CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV
Private companiesWater Transportation • CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV

Contactgegevens CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Adolf Stocletlaan 87 2570 Duffel, België

Telefoon (phone): 32.15 30 21 11 32.15 30 21 11

Fax (fax): 32.15 31 11 01 32.15 31 11 01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV
Products information CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV

BTW identificatienummer (tax): BE06641479492
Ondernemingsnummer: 7903533935
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 426,000 EUR
Werknemers (employees): > 500
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Aluminium and aluminium alloys

Product categorie (product category): Metallurgy and Metalworking; Steels and metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV
(Get full report from official database of BE for CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV
Addition kinds of activities for CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV

703203. Sportkampen | Sporting camps
28190207. Zwavelzuur, oleum | Sulfuric acid, oleum
33569902. Soldeer: draad, staaf, zuurkern, en rozine kern | Solder: wire, bar, acid core, and rosin core
59619906. Kleding, postorder (behalve vrouwen) | Clothing, mail order (except women's)
79991504. Grot operatie | Cave operation

Werken bij CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • MAGAZIJNIER - REGIO KLUISBERGEN - OPTIE VAST (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Kluisbergen zijn wij op zoek naar een magazijnier. Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Voorraden opvolgen de ontvangst van de producten controleren De te leveren bestellingen ontvangen en voorbereiden (ophaling, verpakking, ...) Goederen in opslagzones plaatsen Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Montagehandelingen uitvoeren: Verpakkingen, palletten De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Goederen en producten ontvangen De levering controleren

  • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

  • Jobstudent uitzendconsulent(e) M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. •Kandidaten inschrijven en linken aan de vacatures. •Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst te versterken van een klant te Aalter zijn wij op zoek naar een chauffeur C - CE: FUNCTIE : • Op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route; • Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen bij klanten; • Je levert volgens een variërende route in diverse regio's bij verschillende klanten • Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen en je hebt voortdurend aandacht voor de eigen veiligheid en deze van anderen.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - W. Vlaanderen - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Afwasser (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DE FARMASIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een afwasser voor vrijdag- en zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV in sociale netwerken
Look for responds of CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV. Laat een reactie achter voor CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV. CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV. Leave a respond for CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV. CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV op de google maps. Adres en contacten CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV
Location of CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV on the google maps. Address and contacts of CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV: LUDOTHبQUE DU D.L.P. | Royal Tennis Club Liège | AGNES VAN WIELE | DAISY VANHEE | Goar茅guer F

Other related companies as CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV: LUDOTHبQUE DU D.L.P. | Royal Tennis Club Liège | AGNES VAN WIELE | DAISY VANHEE | Goar茅guer F

CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06641479492. Het bedrijf CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV bevindt zich op het adres: Adolf Stocletlaan 87 2570 Duffel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van > 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 426,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Metallurgy and Metalworking; Steels and metals. Lijst met producten zijn Aluminium and aluminium alloys.
De hoofdactiviteit van CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV, openstaande posities, locatie van CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV op de kaart.

CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV, company assigned to the tax number BE06641479492. The company CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV is located at the address: Adolf Stocletlaan 87 2570 Duffel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. > 500 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 426,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Metallurgy and Metalworking; Steels and metals. List of products are Aluminium and aluminium alloys.
The main activity of CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV is not available. You also can look at reviews of CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV, open positions, location of CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORUS ALUMINIUM SERVICE CENTER NV, employees, financial statistics.