Moors J

Contactgegevens Moors J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Moors J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Moors J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Laarstraat 110; 3740; Bilzen (Beverst), België

Telefoon (phone): 089 41 78 31 (+32-089 41 78 31) 089 41 78 31 (+32-089 41 78 31)

Fax (fax): 089 41 78 31 (+32-089 41 78 31) 089 41 78 31 (+32-089 41 78 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Moors J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Moors J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Moors J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Moors J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Moors J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Moors J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Moors J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Moors J
Products information Moors J

BTW identificatienummer (tax): BE09307312011
Ondernemingsnummer: 3636993408
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 592,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Fences; Stairs

Product categorie (product category): Metal working

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Moors J
(Get full report from official database of BE for Moors J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Moors J
Addition kinds of activities for Moors J

241199. Logging, nec | Logging, nec
353202. Apparatuur voor mineraalbewerking | Mineral beneficiation equipment
543100. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
20130211. Varkensvlees, gerookt: van vlees gekocht | Pork, smoked: from purchased meat
20350200. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
35490000. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
37159904. Opleggers voor vrachtwagen trekkers | Semitrailers for truck tractors
39110108. Ringen, vinger: edelmetaal | Rings, finger: precious metal
39140404. Bestek, geplateerd (alle metalen) | Flatware, plated (all metals)

Werken bij Moors J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Moors J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Moors J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Moors J. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator metaal | Dagdienst | Regio: Hamont (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de metaalsector gelegen te Hamont zijn we op zoek naar een operator. Je bent technisch aangelegd en flexibel. Je zal tewerkgesteld worden in dagdienst.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een productiemedewerker. U helpt mee in het productieproces. U volgt dit digitaal mee en springt indien nodig. Een interne opleiding wordt voorzien. U werkt in ploegensysteem

  • HUISHOUDHULP REGIO KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Kalmthout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met fiets, openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Huishoudhulp Sint-Laureins (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Sint-Laureins en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Jobstudent (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Bijlesgever wiskunde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Fietshersteller ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen regio Schilde zoeken wij een gedreven fietshersteller! De fietsenzaak heeft zich gedurende jaren flink weten te verruimen qua mogelijkheden en breidt daarom zijn team uit. Ben je sportief, handig en rijdt je zelf met een mountainbike of koersfiets? Heb je geen probleem met zaterdagwerk? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je taken zijn: - Je monteert alle fietsen met oog voor detail - Je zorgt voor een ordelijk atelier - Je kan allerlei herstellingen zelf afwerken - Je sleutelt waar nodig aan koersfietsen of mountainbikes Ben jij de gepassioneerde fietsenhersteller die wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie door naar [email protected]

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

    Type: Werfreserve

    Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

Zoek naar antwoorden van Moors J in sociale netwerken
Look for responds of Moors J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Moors J. Laat een reactie achter voor Moors J. Moors J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Moors J. Leave a respond for Moors J. Moors J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Moors J op de google maps. Adres en contacten Moors J
Location of Moors J on the google maps. Address and contacts of Moors J

Andere gerelateerde bedrijven als come Moors J Moors J: Buro Center | Herma Hygi?ne | T.B.W.A. | De Bandt, Van Hecke & Lagae | DERIDDER Pierre

Other related companies as Moors J: Buro Center | Herma Hygi?ne | T.B.W.A. | De Bandt, Van Hecke & Lagae | DERIDDER Pierre

Moors J is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Moors J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09307312011. Het bedrijf Moors J bevindt zich op het adres: Laarstraat 110; 3740; Bilzen (Beverst). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 592,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Metal working. Lijst met producten zijn Fences; Stairs.
De hoofdactiviteit van Moors J is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Moors J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Moors J, openstaande posities, locatie van Moors J op de kaart.

Moors J is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Moors J, company assigned to the tax number BE09307312011. The company Moors J is located at the address: Laarstraat 110; 3740; Bilzen (Beverst). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 592,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Metal working. List of products are Fences; Stairs.
The main activity of Moors J is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Moors J is not available. You also can look at reviews of Moors J, open positions, location of Moors J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Moors J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Moors J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Moors J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Moors J, employees, financial statistics.