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIT'S INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten SIT'S INTERNATIONAL
Location of SIT'S INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of SIT'S INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come SIT'S INTERNATIONAL SIT'S INTERNATIONAL: LOUIS GAVELLE | CITROEN-PAUWELS Etn | CLOETENS | Varkas Michel | Stella Poste

Other related companies as SIT'S INTERNATIONAL: LOUIS GAVELLE | CITROEN-PAUWELS Etn | CLOETENS | Varkas Michel | Stella Poste

SIT'S INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIT'S INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05430511474. Het bedrijf SIT'S INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: RUE A. MARBOTIN 25-27; 1030; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 552,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubelen, niet-elektrische huishoudapparaten and vloerbekleding Gh; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in SIT'S INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SIT'S INTERNATIONAL is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIT'S INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIT'S INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van SIT'S INTERNATIONAL op de kaart.

SIT'S INTERNATIONAL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIT'S INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE05430511474. The company SIT'S INTERNATIONAL is located at the address: RUE A. MARBOTIN 25-27; 1030; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 552,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubelen, niet-elektrische huishoudapparaten and vloerbekleding Gh; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in SIT'S INTERNATIONAL were not found.
The main activity of SIT'S INTERNATIONAL is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SIT'S INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of SIT'S INTERNATIONAL, open positions, location of SIT'S INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIT'S INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIT'S INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIT'S INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIT'S INTERNATIONAL, employees, financial statistics.