FLOWSERVE FSD NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • FLOWSERVE FSD NV
Private companiesLegal Services • FLOWSERVE FSD NV

Contactgegevens FLOWSERVE FSD NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLOWSERVE FSD NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLOWSERVE FSD NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): G?teborgweg 6, Bus 2 2030 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.35 46 04 50 32.35 46 04 50

Fax (fax): 32.35 46 04 69 32.35 46 04 69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLOWSERVE FSD NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLOWSERVE FSD NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLOWSERVE FSD NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLOWSERVE FSD NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLOWSERVE FSD NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLOWSERVE FSD NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLOWSERVE FSD NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLOWSERVE FSD NV
Products information FLOWSERVE FSD NV

BTW identificatienummer (tax): BE07206451416
Ondernemingsnummer: 6676635742
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 423,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Fittings, metal

Product categorie (product category): Metallurgy and Metalworking; Tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLOWSERVE FSD NV
(Get full report from official database of BE for FLOWSERVE FSD NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLOWSERVE FSD NV
Addition kinds of activities for FLOWSERVE FSD NV

4725. Touroperators | Tour operators
513702. Lingerie en onderkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's lingerie and undergarments
07829902. Snelweg gazon en tuin onderhoud diensten | Highway lawn and garden maintenance services
33399918. Titaniummetaal, spons en korrels | Titanium metal, sponge and granules
36340208. Trays, warming | Trays, warming

Werken bij FLOWSERVE FSD NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLOWSERVE FSD NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLOWSERVE FSD NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLOWSERVE FSD NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

    Regio: STRIJPEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Persoonlijk assistent - 1 avond zwemmen in de week - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een doof-blinde man zoeken we een student die tijdens de week één dag wil werken als persoonlijk assistent.Op welke dag dit in de week zal plaatsvinden, is bespreekbaar. De zwemactiviteit duurt ongeveer van 19u - 22u. Hij zoekt iemand die beschikbaar is van september tot december 2018.

  • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

  • Stagiaire Ressources Humaines (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Pour notre agence de recrutement située à Forest , nous recherchons un(e) Stagiaire Ressources Humaines. cette personne assumera les tâches suivantes: - prise de connaissance des demandes - matching - préselection des profils recherchés - suivi administratif des dossiers - mise en ligne des offres d'emploi - Classement -

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

  • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een electro-onderhoudstechnieker en dit voor een gekende interieurzaak te Deerlijk. Jobinhoud: Verslag uitbrengen van de veiligheid en werking van installaties. Je rapporteert dagelijks aan je rechtstreekse verantwoordelijk.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van FLOWSERVE FSD NV in sociale netwerken
Look for responds of FLOWSERVE FSD NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLOWSERVE FSD NV. Laat een reactie achter voor FLOWSERVE FSD NV. FLOWSERVE FSD NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLOWSERVE FSD NV. Leave a respond for FLOWSERVE FSD NV. FLOWSERVE FSD NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLOWSERVE FSD NV op de google maps. Adres en contacten FLOWSERVE FSD NV
Location of FLOWSERVE FSD NV on the google maps. Address and contacts of FLOWSERVE FSD NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLOWSERVE FSD NV FLOWSERVE FSD NV: MICHEL DE SAIVE | DI CONCEPTION | COIFFURE ESTIVALE | St-Roch BVBA | Cassart D茅pannage

Other related companies as FLOWSERVE FSD NV: MICHEL DE SAIVE | DI CONCEPTION | COIFFURE ESTIVALE | St-Roch BVBA | Cassart D茅pannage

FLOWSERVE FSD NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLOWSERVE FSD NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07206451416. Het bedrijf FLOWSERVE FSD NV bevindt zich op het adres: G?teborgweg 6, Bus 2 2030 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 423,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metallurgy and Metalworking; Tools. Lijst met producten zijn Fittings, metal.
De hoofdactiviteit van FLOWSERVE FSD NV is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLOWSERVE FSD NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLOWSERVE FSD NV, openstaande posities, locatie van FLOWSERVE FSD NV op de kaart.

FLOWSERVE FSD NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLOWSERVE FSD NV, company assigned to the tax number BE07206451416. The company FLOWSERVE FSD NV is located at the address: G?teborgweg 6, Bus 2 2030 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 423,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metallurgy and Metalworking; Tools. List of products are Fittings, metal.
The main activity of FLOWSERVE FSD NV is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLOWSERVE FSD NV is not available. You also can look at reviews of FLOWSERVE FSD NV, open positions, location of FLOWSERVE FSD NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLOWSERVE FSD NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLOWSERVE FSD NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLOWSERVE FSD NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLOWSERVE FSD NV, employees, financial statistics.