BUREAU ARKADE INTERIEURS

Contactgegevens BUREAU ARKADE INTERIEURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU ARKADE INTERIEURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU ARKADE INTERIEURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSESTRAAT 131; 3270; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, België

Telefoon (phone): 13772597 (+32-13772597) 13772597 (+32-13772597)

Fax (fax): +32 (61) 510-85-71 +32 (61) 510-85-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU ARKADE INTERIEURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU ARKADE INTERIEURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU ARKADE INTERIEURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU ARKADE INTERIEURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU ARKADE INTERIEURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU ARKADE INTERIEURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU ARKADE INTERIEURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU ARKADE INTERIEURS
Products information BUREAU ARKADE INTERIEURS

BTW identificatienummer (tax): BE08921691894
Ondernemingsnummer: 3783111572
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 784,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BUREAU ARKADE INTERIEURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU ARKADE INTERIEURS
(Get full report from official database of BE for BUREAU ARKADE INTERIEURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU ARKADE INTERIEURS
Addition kinds of activities for BUREAU ARKADE INTERIEURS

249908. Handgrepen, palen, dowels en stakes: hout | Handles, poles, dowels and stakes: wood
15210100. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
28650113. hydrochinonen | Hydroquinones
35770400. Keypunch apparatuur | Keypunch equipment
75339901. Katalytische conversie | Catalytic conversion

Werken bij BUREAU ARKADE INTERIEURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU ARKADE INTERIEURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU ARKADE INTERIEURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU ARKADE INTERIEURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk monteur m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in Kontich zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs m/v - Je monteert onderdelen volgens vastgelegde plannen - Je sluit bekabeling aan op constructies - Je voert een eindcontrole uit op de correcte montage

  • Productiemedewerker Opglabbeek MIRKA (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Mirka in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je staat in voor algemene productie- en inpaktaken bij het versnijden van schuurpapier.

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • Onderhoudsmecanicien regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Genk biedt een interessante job als mechanieker. Ze bieden een gespecialiseerd dienstverleningsconcept aan in de industrieel-technische arbeidsmarkt. Wat zal jou takenpakket juist inhouden? - je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of -installaties in jouw regio (straal van 30km rond onze vestiging in Genk). Dit bij verschillende bedrijven met diverse installaties. - de opdrachten kunnen variëren van enkele weken tot maanden bij vaste klanten. - de werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,..) en de kritieke punten (slijtage, smering,...) controleren. - defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,..). - technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... - preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging,...) of de onderhoudshistoriek. - het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, herstellen, controleren...) - de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. - mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Huishoudhulpen regio Beernem/Oedelem! Uurrooster op maat! (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Beernem! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

  • Java Backend Developers (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Als onze Java Backend-ontwikkelaar krijg je de kans om te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van de nieuwste Java backend toepassingen voor al onze klanten. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons team en bereid je voor op enkele innoverende uitdagingen!

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

  • IT Service Desk Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze +/- 1100 users met al hun vragen/issues over onze hardware en software in onze winkels, distributiecentra en op hoofdkantoor. Hiervoor werk je met een ticketsysteem gebaseerd op ServiceNow. Je communiceert jouw oplossingen op een correcte manier naar de eindgebruiker. Je (her)installeert hardware en dit voor een brede waaier aan apparaten, zoals desktops, laptops, smartphones, printers, pick by voice toestellen, pda’s,.. Je bemant in een beurtrol onze hotline, waar je binnenkomende calls beantwoordt en alle nieuwe tickets dispatcht. Je deelt je kennis met je collega’s door bestaande documtentatie te updaten of door nieuwe knowledgeartikels aan te maken.

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

Zoek naar antwoorden van BUREAU ARKADE INTERIEURS in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU ARKADE INTERIEURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU ARKADE INTERIEURS. Laat een reactie achter voor BUREAU ARKADE INTERIEURS. BUREAU ARKADE INTERIEURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU ARKADE INTERIEURS. Leave a respond for BUREAU ARKADE INTERIEURS. BUREAU ARKADE INTERIEURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU ARKADE INTERIEURS op de google maps. Adres en contacten BUREAU ARKADE INTERIEURS
Location of BUREAU ARKADE INTERIEURS on the google maps. Address and contacts of BUREAU ARKADE INTERIEURS

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU ARKADE INTERIEURS BUREAU ARKADE INTERIEURS: NV | ANIMALIA | HUIS ?T VOSKE | Quad-Agri SPRL | CHRISTOPHE MUSELLE

Other related companies as BUREAU ARKADE INTERIEURS: NV | ANIMALIA | HUIS ?T VOSKE | Quad-Agri SPRL | CHRISTOPHE MUSELLE

BUREAU ARKADE INTERIEURS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU ARKADE INTERIEURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08921691894. Het bedrijf BUREAU ARKADE INTERIEURS bevindt zich op het adres: DIESTSESTRAAT 131; 3270; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 784,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in BUREAU ARKADE INTERIEURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU ARKADE INTERIEURS is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU ARKADE INTERIEURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU ARKADE INTERIEURS, openstaande posities, locatie van BUREAU ARKADE INTERIEURS op de kaart.

BUREAU ARKADE INTERIEURS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU ARKADE INTERIEURS, company assigned to the tax number BE08921691894. The company BUREAU ARKADE INTERIEURS is located at the address: DIESTSESTRAAT 131; 3270; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 784,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in BUREAU ARKADE INTERIEURS were not found.
The main activity of BUREAU ARKADE INTERIEURS is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU ARKADE INTERIEURS is not available. You also can look at reviews of BUREAU ARKADE INTERIEURS, open positions, location of BUREAU ARKADE INTERIEURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU ARKADE INTERIEURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU ARKADE INTERIEURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU ARKADE INTERIEURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU ARKADE INTERIEURS, employees, financial statistics.