Noirfalise et Fils

Contactgegevens Noirfalise et Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Noirfalise et Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

Noirfalise et Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Prince 16; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 31 67 53; 087 33 07 01 (+32-087 31 67 53; 087 33 07 01) 087 31 67 53; 087 33 07 01 (+32-087 31 67 53; 087 33 07 01)

Fax (fax): 087 34 10 94 (+32-087 34 10 94) 087 34 10 94 (+32-087 34 10 94)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Noirfalise et Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Noirfalise et Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Noirfalise et Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Noirfalise et Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Noirfalise et Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Noirfalise et Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Noirfalise et Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Noirfalise et Fils
Products information Noirfalise et Fils

BTW identificatienummer (tax): BE06707946777
Ondernemingsnummer: 8288604736
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 614,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Scrap metals; Contractors - Demolition

Product categorie (product category): Metals - Non-ferrous

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Noirfalise et Fils
(Get full report from official database of BE for Noirfalise et Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor Noirfalise et Fils
Addition kinds of activities for Noirfalise et Fils

2026. Vloeistofmelk | Fluid milk
14590201. Andalusische mijnbouw | Andalusite mining
17999908. Diamantboren en zagen | Diamond drilling and sawing
22610209. Waterafstotend afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Water repellency finishing of cotton broadwoven fabrics
33519905. Rails, koper en koperlegering | Rails, copper and copper alloy
36129901. Instrument Transformers (behalve draagbaar) | Instrument transformers (except portable)
49250000. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution

Werken bij Noirfalise et Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Noirfalise et Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Noirfalise et Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Noirfalise et Fils. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhouder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Registreren van alle inkomende facturen in SAP Uitvoeren van de nodige controles van facturen met en/of zonder bestelbon in overleg met de aankoop afdeling. Opmaken van en controle op uitgaande facturen in SAP Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en leveranciers Behandelen van de betalingsherinneringen Opvolgen van verschillende kosten in Excel Daarnaast word je mee ingeschakeld tijdens de maandelijkse closing voor het boeken van general ledger boekingen. Bij afwezigheid van collega's spring je in voor bepaalde taken zoals voorbereiding van intrastat en BTW aangifte. Ten slotte werk je mee aan ad hoc projecten.

  • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

  • Onderhoudstechnieker m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhoudstechnieker gezocht voor onze klant een drukkerij gelegen te Mechelen. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: Omschrijving : stipt uitvoeren van de dagelijkse , wekelijkse, maandelijkse onderhoudslijsten, van de verschillende productielijnen, randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine elektrische en mechanische herstellingen aan de productielijnen , randapparatuur en gebouwen. De onderhoudstechnieker staat onder rechtstreeks gezag van de technisch directeur , en de hoofddrukkers van de verschillende ploegen. Taken : Stipt uitvoeren van de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse onderhoudslijsten van de CTP-lijn, rotatie 6,7 en 8 , randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine herstellingen aan de productieapparatuur en gebouwen. Zuiver houden van de pers en de werkomgeving, tot het bekomen van een veilige en aangename werkomgeving. Werkwijze : Dagelijks wordt er eerst , op elke productieplaats nagegaan of er geen defecten opgetreden zijn die eerst onze aandacht vereisen om de productiekwaliteit en de productiviteit te garanderen. Herstellingen worden uitgevoerd , in onderling overleg met de hoofddrukker en drukker en de technisch directeur, om een minimum aan productie te verliezen. Er wordt getracht om zo weinig mogelijk persstilstanden te veroorzaken en om zoveel mogelijk herstellingen , onderhoud uit te voeren tijdens deze noodzakelijke stops. Er zijn 6 onderhoudsschema's voor de verschillende afdelingen of productielijnen. Er wordt getracht dagelijks één van deze 6 lijsten af te werken. Punten die dagelijks dienen gecontroleerd op de verschillende lijsten worden hierdoor niet uit het oog verloren. Maandag wordt het onderhoudsschema van de CTP platenafdeling afgewerkt. Dinsdag deze van druklijn R6 Woensdag deze van druklijn R7 Donderdag deze van druklijn R8 Vrijdag deze van randapparatuur en gebouwen. Dagelijks wordt de technisch directeur geïnformeerd over de openstaande technische defecten of van de onderhoudsschema's die niet of niet volledig werden uitgevoerd. De onderhoudstechnieker heeft een relatief grote zelfstandigheid van werken (= heeft de mogelijkheid zich te verstoppen of praatjes te slaan met iedereen). Wij hechten er belang aan dat de onderhoudstechnieker zich optimaal inzet en zijn taak ter harte neemt. Indien nodig zal de onderhoudstechnieker meehelpen aan de pers : opschudden van brochures , katernen, pallets omstapelen,…

  • REISAGENT - VERANTWOORDELIJKE ZAKENREIZEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een reisbureau gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk verantwoordelijke voor zakenreizen. Je bent de verantwoordelijk voor het team dat zakenreizen verzorgt Zelf verzorg je ook boekingen van zakenreizen Je zorgt dat de verkoopspolitiek perfect in praktijk wordt uitgeoefend Klantvriendelijkheid is voor jou prioriteit, je luistert naar klachten van de klanten Je motiveert je medewerkers om een professionele en klantgerichte houding te ontwikkelen Je optimaliseert de service van het reisbureau

  • CNC LASEROPERATOR 2 PLOEGEN (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar 1 CNC Lasersnijmachine operator. Heb je reeds een eerste ervaring opgedaan of ben je net afgestudeerd? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

  • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: YVAGA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Docent Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

  • Reclame bedeler in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

Zoek naar antwoorden van Noirfalise et Fils in sociale netwerken
Look for responds of Noirfalise et Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor Noirfalise et Fils. Laat een reactie achter voor Noirfalise et Fils. Noirfalise et Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Noirfalise et Fils. Leave a respond for Noirfalise et Fils. Noirfalise et Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Noirfalise et Fils op de google maps. Adres en contacten Noirfalise et Fils
Location of Noirfalise et Fils on the google maps. Address and contacts of Noirfalise et Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come Noirfalise et Fils Noirfalise et Fils: Wilfa NV | JOKE DEVOLDERE | Kringloopshop 't Vierkant | HELLEBUYCK GEBROEDERS | Ton van Hoorn

Other related companies as Noirfalise et Fils: Wilfa NV | JOKE DEVOLDERE | Kringloopshop 't Vierkant | HELLEBUYCK GEBROEDERS | Ton van Hoorn

Noirfalise et Fils is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Noirfalise et Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06707946777. Het bedrijf Noirfalise et Fils bevindt zich op het adres: Rue du Prince 16; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 614,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Metals - Non-ferrous. Lijst met producten zijn Scrap metals; Contractors - Demolition.
De hoofdactiviteit van Noirfalise et Fils is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Noirfalise et Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Noirfalise et Fils, openstaande posities, locatie van Noirfalise et Fils op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Noirfalise et Fils is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Noirfalise et Fils, company assigned to the tax number BE06707946777. The company Noirfalise et Fils is located at the address: Rue du Prince 16; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 614,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Metals - Non-ferrous. List of products are Scrap metals; Contractors - Demolition.
The main activity of Noirfalise et Fils is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Noirfalise et Fils is not available. You also can look at reviews of Noirfalise et Fils, open positions, location of Noirfalise et Fils on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Noirfalise et Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Noirfalise et Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Noirfalise et Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Noirfalise et Fils, employees, financial statistics.