KOYO ANTWERPEN

Contactgegevens KOYO ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOYO ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOYO ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASTRAAT 67; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32333772 32333772

Fax (fax): +32 (10) 128-48-43 +32 (10) 128-48-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOYO ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOYO ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOYO ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOYO ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOYO ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOYO ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOYO ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOYO ANTWERPEN
Products information KOYO ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE06185821533
Ondernemingsnummer: 8499267578
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in KOYO ANTWERPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Metalen and ertsen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOYO ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for KOYO ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOYO ANTWERPEN
Addition kinds of activities for KOYO ANTWERPEN

371401. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
505102. Ijzer en staal (ferro) producten | Iron and steel (ferrous) products
511303. Dozen en containers | Boxes and containers
15420105. Winkelcentrum bouw | Shopping center construction
28990404. Fusees: snelweg, mariene of spoorweg | Fusees: highway, marine, or railroad
32920401. Remverbindingen, asbest | Brake linings, asbestos
33219902. Ductiele ijzeren gietstukken | Ductile iron castings
51490000. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
58120206. Zitdrankje | Soft drink stand
58120801. Barbecue restaurant | Barbecue restaurant

Werken bij KOYO ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOYO ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOYO ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOYO ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier | Hamont | 2 ploegen of vaste nacht (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hamont zijn we op zoek naar een magazijnier. Het gaat om een tijdelijke vervanging tot eind van dit jaar.

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • OPERATOR 5 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een operator 5 ploegen. Als productie-operator werk je met specifieke producten aan hoogtechnologische machines. Je waakt over de kwaliteit van de producten. Je controleert of de machines goed werken. Je spoort defecten op en lost ze op of meldt ze.

  • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zoersel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Zaterdaghulp Zara Meir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZARA ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Inspecteur voertuigen – local (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team op onze locatie in Vilvoorde zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen. Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen. Als Inspecteur Voertuigen beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires. Het inspecteren vindt plaats op de locatie van de leasemaatschappij/verhuurmaatschappij of partner. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het Macadam IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

  • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

  • LERAAR TV/PV elektriciteit/mechanica/auto/carrosserie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KTA 1 Hasselt

    Type: Werfreserve

    werfreserve

Zoek naar antwoorden van KOYO ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of KOYO ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOYO ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor KOYO ANTWERPEN. KOYO ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOYO ANTWERPEN. Leave a respond for KOYO ANTWERPEN. KOYO ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOYO ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten KOYO ANTWERPEN
Location of KOYO ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of KOYO ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KOYO ANTWERPEN KOYO ANTWERPEN: EUROSON | Aubert & Fils | Peca Constructions NV | PAQUET | FA. MERGAN & ZN

Other related companies as KOYO ANTWERPEN: EUROSON | Aubert & Fils | Peca Constructions NV | PAQUET | FA. MERGAN & ZN

KOYO ANTWERPEN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOYO ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06185821533. Het bedrijf KOYO ANTWERPEN bevindt zich op het adres: MAASTRAAT 67; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 506,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Metalen and ertsen Gh. Producten gemaakt in KOYO ANTWERPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KOYO ANTWERPEN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOYO ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOYO ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van KOYO ANTWERPEN op de kaart.

KOYO ANTWERPEN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOYO ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE06185821533. The company KOYO ANTWERPEN is located at the address: MAASTRAAT 67; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 506,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Metalen and ertsen Gh. Products created in KOYO ANTWERPEN were not found.
The main activity of KOYO ANTWERPEN is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KOYO ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of KOYO ANTWERPEN, open positions, location of KOYO ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOYO ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOYO ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOYO ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOYO ANTWERPEN, employees, financial statistics.