VANCOILLIE JOSE & CO BVBA

Contactgegevens VANCOILLIE JOSE & CO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANCOILLIE JOSE & CO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANCOILLIE JOSE & CO BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Drieslaan 23; 8560; Wevelgem (Moorsele), België

Telefoon (phone): 056 40 20 57 (+32-056 40 20 57) 056 40 20 57 (+32-056 40 20 57)

Fax (fax): 056 40 33 78 (+32-056 40 33 78) 056 40 33 78 (+32-056 40 33 78)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANCOILLIE JOSE & CO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANCOILLIE JOSE & CO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANCOILLIE JOSE & CO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANCOILLIE JOSE & CO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANCOILLIE JOSE & CO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANCOILLIE JOSE & CO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANCOILLIE JOSE & CO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANCOILLIE JOSE & CO BVBA
Products information VANCOILLIE JOSE & CO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04477172851
Ondernemingsnummer: 3621063232
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 806,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Subcontracting - Industrial & technical

Product categorie (product category): Metal working

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANCOILLIE JOSE & CO BVBA
(Get full report from official database of BE for VANCOILLIE JOSE & CO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANCOILLIE JOSE & CO BVBA
Addition kinds of activities for VANCOILLIE JOSE & CO BVBA

20330308. Fruittaartmixen en vullingen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit pie mixes and fillings: packaged in cans, jars, etc.
34999926. Wielen: kruiwagen, wandelwagen, enz .: schijf, gestempeld metaal | Wheels: wheelbarrow, stroller, etc.: disc, stamped metal
35539904. Meubelmakers machines, houtbewerking | Furniture makers machinery, woodworking
52610201. Kunstmest | Fertilizer
87340000. Testlaboratoria | Testing laboratories

Werken bij VANCOILLIE JOSE & CO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANCOILLIE JOSE & CO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANCOILLIE JOSE & CO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANCOILLIE JOSE & CO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

  • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

  • Chef kok Bedrijfsrestaurant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor:  - het aansturen en begeleiden van de keukenmedewerkers en/of chefs - de activiteit in de keuken organiseren en coördineren - optimaal food-cost beheer - Kleine administratieve taken uitvoeren   Bedrijfsprofiel: Voor een groeiend bedrijf in de BENELUX zijn we op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde medewerker die eten en drinken de rol geeft die het verdient.    

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • Logistiek medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trendy boetiek in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een logistiek bediende. Het betreft een voltijdse functie. De bediende moet de binnenkomende kledij uitpakken, controleren en er diefstalbeveiliging op plaatsen. Belangrijk hierbij is dat je goed en foutloos kan werken met de computer en dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Je dient de scan-codes op de kledij snel en zorgvuldig te vergelijken met de codes op de bestelorders en hierna de kledij op een correcte manier te verdelen naar de verschillende afdelingen. Enige ervaring in het magazijn of in een kledingwinkel is een vereiste. Heb je interesse in deze vacature? Bel dan snel op het nummer 089 / 76 75 72.

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Vertegenwoordigers Energiemarkt B2B , B2C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

  • auticoach (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • Diëtist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging in Mortsel zijn wij op zoek naar een zelfstandig diëtist. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, acupuncturisten, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat twee uitgebreide teams in Lier en Mortsel waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijken kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zelfstandige verkoper keukens en trappen (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RENO GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat klanten bezoeken en krijgt hiervoor van ons adressen. Je luistert naar de noden van de klant en bied de gepaste oplossing voor de keukens (nieuw of renovatie) of traprenovatie.

  • Vroedvrouw (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een vroedvrouw. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder verschillende met specialisatie richting kinderen/baby's, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!
 Meer informatie over onze praktijk vind je op onze site: www.groepspraktijktille.be

  • Winkel bediende verkoopster (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    De bakkerijwinkel op de zaterdagnamiddag doen. Winkel aanvullen, producten verpakken en verkopen. bestellingen opnemen.

Zoek naar antwoorden van VANCOILLIE JOSE & CO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VANCOILLIE JOSE & CO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANCOILLIE JOSE & CO BVBA. Laat een reactie achter voor VANCOILLIE JOSE & CO BVBA. VANCOILLIE JOSE & CO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANCOILLIE JOSE & CO BVBA. Leave a respond for VANCOILLIE JOSE & CO BVBA. VANCOILLIE JOSE & CO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANCOILLIE JOSE & CO BVBA op de google maps. Adres en contacten VANCOILLIE JOSE & CO BVBA
Location of VANCOILLIE JOSE & CO BVBA on the google maps. Address and contacts of VANCOILLIE JOSE & CO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VANCOILLIE JOSE & CO BVBA VANCOILLIE JOSE & CO BVBA: Roegiers Constructie BVBA | VERKEST | LA VINOTH?QUE | De Graaf A | L. COLSON

Other related companies as VANCOILLIE JOSE & CO BVBA: Roegiers Constructie BVBA | VERKEST | LA VINOTH?QUE | De Graaf A | L. COLSON

VANCOILLIE JOSE & CO BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANCOILLIE JOSE & CO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04477172851. Het bedrijf VANCOILLIE JOSE & CO BVBA bevindt zich op het adres: Drieslaan 23; 8560; Wevelgem (Moorsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 806,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metal working. Lijst met producten zijn Subcontracting - Industrial & technical.
De hoofdactiviteit van VANCOILLIE JOSE & CO BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANCOILLIE JOSE & CO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANCOILLIE JOSE & CO BVBA, openstaande posities, locatie van VANCOILLIE JOSE & CO BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANCOILLIE JOSE & CO BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANCOILLIE JOSE & CO BVBA, company assigned to the tax number BE04477172851. The company VANCOILLIE JOSE & CO BVBA is located at the address: Drieslaan 23; 8560; Wevelgem (Moorsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 806,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metal working. List of products are Subcontracting - Industrial & technical.
The main activity of VANCOILLIE JOSE & CO BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANCOILLIE JOSE & CO BVBA is not available. You also can look at reviews of VANCOILLIE JOSE & CO BVBA, open positions, location of VANCOILLIE JOSE & CO BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANCOILLIE JOSE & CO BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANCOILLIE JOSE & CO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANCOILLIE JOSE & CO BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANCOILLIE JOSE & CO BVBA, employees, financial statistics.