FISCHER - COBEMABEL

Contactgegevens FISCHER - COBEMABEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FISCHER - COBEMABEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FISCHER - COBEMABEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fritz Toussaint 55 1050 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.26 49 21 06 32.26 49 21 06

Fax (fax): 32.26 40 79 62 32.26 40 79 62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FISCHER - COBEMABEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FISCHER - COBEMABEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FISCHER - COBEMABEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FISCHER - COBEMABEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FISCHER - COBEMABEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FISCHER - COBEMABEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FISCHER - COBEMABEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FISCHER - COBEMABEL
Products information FISCHER - COBEMABEL

BTW identificatienummer (tax): BE08816497802
Ondernemingsnummer: 9681945800
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 619,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Fasteners, metal

Product categorie (product category): Metallurgy and Metalworking; Tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FISCHER - COBEMABEL
(Get full report from official database of BE for FISCHER - COBEMABEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FISCHER - COBEMABEL
Addition kinds of activities for FISCHER - COBEMABEL

34940104. Stoomuitrusting en specialiteiten | Steam fittings and specialties
35699911. Jack schroeven | Jack screws
36470104. Flasher lichten, auto | Flasher lights, automotive
38250330. Watt-uur- en tijdschakelaars, gecombineerd | Watt-hour and time switch meters, combined
50840804. takels | Hoists
51370100. Buitenkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's outerwear
61110102. Federale hypothecaire hypotheek bedrijf | Federal home loan mortgage corporation
72990101. Kleur consultant | Color consultant
82310203. Militaire postbibliotheek | Military post library

Werken bij FISCHER - COBEMABEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FISCHER - COBEMABEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FISCHER - COBEMABEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FISCHER - COBEMABEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker pralines m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor een pralinewinkel in Menen op zoek naar een winkelmedewerker voor de periode van 12/11 tem de eerste week van januari. Vóór de start van deze periode, krijgt u eerst een interne opleiding in de winkel.

  • Bekister-helper (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een eerste ervaring opgedaan als bekister? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de regio van Aalst? Dan is dit iets voor jou! Als bekister ziet je takenpakket er als volgt uit : - Zelfstandig kleine en grote bekistingswerken kunnen uitvoeren - Kennis van traditionele en systeembekisting - Basiskennis betontechnologie en cementsoorten - Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren - Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) - Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ... - Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten - De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) - Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren - De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren - Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones - De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Tijdelijke voltijdse receptionist(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een pro in het onthalen van mensen? Ben jij vlot drietalig (NL-FR-ENG)? Schrikt werken in het weekend je niet af? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!! Voor een leuke (tijdelijke) opdracht te Leuven zoeken wij een vlotte receptionist(e) om het onthaal en de receptie te verzorgen voor een tentoonstelling.  

  • ONDERHOUDS TECHNICUS CENTRALE VERWARMING (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van sanitaire-, gas- en stookolie installaties bij onze klanten. Je zorgt voor een correcte rapportage van de uitgevoerde werken. Onze klant plaatst hoofdzakelijk CV- en sanitaire installaties bij particulieren in de omgeving van Kortenberg. Je bent klantvriendelijk en staat in voor het bewaken van kwaliteit van de afgeleverde werken.

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

  • Ploegbaas wegenis- en infrastructuurwerken regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas stuur je een vaste ploeg werknemers aan en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ploeg. Je assisteert de werfleider. Je kunt plan lezen, meten en uitzetten. Je controleert de kwaliteit en vooruitgang van het werk. Je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen machines, werfgereedschappen, camionette,…

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Monteerder Elektricien (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    de nadruk ligt op mechanische montage monteren van kabelbanen: bevestigen van steunen, bochten, consoles lassen van supports/profielen/buizen je werkt in teamverband op locatie bij onze klanten. Is het project bij de ene klant afgelopen, dan word je meteen ingeschakeld in een nieuw project bij een andere klant

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

  • Process Engineer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

Zoek naar antwoorden van FISCHER - COBEMABEL in sociale netwerken
Look for responds of FISCHER - COBEMABEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FISCHER - COBEMABEL. Laat een reactie achter voor FISCHER - COBEMABEL. FISCHER - COBEMABEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FISCHER - COBEMABEL. Leave a respond for FISCHER - COBEMABEL. FISCHER - COBEMABEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FISCHER - COBEMABEL op de google maps. Adres en contacten FISCHER - COBEMABEL
Location of FISCHER - COBEMABEL on the google maps. Address and contacts of FISCHER - COBEMABEL

Andere gerelateerde bedrijven als come FISCHER - COBEMABEL FISCHER - COBEMABEL: FIRMIN REYCKERS | HARAS HAIE DES LOUPS | JEAN PETIT | RENE VAN EYKEN | DOLISY MAISON J.

Other related companies as FISCHER - COBEMABEL: FIRMIN REYCKERS | HARAS HAIE DES LOUPS | JEAN PETIT | RENE VAN EYKEN | DOLISY MAISON J.

FISCHER - COBEMABEL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FISCHER - COBEMABEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08816497802. Het bedrijf FISCHER - COBEMABEL bevindt zich op het adres: Rue Fritz Toussaint 55 1050 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 619,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Metallurgy and Metalworking; Tools. Lijst met producten zijn Fasteners, metal.
De hoofdactiviteit van FISCHER - COBEMABEL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FISCHER - COBEMABEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FISCHER - COBEMABEL, openstaande posities, locatie van FISCHER - COBEMABEL op de kaart.

FISCHER - COBEMABEL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FISCHER - COBEMABEL, company assigned to the tax number BE08816497802. The company FISCHER - COBEMABEL is located at the address: Rue Fritz Toussaint 55 1050 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 619,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Metallurgy and Metalworking; Tools. List of products are Fasteners, metal.
The main activity of FISCHER - COBEMABEL is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FISCHER - COBEMABEL is not available. You also can look at reviews of FISCHER - COBEMABEL, open positions, location of FISCHER - COBEMABEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FISCHER - COBEMABEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FISCHER - COBEMABEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FISCHER - COBEMABEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FISCHER - COBEMABEL, employees, financial statistics.