FABORY CENTRE TURNHOUT

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • FABORY CENTRE TURNHOUT
Private companiesTransportation Equipment • FABORY CENTRE TURNHOUT

Contactgegevens FABORY CENTRE TURNHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FABORY CENTRE TURNHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FABORY CENTRE TURNHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Muizenvenstr 1 2300 Turnhout, België

Telefoon (phone): 32.14 47 11 70 32.14 47 11 70

Fax (fax): 32.14 42 83 74 32.14 42 83 74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FABORY CENTRE TURNHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FABORY CENTRE TURNHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FABORY CENTRE TURNHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FABORY CENTRE TURNHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FABORY CENTRE TURNHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FABORY CENTRE TURNHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FABORY CENTRE TURNHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FABORY CENTRE TURNHOUT
Products information FABORY CENTRE TURNHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE02586700439
Ondernemingsnummer: 3863037109
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 167,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Hardware, building construction

Product categorie (product category): Metallurgy and Metalworking; Tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FABORY CENTRE TURNHOUT
(Get full report from official database of BE for FABORY CENTRE TURNHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FABORY CENTRE TURNHOUT
Addition kinds of activities for FABORY CENTRE TURNHOUT

3111. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
6517. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
679400. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
23990200. Paard- en huisdier accessoires, textiel | Horse and pet accessories, textile
73891309. Procesdienstdienst | Process serving service
96119902. Economisch ontwikkelingsbureau, overheid | Economic development agency, government

Werken bij FABORY CENTRE TURNHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FABORY CENTRE TURNHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FABORY CENTRE TURNHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FABORY CENTRE TURNHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround lasser (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de outsourcingswereld, zijn wij op zoek naar een allround lasser. Je zal vooral met de TIG lassen. Het kan voorkomen dat je in ploeg moet werken. Je kan plan lezen.

  • IPC inspector (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Alcon te Puurs (farmaceutisch bedrijf) zijn we op zoek naar een IPC medewerker: Hooftaak: controles uitvoeren in de productie m.b.t. lijnvrijgave. Hier komt o.a. ook administratieve opvolging bij kijken (werken met checklists, procedures volgen, PC werk...), dagdagelijks sta je in contact met de operators in de productiezones zelf

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • HUISHOUDHULP VOOR NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Nevele.

  • HUISHOUDHULP HEIST OP DEN BERG (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Heist-op-den-Berg (Begijnendijk) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Rumbeke , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit gezin is op zoek naar iemand die 8 u op de donderdag kan gaan poetsen & strijken.Er is een klein hondje aanwezig.Ruime parking voor de woning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student kelner brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een student om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

  • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AZ ZENO

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

  • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DEELS

    Type: Vaste Job

    Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

  • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

  • Notari?le stage (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Gevarieerd werk met zelfstandig dossierbeheer en contact met cli?nteel. U zal verantwoordelijk worden voor het behandelen van alle soorten dossiers : verkopingen, leningen, schenkingen en aangiftes van nalatenschap, vennootschappen, patrimoniaal familierechtelijke dossiers, vermogensplanning e.d. Werkomgeving: Associatie van notarissen die zich tot doel stelt om de kwaliteit van haar diensten op constante wijze te verbeteren; team van 10 mensen?; aangename werkomgeving - moderne infrastructuur?; ruime bibliotheek aanwezig?; praktisch gelegen in hartje Brussel op 10 minuten te voet van Brussel Centraal of Brussel Zuid. Gewenste profiel: Master rechten/ notariaat, voor duurzame samenwerking Stiptheid/precisie, discretie, in teamverband kunnen werken Zeer goede kennis van de Nederlandse taal; goede kennis van de Franse taal en/of Engels zijn pluspunten. Wij bieden: Correcte vergoeding volgens niveau en, naar mate van ontwikkeling, evolutief. Opleiding mede in het licht van een ideale vgl. examenvoorbereiding De ruimte wordt geboden om uw kennis te ontplooien en te verruimen in alle takken van het recht (oa opleidingen volgen). Het kantoor biedt een gevarieerde werkomgeving waar dagelijks en nauw overleg mogelijk is. Interesse? Solliciteer online via onderstaande rode knop. Notarissen Fran?ois Herinckx & Ken Penne Zuidstraat 146 1000 Brussel Tel.:02/512.01.40 Fax : 02/512.61.66 ? Indien u hier solliciteert zullen uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank voor een periode van 3?jaar na afloop van de aanwervingsprocedure worden bijgehouden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet worden verspreid naar derden tenzij met toestemming van de sollicitant of wettelijke verplichting. De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres?: [email protected]

Zoek naar antwoorden van FABORY CENTRE TURNHOUT in sociale netwerken
Look for responds of FABORY CENTRE TURNHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FABORY CENTRE TURNHOUT. Laat een reactie achter voor FABORY CENTRE TURNHOUT. FABORY CENTRE TURNHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FABORY CENTRE TURNHOUT. Leave a respond for FABORY CENTRE TURNHOUT. FABORY CENTRE TURNHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FABORY CENTRE TURNHOUT op de google maps. Adres en contacten FABORY CENTRE TURNHOUT
Location of FABORY CENTRE TURNHOUT on the google maps. Address and contacts of FABORY CENTRE TURNHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come FABORY CENTRE TURNHOUT FABORY CENTRE TURNHOUT: SOENHLE-P.M.D. | GEERT RAPOYE | DVV | JEAN COUCKE | GOEMINNE MARIJKE

Other related companies as FABORY CENTRE TURNHOUT: SOENHLE-P.M.D. | GEERT RAPOYE | DVV | JEAN COUCKE | GOEMINNE MARIJKE

FABORY CENTRE TURNHOUT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FABORY CENTRE TURNHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02586700439. Het bedrijf FABORY CENTRE TURNHOUT bevindt zich op het adres: Muizenvenstr 1 2300 Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 167,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Metallurgy and Metalworking; Tools. Lijst met producten zijn Hardware, building construction.
De hoofdactiviteit van FABORY CENTRE TURNHOUT is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FABORY CENTRE TURNHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FABORY CENTRE TURNHOUT, openstaande posities, locatie van FABORY CENTRE TURNHOUT op de kaart.

FABORY CENTRE TURNHOUT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FABORY CENTRE TURNHOUT, company assigned to the tax number BE02586700439. The company FABORY CENTRE TURNHOUT is located at the address: Muizenvenstr 1 2300 Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 167,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Metallurgy and Metalworking; Tools. List of products are Hardware, building construction.
The main activity of FABORY CENTRE TURNHOUT is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FABORY CENTRE TURNHOUT is not available. You also can look at reviews of FABORY CENTRE TURNHOUT, open positions, location of FABORY CENTRE TURNHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FABORY CENTRE TURNHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FABORY CENTRE TURNHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FABORY CENTRE TURNHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FABORY CENTRE TURNHOUT, employees, financial statistics.