ROBERT SA

Contactgegevens ROBERT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ch Romaine 177 Zi 4300 Waremme, België

Telefoon (phone): 32.19 32 86 06 32.19 32 86 06

Fax (fax): 32.19 32 89 09 32.19 32 89 09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT SA
Products information ROBERT SA

BTW identificatienummer (tax): BE01434509277
Ondernemingsnummer: 6671417236
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Pipes and tubes, stainless steel

Product categorie (product category): Metallurgy and Metalworking; Sheets and pipes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT SA
(Get full report from official database of BE for ROBERT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT SA
Addition kinds of activities for ROBERT SA

7311. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
253102. Kerkmeubilair | Church furniture
325502. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
01810104. Kwekerij voorraad, groeiende van | Nursery stock, growing of
27540502. Kranten: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Newspapers: gravure printing, not published on site
32990300. Sier- en bouwkunstwerk | Ornamental and architectural plaster work

Werken bij ROBERT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround elektrotechnieker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een allround elektrotechnieker. Ben je op zoek naar een uitdagende job in 3 ploegen? Heb je een goede technische kennis? Heb je ervaring met een heftruck (attest = pluspunt?) Dan is deze job misschien iets voor jou! Als allround elektrotechnieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische problemen. - Machines en installaties onderhouden. - Herstellen van mankementen - ...

  • Onderhoudstechnieker, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van brillenglazen en monturen zoeken we een allround technisch medewerker. Deze veelzijdige job bestaat voornamelijk uit: Tuinklussen Onderhoudswerken aan het gebouw Elektrische installaties onderhouden Opstellen en uitvoeren van periodieke onderhoudsschema's voor het machinepark Projectmatige klussen uitvoeren Verantwoordelijk voor orde en netheid in de voorraadruimte Herstellingen uitvoeren aan machines in functie van belangrijkheid.

  • Winkelmedewerker weekendwerk (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen uin het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Service technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zoeken wij: EEN SERVICE TECHNIEKER LIFTEN (m/v) Functie : installeren, opstarten en onderhoud van RDL liften en goederenliften. installeren en onderhoud van manipulator (er is opleiding voorzien) kablage en bordenbouw van zowel liftsystemen als interne transportsystemen

  • Transportplanner | Willebroek | ploegen (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een groeiende logistieke onderneming te Willebroek, gaat Synergie op zoek naar een transportplanner. Je staat mee in voor de optimale inzet van ruim 40 vrachtwagens, voornamelijk gaat het om vervoer van tankcontainers. Je verzamelt en controleert alle nodige gegevens voor het opstellen van de rittenplanning voor onze chauffeurs. Vervolgens geef je hen de planning en beste routes door. Indien nodig, pas je de planning aan, zodat de afgesproken levertijden gerespecteerd blijven.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

  • STUDENT HORECA (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar extra studenten die in het weekend kunnen worden ingezet. Men zoekt extra's voor de zaal en de keuken. Het is ook meegenomen als je tijdens de week kan werken.

  • Operator Spuitgieten (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Malle zijn wij op zoek naar een Operator Spuitgieten (M/V): U zal instaan voor: Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; Kwaliteitscontrole 

  • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van ROBERT SA in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT SA. Laat een reactie achter voor ROBERT SA. ROBERT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT SA. Leave a respond for ROBERT SA. ROBERT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT SA op de google maps. Adres en contacten ROBERT SA
Location of ROBERT SA on the google maps. Address and contacts of ROBERT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT SA ROBERT SA: Helderweirt P | DEKRYPTOS SA | U.M. FLEMALLE | TAVEIRNE PHILIP bvba & MISSINNE | Van Loo K

Other related companies as ROBERT SA: Helderweirt P | DEKRYPTOS SA | U.M. FLEMALLE | TAVEIRNE PHILIP bvba & MISSINNE | Van Loo K

ROBERT SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01434509277. Het bedrijf ROBERT SA bevindt zich op het adres: Ch Romaine 177 Zi 4300 Waremme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Metallurgy and Metalworking; Sheets and pipes. Lijst met producten zijn Pipes and tubes, stainless steel.
De hoofdactiviteit van ROBERT SA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT SA, openstaande posities, locatie van ROBERT SA op de kaart.

ROBERT SA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT SA, company assigned to the tax number BE01434509277. The company ROBERT SA is located at the address: Ch Romaine 177 Zi 4300 Waremme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Metallurgy and Metalworking; Sheets and pipes. List of products are Pipes and tubes, stainless steel.
The main activity of ROBERT SA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT SA is not available. You also can look at reviews of ROBERT SA, open positions, location of ROBERT SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT SA, employees, financial statistics.