AUVERDIN LAURENCE

Contactgegevens AUVERDIN LAURENCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUVERDIN LAURENCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUVERDIN LAURENCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BLEUETS 122; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT, België

Telefoon (phone): 64444768 (+32-64444768) 64444768 (+32-64444768)

Fax (fax): +32 (81) 383-12-44 +32 (81) 383-12-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUVERDIN LAURENCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUVERDIN LAURENCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUVERDIN LAURENCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUVERDIN LAURENCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUVERDIN LAURENCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUVERDIN LAURENCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUVERDIN LAURENCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUVERDIN LAURENCE
Products information AUVERDIN LAURENCE

BTW identificatienummer (tax): BE08093872070
Ondernemingsnummer: 5532684326
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in AUVERDIN LAURENCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUVERDIN LAURENCE
(Get full report from official database of BE for AUVERDIN LAURENCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUVERDIN LAURENCE
Addition kinds of activities for AUVERDIN LAURENCE

399101. bezems | Brooms
01719906. Kruisbesboerderij | Gooseberry farm
15420102. Commerciële en kantoorgebouwen, geprefabriceerde erectie | Commercial and office buildings, prefabricated erection
28191014. Zwavelhexafluoride gas | Sulfur hexafluoride gas
34849908. Shotguns of shotgun onderdelen, 30 mm. | Shotguns or shotgun parts, 30 mm. and below
37210100. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
73891008. Betaal telefoonnetwerk | Pay telephone network
79991006. Fair, nsk | Fair, nsk

Werken bij AUVERDIN LAURENCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUVERDIN LAURENCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUVERDIN LAURENCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUVERDIN LAURENCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent bediende met AUTOCAD (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent goed met administratieve taken. Je belt klanten op en maakt afspraken (commerciële). Je wordt ingeschakeld op andere afdelingen. Je verwerkt informatie met het MS Office pakket en daarnaast werk je vlot met autocad/tekenprogramma's.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Roeselare,dringend! (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving. Je werkt op volgende uren; Ma:16:30-19:30 Di:16:30-19:30 WOE:/ Do:16:30-19:30 Vrij:16:30-19:30 Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

  • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

  • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Vaste Job

    Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

  • Onderhoudstechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Vaste Job

    Binnen onze onderhoudsdienst vorm je samen met je collega een tandem betreffende curatief en preventief onderhoud. Je werkt op basis van een planning en anticipeert op vragen vanuit verschillende afdelingen, daarnaast is er ook plaats voor eigen initiatief.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • Account manager IT - Direct vast contract! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Vaste Job

    Als commercieel  administratief bediende binnendienst heb je dagelijks contact met klanten en leveranciers. Je contacteert bestaande en nieuwe klanten actief en probeert diverse services aan te bieden. Vervolgens komt hier ook een deel telefonische prospectie aan bod en volg je zelf de bestellingen en offertes op van A tot Z. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig in administratie en volg je diverse orders op. Mede door je commerciële skills heb je invloed op algemene sales en aftersales en behoudt je een belangrijk contact met klanten.

  • MEDEWERKER PRODUCTIE BEHEER (ELEKTRONICA) - GENT (GENTBRUGGE) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DEKIMO

    Type: Vaste Job

    Dekimo produceert elektronica op maat voor de industrie. We zijn tevens één van de grootste designhuizen in Vlaanderen op het vlak van embedded software en elektronica ontwerp. Heb je voeling/ervaring met elektronica en techniek? Kennis van elektronica componenten, printen,...? Een bachelor diploma? We zoeken dringend een medewerker productie beheer om ons bestaand team mee uit te breiden voor de aankoop van componenten, planning, logistiek, communicatie met onze klanten. Zie onze website www.dekimo.com voor meer informatie.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

Zoek naar antwoorden van AUVERDIN LAURENCE in sociale netwerken
Look for responds of AUVERDIN LAURENCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUVERDIN LAURENCE. Laat een reactie achter voor AUVERDIN LAURENCE. AUVERDIN LAURENCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUVERDIN LAURENCE. Leave a respond for AUVERDIN LAURENCE. AUVERDIN LAURENCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUVERDIN LAURENCE op de google maps. Adres en contacten AUVERDIN LAURENCE
Location of AUVERDIN LAURENCE on the google maps. Address and contacts of AUVERDIN LAURENCE

Andere gerelateerde bedrijven als come AUVERDIN LAURENCE AUVERDIN LAURENCE: C.P.A.S. | GEBROEDERS PONTZEELE | QUALITY VIDEO | ERIC VAN DOMME | MOULIN DE MOULBAIX

Other related companies as AUVERDIN LAURENCE: C.P.A.S. | GEBROEDERS PONTZEELE | QUALITY VIDEO | ERIC VAN DOMME | MOULIN DE MOULBAIX

AUVERDIN LAURENCE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUVERDIN LAURENCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08093872070. Het bedrijf AUVERDIN LAURENCE bevindt zich op het adres: RUE DES BLEUETS 122; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 771,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in AUVERDIN LAURENCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUVERDIN LAURENCE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUVERDIN LAURENCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUVERDIN LAURENCE, openstaande posities, locatie van AUVERDIN LAURENCE op de kaart.

AUVERDIN LAURENCE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUVERDIN LAURENCE, company assigned to the tax number BE08093872070. The company AUVERDIN LAURENCE is located at the address: RUE DES BLEUETS 122; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 771,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in AUVERDIN LAURENCE were not found.
The main activity of AUVERDIN LAURENCE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUVERDIN LAURENCE is not available. You also can look at reviews of AUVERDIN LAURENCE, open positions, location of AUVERDIN LAURENCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUVERDIN LAURENCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUVERDIN LAURENCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUVERDIN LAURENCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUVERDIN LAURENCE, employees, financial statistics.