Cantigneaux SA

Contactgegevens Cantigneaux SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cantigneaux SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cantigneaux SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Croix de Bourgogne 12; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 384 92 53; 0475 26 19 62; 0475 60 55 63 (+32-02 384 92 53; 0475 26 19 62; 0475 60 55 63) 02 384 92 53; 0475 26 19 62; 0475 60 55 63 (+32-02 384 92 53; 0475 26 19 62; 0475 60 55 63)

Fax (fax): 02 353 06 45 (+32-02 353 06 45) 02 353 06 45 (+32-02 353 06 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cantigneaux SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cantigneaux SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cantigneaux SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cantigneaux SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cantigneaux SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cantigneaux SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cantigneaux SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cantigneaux SA
Products information Cantigneaux SA

BTW identificatienummer (tax): BE08250976562
Ondernemingsnummer: 4806488037
Hoofdstad (capital): 392,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 633,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Scrap metals

Product categorie (product category): Metals - Non-ferrous

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cantigneaux SA
(Get full report from official database of BE for Cantigneaux SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cantigneaux SA
Addition kinds of activities for Cantigneaux SA

354205. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
07119906. Bodem testen diensten | Soil testing services
14799901. Alunitische mijnbouw | Alunite mining
51729903. Kerosine | Kerosene
51910105. Kalk, landbouw | Lime, agricultural
78220400. Distributie van televisie en videoband | Television and video tape distribution

Werken bij Cantigneaux SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cantigneaux SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cantigneaux SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cantigneaux SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider industriële elektriciteit/automatisering (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Halen zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven werfleider met voldoende relevante ervaring om op korte termijn door te groeien naar: werkvoorbereider, werfcoördinator, Eplan tekenaar. Tot je huidige en toekomstige taken zullen behoren: het leiden, coördineren en opvolgen van diverse werven industriële elektriciteit maken van de werfvoorbereiding, uitvoeren van materiaalbestellingen bijwonen van werfvergaderingen ontwerpen en tekenen in Eplan kabelberekeningen uitvoeren (Canelco) storingen opzoeken en oplossen depannages uitvoeren

  • Customer Service Key Account Beheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • je bent binnen het bedrijf het aanspreekpunt tussen de aan jou toevertrouwde major account(s) en de eigen DSV operationele diensten • je bent degene die zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan • de verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten • het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou geen probleem • Je behandelt klachten professioneel • je meet en evalueert regelmatig de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket • je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt

  • Operator (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CNC snijden en ponsen - CNC plooien - instellen, programmeren en bedienen - in proces controle - 1e lijn depannage 2 weken ploegwerk: 5u-13u / 13u-21u 1 week dagwerk: 7u30 - 16u

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Machelen(Zulte) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • strijkmedewerker strijkshop (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker sctrijkshop bij Partena Hulp in huis ga je ons team versterken in strijkshop Merelbeke.Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. We zoeken een nieuwe collega om minstens woensdag en vrijdag versterking te bieden. wil je graag meer uren doen, geen probleem. We bekijken samen met jou de mogelijkheden. Werk je graag extra in combinatie met functie huishoudhulp? dit kunnen we ook bekijken. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. We zoeken iemand die adminstratief (op computer)ook zeer sterk is.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • Service technieker branddetectie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de interventie van verschillende elektronische alarmsystemen. Je gaat bij de klanten ter plaatse en verifieer je de werking van de installatie. Je vervangt indien nodig bepaalde onderdelen. Je voert simulaties uit en houdt onderhoudsrapporten bij. Je werkt steeds in regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Meerhout (m/v) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ABOG

    Type: Vaste Job

    ABOG nv is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een tractor. Je zal instaan voor het maaien van de midden- en zijberm van autosnelwegen, gewestwegen, talluds, parkings ... Je krijgt hiervoor een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Antwerpen - Limburg. Je zal vertrekken van onze tweede gloednieuwe depot te Meerhout.

Zoek naar antwoorden van Cantigneaux SA in sociale netwerken
Look for responds of Cantigneaux SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cantigneaux SA. Laat een reactie achter voor Cantigneaux SA. Cantigneaux SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cantigneaux SA. Leave a respond for Cantigneaux SA. Cantigneaux SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cantigneaux SA op de google maps. Adres en contacten Cantigneaux SA
Location of Cantigneaux SA on the google maps. Address and contacts of Cantigneaux SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cantigneaux SA Cantigneaux SA: Master Painting BVBA | RENMANS | BOخTE ہ BOUCLES (LA) | H.I. Tech Systems | ETIENNE VANDERSTAPPEN

Other related companies as Cantigneaux SA: Master Painting BVBA | RENMANS | BOخTE ہ BOUCLES (LA) | H.I. Tech Systems | ETIENNE VANDERSTAPPEN

Cantigneaux SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cantigneaux SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08250976562. Het bedrijf Cantigneaux SA bevindt zich op het adres: Avenue de la Croix de Bourgogne 12; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 392,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 633,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metals - Non-ferrous. Lijst met producten zijn Scrap metals.
De hoofdactiviteit van Cantigneaux SA is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cantigneaux SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cantigneaux SA, openstaande posities, locatie van Cantigneaux SA op de kaart.

Cantigneaux SA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cantigneaux SA, company assigned to the tax number BE08250976562. The company Cantigneaux SA is located at the address: Avenue de la Croix de Bourgogne 12; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 392,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 633,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metals - Non-ferrous. List of products are Scrap metals.
The main activity of Cantigneaux SA is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cantigneaux SA is not available. You also can look at reviews of Cantigneaux SA, open positions, location of Cantigneaux SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cantigneaux SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cantigneaux SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cantigneaux SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cantigneaux SA, employees, financial statistics.