T.O.S.K. BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • T.O.S.K. BVBA
Private companiesCommunications • T.O.S.K. BVBA

Contactgegevens T.O.S.K. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.O.S.K. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.O.S.K. BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Duitslandstraat 23; 9140; Temse, België

Telefoon (phone): 03 771 91 33; 0478 58 17 75 (+32-03 771 91 33; 0478 58 17 75) 03 771 91 33; 0478 58 17 75 (+32-03 771 91 33; 0478 58 17 75)

Fax (fax): 03 771 91 33 (+32-03 771 91 33) 03 771 91 33 (+32-03 771 91 33)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.O.S.K. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.O.S.K. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.O.S.K. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.O.S.K. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.O.S.K. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.O.S.K. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.O.S.K. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.O.S.K. BVBA
Products information T.O.S.K. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02324676513
Ondernemingsnummer: 9039245605
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 134,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Painting contractors

Product categorie (product category): Metal working

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.O.S.K. BVBA
(Get full report from official database of BE for T.O.S.K. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.O.S.K. BVBA
Addition kinds of activities for T.O.S.K. BVBA

2653. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
225200. Hosiery, nec | Hosiery, nec
20150101. Kip, verwerkt, NSK | Chicken, processed, nsk
28990202. Batterij acid | Battery acid
39140500. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
83999908. Sociale verandering associatie | Social change association
95310402. Behuisingsprogramma's, staatsregering | Housing programs, state government

Werken bij T.O.S.K. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.O.S.K. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.O.S.K. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.O.S.K. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator zagerij (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bedienen van automatische bandzaagmachines en manuele zaagmachines. Het verpakken en verdelen van gezaagde materialen volgens de werkorders in de productie. De kwaliteit en de juiste lengte van de onderdelen bepalen.

  • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Huishoudhulp Eppegem (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen ,fiets of brommer hebben is een pluspunt!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

    Regio: LEMBERGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student zaterdag en zondag (cosmeticawinkel) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Brugge gespecialiseerd in de verkoop van cosmeticaproducten zoeken wij een student(e) die vanaf november tem begin januari de drukker kerstperiode kan helpen opvangen en dit op zaterdag en zondag. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, adviseren van de klanten,...

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • CHECKPOINT BEDIENDE containerdepot (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HERFURTH GROUP

    Type: Vaste Job

    De Herfurth Group is een internationale transportorganisatie met 400 medewerkers verspreid over 4 landen met hoofdkantoor in Antwerpen. ‘Knowhow’, klantgerichtheid en vernieuwing staan al meer dan 100 jaar centraal. We zijn actief in alle mogelijke takken van shipping, logistiek, luchtvracht, wegvervoer, warehousing, containerherstelling en travel. We kunnen rekenen op competente ‘in-house’ ondersteuning van IT, Boekhouding en Administratie, Aankoop, Sales, Facilities management en Human Resources. Voor onze dochterfirma, HANDICO INTERNATIONAL NV en meerbepaald voor onze vestiging te Antwerpen – Delwaide dok zijn wij op zoek naar een BEDIENDE VOOR BALIE CONTAINERDEPOT Je taken en verantwoordelijkheden Het administratief verwerken van containerbewegingen in of uit de depot. De containers worden bij binnenkomst geïnspecteerd volgens de normen van de klanten. Alle handelingen worden ondersteund via een handheld-terminal verbonden met ons hoofd-computersysteem. Je bent verantwoordelijk voor de depotindeling en opvolging van alle bewegingen. De taak omvat: De volledige input van boekingen en containerbewegingen in het depot-computerprogramma Het bezorgen van Interchange–receipt aan de chauffeurs Het controleren van de containers op schade en dit volgens de normen van de klanten Bijhouden van alle klassement

  • Eventmedewerker - FLEXI (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

Zoek naar antwoorden van T.O.S.K. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of T.O.S.K. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.O.S.K. BVBA. Laat een reactie achter voor T.O.S.K. BVBA. T.O.S.K. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.O.S.K. BVBA. Leave a respond for T.O.S.K. BVBA. T.O.S.K. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.O.S.K. BVBA op de google maps. Adres en contacten T.O.S.K. BVBA
Location of T.O.S.K. BVBA on the google maps. Address and contacts of T.O.S.K. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come T.O.S.K. BVBA T.O.S.K. BVBA: THE OLD FARM | Marina (Kapsalon) | Hairstyle Inge | Agriva NV | PHARMACIE DU BON AIR

Other related companies as T.O.S.K. BVBA: THE OLD FARM | Marina (Kapsalon) | Hairstyle Inge | Agriva NV | PHARMACIE DU BON AIR

T.O.S.K. BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.O.S.K. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324676513. Het bedrijf T.O.S.K. BVBA bevindt zich op het adres: Duitslandstraat 23; 9140; Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 134,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Metal working. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van T.O.S.K. BVBA is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.O.S.K. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.O.S.K. BVBA, openstaande posities, locatie van T.O.S.K. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

T.O.S.K. BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.O.S.K. BVBA, company assigned to the tax number BE02324676513. The company T.O.S.K. BVBA is located at the address: Duitslandstraat 23; 9140; Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 134,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Metal working. List of products are Painting contractors.
The main activity of T.O.S.K. BVBA is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of T.O.S.K. BVBA is not available. You also can look at reviews of T.O.S.K. BVBA, open positions, location of T.O.S.K. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.O.S.K. BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.O.S.K. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.O.S.K. BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.O.S.K. BVBA, employees, financial statistics.