Kerkhof-Vandewalle BVBA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Kerkhof-Vandewalle BVBA
Private companiesMotion Pictures • Kerkhof-Vandewalle BVBA

Contactgegevens Kerkhof-Vandewalle BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kerkhof-Vandewalle BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kerkhof-Vandewalle BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gebroeders van Raemdonckstraat 15; 8800; Roeselare (Rumbeke), België

Telefoon (phone): 051 21 06 36 (+32-051 21 06 36) 051 21 06 36 (+32-051 21 06 36)

Fax (fax): 051 22 90 85 (+32-051 22 90 85) 051 22 90 85 (+32-051 22 90 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kerkhof-Vandewalle BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kerkhof-Vandewalle BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kerkhof-Vandewalle BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kerkhof-Vandewalle BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kerkhof-Vandewalle BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kerkhof-Vandewalle BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kerkhof-Vandewalle BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kerkhof-Vandewalle BVBA
Products information Kerkhof-Vandewalle BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01195831298
Ondernemingsnummer: 5697753906
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Kerkhof-Vandewalle BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Metal working

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kerkhof-Vandewalle BVBA
(Get full report from official database of BE for Kerkhof-Vandewalle BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kerkhof-Vandewalle BVBA
Addition kinds of activities for Kerkhof-Vandewalle BVBA

24310501. Newel posts, wood | Newel posts, wood
24930101. Bouwbord, behalve gips, NSK | Building board, except gypsum, nsk
26790503. Doilies, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Doilies, paper: made from purchased material
27520402. Kaarten, gelithografeerd | Cards, lithographed
33120202. Sponge ijzer | Sponge iron
33310203. Blokken, koper | Blocks, copper
36950203. Video opname tape, leeg | Video recording tape, blank
50510202. Zwarte plaat, ijzer of staal | Black plate, iron or steel
51310200. Naaien leveringen en noties | Sewing supplies and notions
76299900. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec

Werken bij Kerkhof-Vandewalle BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kerkhof-Vandewalle BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kerkhof-Vandewalle BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kerkhof-Vandewalle BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulpen met dienstencheques (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: De Poetsboetiek

    Type: Dienstenchequebaan

    Wat doe jij: je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis; jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen,dweilen, ramen poetsen, …; bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,…

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) regio Damme voor meerdere gezinnen, elk 8u/week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor meerdere gastgezinnen in Damme, voor min. 8u/week in elk gastgezin, te presteren in 4 à 5 dagen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, huishoudelijke taken, ev. de was. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kaprijke/ Lembeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Young Potential International Service Engineer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een hoogtechnologische onderneming in regio Waregem, actief binnen een nichemarkt, zijn we op zoek naar een schoolverlater (m/v) met een ingenieursdiploma en interesse in service engineering binnen een internationale context. Description Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisaties

  • Meestergast lassen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van Kerkhof-Vandewalle BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Kerkhof-Vandewalle BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kerkhof-Vandewalle BVBA. Laat een reactie achter voor Kerkhof-Vandewalle BVBA. Kerkhof-Vandewalle BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kerkhof-Vandewalle BVBA. Leave a respond for Kerkhof-Vandewalle BVBA. Kerkhof-Vandewalle BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kerkhof-Vandewalle BVBA op de google maps. Adres en contacten Kerkhof-Vandewalle BVBA
Location of Kerkhof-Vandewalle BVBA on the google maps. Address and contacts of Kerkhof-Vandewalle BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Kerkhof-Vandewalle BVBA Kerkhof-Vandewalle BVBA: DEXIA | FE. DELOUVROY H. ET CIE | AU TOUT M?TIER | THIERRY GUSTIN | BAKKERIJ LYBAERT

Other related companies as Kerkhof-Vandewalle BVBA: DEXIA | FE. DELOUVROY H. ET CIE | AU TOUT M?TIER | THIERRY GUSTIN | BAKKERIJ LYBAERT

Kerkhof-Vandewalle BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kerkhof-Vandewalle BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01195831298. Het bedrijf Kerkhof-Vandewalle BVBA bevindt zich op het adres: Gebroeders van Raemdonckstraat 15; 8800; Roeselare (Rumbeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 115,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Metal working. Producten gemaakt in Kerkhof-Vandewalle BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kerkhof-Vandewalle BVBA is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kerkhof-Vandewalle BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kerkhof-Vandewalle BVBA, openstaande posities, locatie van Kerkhof-Vandewalle BVBA op de kaart.

Kerkhof-Vandewalle BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kerkhof-Vandewalle BVBA, company assigned to the tax number BE01195831298. The company Kerkhof-Vandewalle BVBA is located at the address: Gebroeders van Raemdonckstraat 15; 8800; Roeselare (Rumbeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 115,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Metal working. Products created in Kerkhof-Vandewalle BVBA were not found.
The main activity of Kerkhof-Vandewalle BVBA is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Kerkhof-Vandewalle BVBA is not available. You also can look at reviews of Kerkhof-Vandewalle BVBA, open positions, location of Kerkhof-Vandewalle BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kerkhof-Vandewalle BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kerkhof-Vandewalle BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kerkhof-Vandewalle BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kerkhof-Vandewalle BVBA, employees, financial statistics.