ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA
Private companiesPaper and Allied Products • ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA

Contactgegevens ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Atealaan 67 2200 Herentals, België

Telefoon (phone): 32.14 21 03 52 32.14 21 03 52

Fax (fax): 32.14 21 02 84 32.14 21 02 84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA
Products information ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05484069824
Ondernemingsnummer: 2239532470
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Hinges

Product categorie (product category): Metallurgy and Metalworking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA
(Get full report from official database of BE for ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA
Addition kinds of activities for ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA

899906. Lezingendiensten | Lecturing services
10610101. Chromietwinning | Chromite mining
33399917. Tin-base legeringen (primaire) | Tin-base alloys (primary)
35850504. Koelers, melk en water: elektrisch | Coolers, milk and water: electric
36340113. Percolators, elektrisch | Percolators, electric
38230200. Instrumenten voor drukmeting, industrieel | Pressure measurement instruments, industrial
39990109. Sterilisatoren, kapper en schoonheidssalon | Sterilizers, barber and beauty shop
41510000. Schoolbussen | School buses
73899939. Druk op de clipping service | Press clipping service

Werken bij ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

  • Productie operator Chocolade (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij technisch aangelegd en een passie voor chocolade? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze klant gelegen in Lokeren. Jouw takenpakket bestaat uit : Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Je voert testen uit, je bewaakt de kwaliteit van de chocolade en houdt productiegegevens bij Reinigen van de productielijn op het einde van de productiedag

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • Jobstudent medewerker snackbar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHIPS & ICE

    Type: Studentenjob

    Je neemt bestellingen op. Je maakt broodjes en snacks. Je bakt wafels en je schept ijsjes.

  • Software developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PVS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een grondige kennis van het objectgerichte paradigma in meerdere programmeertalen. Binnen het bedrijf gebruiken we vooral JavaScript ( en supersets als TypeScript, Angular, Ionic ...) maar ook Java, C#, C, C++, Visual basic en Python komen aan bod. Kennis van NodeJS, Linux, Android en iOS strekken tot aanbeveling. Voeling met alles wat audio aangaat is uiteraard ook een pluspunt.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: B.M.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • Flexijobs events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Flexijob

    Heb je een job, maar wil je graag voordelig bijverdienen tijdens het weekend of de week, 's avonds of overdag in de horeca? Dan is een flexijob bij MIRA wellicht iets voor jou! MIRA - Event Support is een dynamisch West-Vlaams bedrijf dat garant staat voor een vlotte service op tal van evenementen in de ruime regio West-Vlaanderen. We zoeken geregeld flexi's om ons team te versterken.

  • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

  • Flexi zaal -en keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA. Laat een reactie achter voor ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA. ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA. Leave a respond for ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA. ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA op de google maps. Adres en contacten ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA
Location of ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA on the google maps. Address and contacts of ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA: Sky It BVBA | GARAGE COMPERE | Eupen Automation S.A. Eutomation | VAN POTTELBERGHE | Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication

Other related companies as ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA: Sky It BVBA | GARAGE COMPERE | Eupen Automation S.A. Eutomation | VAN POTTELBERGHE | Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication

ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05484069824. Het bedrijf ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA bevindt zich op het adres: Atealaan 67 2200 Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Metallurgy and Metalworking. Lijst met producten zijn Hinges.
De hoofdactiviteit van ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA, openstaande posities, locatie van ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA op de kaart.

ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA, company assigned to the tax number BE05484069824. The company ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA is located at the address: Atealaan 67 2200 Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Metallurgy and Metalworking. List of products are Hinges.
The main activity of ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA is not available. You also can look at reviews of ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA, open positions, location of ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALCO IJZERW & GEREEDSCH BVBA, employees, financial statistics.