BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA

Contactgegevens BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Esplanade Du Heysel Pointe 50 1020 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.24 79 42 42 32.24 79 42 42

Fax (fax): 32.24 79 82 82 32.24 79 82 82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA
Products information BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA

BTW identificatienummer (tax): BE04160491943
Ondernemingsnummer: 9112854003
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 333,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Industrial hardware

Product categorie (product category): Metallurgy and Metalworking; Tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA
(Get full report from official database of BE for BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA
Addition kinds of activities for BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA

359901. Pretpark apparatuur | Amusement park equipment
509100. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
513602. Herenkleding, nachtkleding en onderkleding | Men's and boys' robes, nightwear, and undergarments
738916. Mailing en messenger services | Mailing and messenger services
35690100. filters | Filters
95320202. Stedelijk vernieuwingsbureau, overheid | Urban renewal agency, government

Werken bij BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

  • Orderpicker met administratieve skills (late shift) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in bloemen en platnen zoeken we een orderpicker in de bloemen- en plantensector. Je takenpakket omvat:: - orderpicking (70%) - updae van de webshop, - bijstaan van klanten (telefonisch en in de winkel), - opmaken van bons, facturen, ... - bijhouden van het voorraadbeheer.

  • Super gemotiveerde verkoopsmedewerkers gezocht met een passie voor brood (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerk(st)ers. Je zal instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rillaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

  • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

  • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • erkend familiaal bemiddelaar (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA in sociale netwerken
Look for responds of BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA. Laat een reactie achter voor BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA. BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA. Leave a respond for BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA. BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA op de google maps. Adres en contacten BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA
Location of BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA on the google maps. Address and contacts of BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA: Vandenheede Rik | HUIS DE MARETAK | Nicky | WOUDENBERG | Vellemans

Other related companies as BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA: Vandenheede Rik | HUIS DE MARETAK | Nicky | WOUDENBERG | Vellemans

BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04160491943. Het bedrijf BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA bevindt zich op het adres: Esplanade Du Heysel Pointe 50 1020 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 333,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Metallurgy and Metalworking; Tools. Lijst met producten zijn Industrial hardware.
De hoofdactiviteit van BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA, openstaande posities, locatie van BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA op de kaart.

BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA, company assigned to the tax number BE04160491943. The company BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA is located at the address: Esplanade Du Heysel Pointe 50 1020 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 333,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Metallurgy and Metalworking; Tools. List of products are Industrial hardware.
The main activity of BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA is not available. You also can look at reviews of BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA, open positions, location of BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUYNZEEL STORAGE SYSTEM SA, employees, financial statistics.