SIDECH SA

Contactgegevens SIDECH SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIDECH SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIDECH SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De La Station 7 1495 Tilly, België

Telefoon (phone): 32.71 87 88 21 32.71 87 88 21

Fax (fax): 32.71 87 82 94 32.71 87 82 94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIDECH SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIDECH SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIDECH SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIDECH SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIDECH SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIDECH SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIDECH SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIDECH SA
Products information SIDECH SA

BTW identificatienummer (tax): BE02053039550
Ondernemingsnummer: 1924224853
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Copper and copper alloys

Product categorie (product category): Metallurgy and Metalworking; Steels and metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIDECH SA
(Get full report from official database of BE for SIDECH SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIDECH SA
Addition kinds of activities for SIDECH SA

3324. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
723100. Schoonheidswinkels | Beauty shops
22829902. Terugdraaien van garen | Rewinding of yarn
24991303. Molen, hout en schors | Mulch, wood and bark
33399904. Bismut raffineren (primaire) | Bismuth refining (primary)
35650101. Luchtmachines, voor dranken | Aerating machines, for beverages
35960000. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
59470103. Cadeaumanden | Gift baskets

Werken bij SIDECH SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIDECH SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIDECH SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIDECH SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder Beton 2 ploegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een betonbedrijf in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een sorteerder in 2 ploegen. Je taken bestaan uit het uit sorteren van klinkers. Vb beschadigde stukken eruit doen.

  • x VRACHTWAGEN TECHNIEKER (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding 🏴 REGIO WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✅ Functie beschrijving • Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van vrachtwagens en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren, je wordt hiervoor vergoed met een aantrekkelijke depannagevergoeding.

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • Grondwerker (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heppen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Sales Promotor | Bose (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • STUDENT keukenhulp Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat de kok bij in het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie Je assisteert bij het proportioneren van de maaltijden Je staat in voor op -en afdienen van de maaltijden Je staat in voor de afwas Je past de HACCP-voorschriften toe

  • CNC frezer voor stukwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ALPHATECH machinebouw

    Type: Vaste Job

    Als vaste technieker van Alpha-tech sta je in voor het CNC freeswerk van machine onderdelen: Je hebt enkele jaren ervaring als CNC frezer. Je bent een gemotiveerd en gedreven persoon met oog voor detail. Je kan frees stukken zelfstandig afwerken. Je kan op basis van een technische tekening de programmatie van de machine uitvoeren en het stuk opzetten. Hou je van variatie in je werk? Dan zit je bij ons goed, want wij bieden enkel stukwerk en geen seriewerk! Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem contact op!

  • Face to face Interviewer-Limburg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ipsos is op zoek naar enquêteurs die vol enthousiasme willen starten op een project over de media in België. Om ons team van interviewers te versterken zoeken we zelfstandige enquêteurs die minimum 2 dagen per week tewerkgesteld worden. Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw studies/interviews professioneel volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op een consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent. Je geeft ook feedback aan de fieldverantwoordelijken en signaleert onmiddellijk eventuele problemen

Zoek naar antwoorden van SIDECH SA in sociale netwerken
Look for responds of SIDECH SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIDECH SA. Laat een reactie achter voor SIDECH SA. SIDECH SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIDECH SA. Leave a respond for SIDECH SA. SIDECH SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIDECH SA op de google maps. Adres en contacten SIDECH SA
Location of SIDECH SA on the google maps. Address and contacts of SIDECH SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SIDECH SA SIDECH SA: FLJANSSENS P | Wilco BVBA | West Optiek | Vanbelle Jo | GROENWEGHE

Other related companies as SIDECH SA: FLJANSSENS P | Wilco BVBA | West Optiek | Vanbelle Jo | GROENWEGHE

SIDECH SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIDECH SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02053039550. Het bedrijf SIDECH SA bevindt zich op het adres: Rue De La Station 7 1495 Tilly. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metallurgy and Metalworking; Steels and metals. Lijst met producten zijn Copper and copper alloys.
De hoofdactiviteit van SIDECH SA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIDECH SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIDECH SA, openstaande posities, locatie van SIDECH SA op de kaart.

SIDECH SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIDECH SA, company assigned to the tax number BE02053039550. The company SIDECH SA is located at the address: Rue De La Station 7 1495 Tilly. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metallurgy and Metalworking; Steels and metals. List of products are Copper and copper alloys.
The main activity of SIDECH SA is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SIDECH SA is not available. You also can look at reviews of SIDECH SA, open positions, location of SIDECH SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIDECH SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIDECH SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIDECH SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIDECH SA, employees, financial statistics.