AKS OBJECTA BENELUX

Contactgegevens AKS OBJECTA BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AKS OBJECTA BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

AKS OBJECTA BENELUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 50; 3540; HERK-DE-STAD, België

Telefoon (phone): 13552586 (+32-13552586) 13552586 (+32-13552586)

Fax (fax): +32 (53) 301-73-98 +32 (53) 301-73-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AKS OBJECTA BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AKS OBJECTA BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AKS OBJECTA BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AKS OBJECTA BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AKS OBJECTA BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AKS OBJECTA BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AKS OBJECTA BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AKS OBJECTA BENELUX
Products information AKS OBJECTA BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE08618469238
Ondernemingsnummer: 1282623291
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 826,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in AKS OBJECTA BENELUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelen, niet-elektrische huishoudapparaten and vloerbekleding Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AKS OBJECTA BENELUX
(Get full report from official database of BE for AKS OBJECTA BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor AKS OBJECTA BENELUX
Addition kinds of activities for AKS OBJECTA BENELUX

369900. Elektrische apparatuur en benodigdheden, niet inbegrepen | Electrical equipment and supplies, nec
14110301. Basalt, dimensie-steengroeven | Basalt, dimension-quarrying
14420201. Grind mijnbouw | Gravel mining
22980302. Ladingnetten | Cargo nets
23999912. Banddeksels | Tire covers
36639904. Lichte communicatieapparatuur | Light communications equipment
59991202. Sauna apparatuur en benodigdheden | Sauna equipment and supplies
73890800. Mapmaking diensten | Mapmaking services

Werken bij AKS OBJECTA BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AKS OBJECTA BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AKS OBJECTA BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AKS OBJECTA BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • JOBSTUDENT: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Technieker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

  • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NELL

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

  • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

  • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Vaste Job

    Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

  • Kinesietherapeut / Relaxatietherapeut Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door interdisciplinaire groei zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Relaxatietherapie geven aan volwassenen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei Eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van AKS OBJECTA BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of AKS OBJECTA BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor AKS OBJECTA BENELUX. Laat een reactie achter voor AKS OBJECTA BENELUX. AKS OBJECTA BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AKS OBJECTA BENELUX. Leave a respond for AKS OBJECTA BENELUX. AKS OBJECTA BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AKS OBJECTA BENELUX op de google maps. Adres en contacten AKS OBJECTA BENELUX
Location of AKS OBJECTA BENELUX on the google maps. Address and contacts of AKS OBJECTA BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come AKS OBJECTA BENELUX AKS OBJECTA BENELUX: Van Oost J | FLBEURRERIE DU PAYS DE HERVE-AUBEL SA | WILLEM BALLAUX | Groenselwinkeltje ('t) | Feys Renard Bossuyt & Co NV

Other related companies as AKS OBJECTA BENELUX: Van Oost J | FLBEURRERIE DU PAYS DE HERVE-AUBEL SA | WILLEM BALLAUX | Groenselwinkeltje ('t) | Feys Renard Bossuyt & Co NV

AKS OBJECTA BENELUX is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AKS OBJECTA BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08618469238. Het bedrijf AKS OBJECTA BENELUX bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 50; 3540; HERK-DE-STAD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 826,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meubelen, niet-elektrische huishoudapparaten and vloerbekleding Gh. Producten gemaakt in AKS OBJECTA BENELUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AKS OBJECTA BENELUX is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AKS OBJECTA BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AKS OBJECTA BENELUX, openstaande posities, locatie van AKS OBJECTA BENELUX op de kaart.

AKS OBJECTA BENELUX is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is AKS OBJECTA BENELUX, company assigned to the tax number BE08618469238. The company AKS OBJECTA BENELUX is located at the address: SCHOOLSTRAAT 50; 3540; HERK-DE-STAD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 826,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meubelen, niet-elektrische huishoudapparaten and vloerbekleding Gh. Products created in AKS OBJECTA BENELUX were not found.
The main activity of AKS OBJECTA BENELUX is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AKS OBJECTA BENELUX is not available. You also can look at reviews of AKS OBJECTA BENELUX, open positions, location of AKS OBJECTA BENELUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AKS OBJECTA BENELUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AKS OBJECTA BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AKS OBJECTA BENELUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AKS OBJECTA BENELUX, employees, financial statistics.