TEMPAC COMP NV

Contactgegevens TEMPAC COMP NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEMPAC COMP NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEMPAC COMP NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diamantstr 2 2200 Herentals, België

Telefoon (phone): 32.14 21 53 52 32.14 21 53 52

Fax (fax): 32.14 21 52 38 32.14 21 52 38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEMPAC COMP NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEMPAC COMP NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEMPAC COMP NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEMPAC COMP NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEMPAC COMP NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEMPAC COMP NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEMPAC COMP NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEMPAC COMP NV
Products information TEMPAC COMP NV

BTW identificatienummer (tax): BE03625732421
Ondernemingsnummer: 3969329833
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Sheets and bands - non-ferrous metal

Product categorie (product category): Metallurgy and Metalworking; Sheets and pipes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEMPAC COMP NV
(Get full report from official database of BE for TEMPAC COMP NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEMPAC COMP NV
Addition kinds of activities for TEMPAC COMP NV

5992. Bloemisten | Florists
243400. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
265700. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
598300. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
14110201. Diabase, dimensie-steengroeven | Diabase, dimension-quarrying
27410501. Zakelijke dienst nieuwsbrieven: uitgeverij en drukwerk | Business service newsletters: publishing and printing
35310701. Brekers, draagbaar | Crushers, portable
36710201. Electron beam (beta ray) generator buizen | Electron beam (beta ray) generator tubes
39490100. Golfuitrusting | Golf equipment
50729903. Chains | Chains

Werken bij TEMPAC COMP NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEMPAC COMP NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEMPAC COMP NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEMPAC COMP NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tankstation M/V - regio Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: je bedient de klanten (brandstof, shopartikelen & broodjes) je rekent bestellingen af aan de kassa, op einde van de dag tel je de kassa je bakt stokbroden en koffiekoeken je zorgt ervoor dat de verstoog klaar is aan het begin van de dag je verkoopt producten waaronder ook lottoformulieren je poetst de winkel en het buitenterrein tijdens elke shift

  • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

  • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • Voedingdeskundige (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

  • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

    Type: Flexijob

    Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van TEMPAC COMP NV in sociale netwerken
Look for responds of TEMPAC COMP NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEMPAC COMP NV. Laat een reactie achter voor TEMPAC COMP NV. TEMPAC COMP NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEMPAC COMP NV. Leave a respond for TEMPAC COMP NV. TEMPAC COMP NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEMPAC COMP NV op de google maps. Adres en contacten TEMPAC COMP NV
Location of TEMPAC COMP NV on the google maps. Address and contacts of TEMPAC COMP NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TEMPAC COMP NV TEMPAC COMP NV: 'T VENNEKE | AIME SERLET | NACHEZ P | LIEVENS JEP | Peeters Gabriel SPRL

Other related companies as TEMPAC COMP NV: 'T VENNEKE | AIME SERLET | NACHEZ P | LIEVENS JEP | Peeters Gabriel SPRL

TEMPAC COMP NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEMPAC COMP NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03625732421. Het bedrijf TEMPAC COMP NV bevindt zich op het adres: Diamantstr 2 2200 Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 494,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Metallurgy and Metalworking; Sheets and pipes. Lijst met producten zijn Sheets and bands - non-ferrous metal.
De hoofdactiviteit van TEMPAC COMP NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEMPAC COMP NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEMPAC COMP NV, openstaande posities, locatie van TEMPAC COMP NV op de kaart.

TEMPAC COMP NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEMPAC COMP NV, company assigned to the tax number BE03625732421. The company TEMPAC COMP NV is located at the address: Diamantstr 2 2200 Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 494,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Metallurgy and Metalworking; Sheets and pipes. List of products are Sheets and bands - non-ferrous metal.
The main activity of TEMPAC COMP NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TEMPAC COMP NV is not available. You also can look at reviews of TEMPAC COMP NV, open positions, location of TEMPAC COMP NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEMPAC COMP NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEMPAC COMP NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEMPAC COMP NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEMPAC COMP NV, employees, financial statistics.