B.-P. PROJECT 297

Contactgegevens B.-P. PROJECT 297: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.-P. PROJECT 297: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.-P. PROJECT 297

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GALGSTRAAT 127; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23775299 (+32-23775299) 23775299 (+32-23775299)

Fax (fax): +32 (3) 428-73-98 +32 (3) 428-73-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.-P. PROJECT 297: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.-P. PROJECT 297"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.-P. PROJECT 297"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.-P. PROJECT 297, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.-P. PROJECT 297. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.-P. PROJECT 297, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.-P. PROJECT 297. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.-P. PROJECT 297
Products information B.-P. PROJECT 297

BTW identificatienummer (tax): BE03219238281
Ondernemingsnummer: 6225921630
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in B.-P. PROJECT 297 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.-P. PROJECT 297
(Get full report from official database of BE for B.-P. PROJECT 297)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.-P. PROJECT 297
Addition kinds of activities for B.-P. PROJECT 297

108199. Metaalmijndiensten, niet inbegrepen | Metal mining services, nec
14990109. Semiprecious stenen mijnbouw, nec | Semiprecious stones mining, nec
24991105. Nieuwigheden, houtvezel | Novelties, wood fiber
36210202. Dynamos, elektrisch (behalve auto) | Dynamos, electric (except automotive)
38420200. Katoen en katoen applicators | Cotton and cotton applicators
51410000. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line

Werken bij B.-P. PROJECT 297: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.-P. PROJECT 297: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.-P. PROJECT 297. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.-P. PROJECT 297. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - BRUGGE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Verkoopmedewerker Bon'Ap Herent 30 uur (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

  • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

  • Stabiliteitsingenieur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als stabiliteitsingenieur maak je stabiliteteitsberekeningen van structuren en de bijhorende lastenboeken en ramingen. Je maakt stabiliteitsplannen en meetstaten op. Je controleert plannen. Je brieft helder de berekeningen aan de CAD-ontwerper. Daarnaast meldt je pro-actief knelpunten en problemen aan de projectleider.

  • Bijverdienste - Regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Werner Cornette

    Type: Zelfstandige activiteit

    W ij werken samen met een internationale onderneming die reeds meer dan 38 jaar actief is in het promoten van een gezonde, actieve levensstijl en hierin marktleider is. We bieden producten, systemen en programma's aan die je helpen je beter in je vel te voelen. We zijn opzoek naar mensen die graag willen bijverdienen op hun vrije momenten, maar ook naar mensen die een nieuwe wending aan hun carriere willen geven. Je zal samen met ons in je eigen regio mensen helpen hun doelstellingen te bereiken. Dit kan part-time of full-time. Je bepaald zelf je uren, je inkomen en je bent je eigen baas! Wij zorgen voor de nodige opleidingen en ondersteuning om deze activiteit succesvol te laten uitgroeien! Je staat er nooit alleen voor.

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van B.-P. PROJECT 297 in sociale netwerken
Look for responds of B.-P. PROJECT 297 in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.-P. PROJECT 297. Laat een reactie achter voor B.-P. PROJECT 297. B.-P. PROJECT 297 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.-P. PROJECT 297. Leave a respond for B.-P. PROJECT 297. B.-P. PROJECT 297 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.-P. PROJECT 297 op de google maps. Adres en contacten B.-P. PROJECT 297
Location of B.-P. PROJECT 297 on the google maps. Address and contacts of B.-P. PROJECT 297

Andere gerelateerde bedrijven als come B.-P. PROJECT 297 B.-P. PROJECT 297: BBL | SIEBELEC | MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 | Brigitte | JAEL COIFFURE

Other related companies as B.-P. PROJECT 297: BBL | SIEBELEC | MOBISTAR CENTER TELECOM 2000 | Brigitte | JAEL COIFFURE

B.-P. PROJECT 297 is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.-P. PROJECT 297, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03219238281. Het bedrijf B.-P. PROJECT 297 bevindt zich op het adres: GALGSTRAAT 127; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in B.-P. PROJECT 297 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.-P. PROJECT 297 is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.-P. PROJECT 297 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.-P. PROJECT 297, openstaande posities, locatie van B.-P. PROJECT 297 op de kaart.

B.-P. PROJECT 297 is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.-P. PROJECT 297, company assigned to the tax number BE03219238281. The company B.-P. PROJECT 297 is located at the address: GALGSTRAAT 127; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in B.-P. PROJECT 297 were not found.
The main activity of B.-P. PROJECT 297 is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of B.-P. PROJECT 297 is not available. You also can look at reviews of B.-P. PROJECT 297, open positions, location of B.-P. PROJECT 297 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.-P. PROJECT 297, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.-P. PROJECT 297, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.-P. PROJECT 297, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.-P. PROJECT 297, employees, financial statistics.