ACIERS SIDERO SA

Contactgegevens ACIERS SIDERO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACIERS SIDERO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACIERS SIDERO SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av Firmin Lecharlier 152-162 1090 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.24 28 91 50 32.24 28 91 50

Fax (fax): 32.24 28 91 59 32.24 28 91 59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACIERS SIDERO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACIERS SIDERO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACIERS SIDERO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACIERS SIDERO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACIERS SIDERO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACIERS SIDERO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACIERS SIDERO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACIERS SIDERO SA
Products information ACIERS SIDERO SA

BTW identificatienummer (tax): BE05390136718
Ondernemingsnummer: 2736663818
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 610,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Stainless steels

Product categorie (product category): Metallurgy and Metalworking; Steels and metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACIERS SIDERO SA
(Get full report from official database of BE for ACIERS SIDERO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACIERS SIDERO SA
Addition kinds of activities for ACIERS SIDERO SA

13890104. Gradering van olie- en gasfundamenten | Grading oil and gas well foundations
20489911. Vee feeds | Livestock feeds
20919903. Sap, Clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Juice, clam: packaged in cans, jars, etc.
20999917. Thee mixen | Tea blending
32690301. Decalcomania werkt aan china en glas | Decalcomania work on china and glass
32910100. Schurende schurende materialen | Scouring abrasive materials
73129900. Outdoor reclame diensten, nec | Outdoor advertising services, nec

Werken bij ACIERS SIDERO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACIERS SIDERO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACIERS SIDERO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACIERS SIDERO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 't Zwin - Provincie West Vlaanderen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent klusjesman van de provincie West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleine onderhoudswerken en reparaties. Dit gaat van lampen en deurklinken vervangen tot kranen en dakgoten herstellen, toiletten ontstoppen, verhuisactiviteiten, tuinonderhoud, kleine schilderwerken, stopcontacten verleggen,.... Je voert al deze opdrachten op een veilige en ordelijke manier uit. Je gaat zorgzaam en spaarzaam om met tijd, materialen, machines en gereedschap.

  • Verkoop slagerij en keukenhulp (KACHTEM)

    Regio: KACHTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gekende slagerij regio Izegem is op zoek naar een winkelmedewerker en hulp in het atelier. Je helpt mee in de keuken van een slagerij met het maken van slaatjes, koude schotels,... Ook help je mee in diverse taken zoals toonbankverkoop in de winkel, afwassen, bestellingen klaarzetten... Ben je klantvriendelijk? Heb je ervaring in de verkoop van vlees/charcuterie/keuken? Ben je gemotiveerd en leergierig? Contacteer dan snel Konvert Izegem!

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • Huishoudhulp Assebroek & Sint-Kruis M/V (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • Jobstudent verkoop slagerij met ervaring (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak regio Ingelmunster zijn wij op zoek naar een jobstudent om te starten 4/8. Je kan ook af en toe bijspringen tijden het schooljaar. Je bedient de klanten in de winkel met de glimlach. Daarnaast help je mee bereidingen te maken. Je hebt reeds ervaring in een slagerij.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Carrossier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PERFEKT CAR

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het herstellen van zeer uiteenlopende autoschades: van een eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingsschade. Dit geldt voor alle merken en types personenauto's en lichte bedrijfswagens. Bekijk onze site: http://www.perfektcar.be

  • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

  • STAGIAIR CROSS MEDIA-HR (M/V) Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. TAKENPAKKET o Je plaatst vacatures in the picture op social media o Wij willen een groot publiek bereiken, jij kan ons vertellen welk platform we hiervoor het best inzetten o Interne en externe communicatie is jouw verantwoordelijkheid o Wij rekenen op jou voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen o Jij neemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren

Zoek naar antwoorden van ACIERS SIDERO SA in sociale netwerken
Look for responds of ACIERS SIDERO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACIERS SIDERO SA. Laat een reactie achter voor ACIERS SIDERO SA. ACIERS SIDERO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACIERS SIDERO SA. Leave a respond for ACIERS SIDERO SA. ACIERS SIDERO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACIERS SIDERO SA op de google maps. Adres en contacten ACIERS SIDERO SA
Location of ACIERS SIDERO SA on the google maps. Address and contacts of ACIERS SIDERO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACIERS SIDERO SA ACIERS SIDERO SA: ANDRE ALLY | HUIS BRITON | Joillet Lydia | Doc GSM SPRL | Service Hydro

Other related companies as ACIERS SIDERO SA: ANDRE ALLY | HUIS BRITON | Joillet Lydia | Doc GSM SPRL | Service Hydro

ACIERS SIDERO SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACIERS SIDERO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05390136718. Het bedrijf ACIERS SIDERO SA bevindt zich op het adres: Av Firmin Lecharlier 152-162 1090 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 610,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Metallurgy and Metalworking; Steels and metals. Lijst met producten zijn Stainless steels.
De hoofdactiviteit van ACIERS SIDERO SA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACIERS SIDERO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACIERS SIDERO SA, openstaande posities, locatie van ACIERS SIDERO SA op de kaart.

ACIERS SIDERO SA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACIERS SIDERO SA, company assigned to the tax number BE05390136718. The company ACIERS SIDERO SA is located at the address: Av Firmin Lecharlier 152-162 1090 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 610,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Metallurgy and Metalworking; Steels and metals. List of products are Stainless steels.
The main activity of ACIERS SIDERO SA is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACIERS SIDERO SA is not available. You also can look at reviews of ACIERS SIDERO SA, open positions, location of ACIERS SIDERO SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACIERS SIDERO SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACIERS SIDERO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACIERS SIDERO SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACIERS SIDERO SA, employees, financial statistics.