Dekker R

Contactgegevens Dekker R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dekker R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dekker R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tabakstraat 49; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 776 94 52 (+32-03 776 94 52) 03 776 94 52 (+32-03 776 94 52)

Fax (fax): 03 776 94 52 (+32-03 776 94 52) 03 776 94 52 (+32-03 776 94 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dekker R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dekker R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dekker R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dekker R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dekker R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dekker R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dekker R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dekker R
Products information Dekker R

BTW identificatienummer (tax): BE02784179687
Ondernemingsnummer: 6160003662
Hoofdstad (capital): 344,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 773,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Metal turning; Guns & ammunition - Retail

Product categorie (product category): Metal working

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dekker R
(Get full report from official database of BE for Dekker R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dekker R
Addition kinds of activities for Dekker R

395399. Markeringsapparatuur, niet | Marking devices, nec
781902. Reproductie diensten, film productie | Reproduction services, motion picture production
22990207. Voering, tapijt: vilt, behalve geweven | Lining, carpet: felt, except woven
35450325. Shaping tools (machine tool accessoires) | Shaping tools (machine tool accessories)
35599942. Vibratory parts handling equipment | Vibratory parts handling equipment
38270111. Microprojectors | Microprojectors
39150206. Pearl boren, zagen of peelen | Pearl drilling, sawing or peeling
51120404. Fotokopieerapparaten | Photocopying supplies
67989902. Vastgoedbeleggingen | Realty investment trusts
80110515. Patholoog | Pathologist

Werken bij Dekker R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dekker R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dekker R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dekker R. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Verpleegkundige projectstaffing ouderenzorg Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je als verpleegkundige tewerkgesteld worden in een residentie in de mooie omgeving van Tienen. Je zal onder andere instaan voor de dagdagelijkse verzorging van de bewoners, het beheren en toedienen van medicatie via verschillende toegangswegen, het up-to-date houden van bewonersdossiers, enzovoort. Contact met bewoners en hun families, met artsen en je naaste collega's zijn dagdagelijkse kost. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk - Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent(e) zaterdagvoormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Jobstudent(e) dient iedere zaterdagvoormiddag helpen verkopen in de winkel, bestellingen klaarmaken, atelierwerk, ...

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • Sales Promotor | Bose Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Installateur en onderhoud sanitair (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een medewerker Installatie en Onderhoud sanitair / verwarming -Vervangen en controleren van ketels -Ventilatie plaatsen -Vloerverwarming plaatsen -Aansluiten leidingwerk -...

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van Dekker R in sociale netwerken
Look for responds of Dekker R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dekker R. Laat een reactie achter voor Dekker R. Dekker R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dekker R. Leave a respond for Dekker R. Dekker R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dekker R op de google maps. Adres en contacten Dekker R
Location of Dekker R on the google maps. Address and contacts of Dekker R

Andere gerelateerde bedrijven als come Dekker R Dekker R: FLEURO DEKOR NV | THIRY PAINTS | CONTAINERS VAN ROY | Gielen W | Jacky

Other related companies as Dekker R: FLEURO DEKOR NV | THIRY PAINTS | CONTAINERS VAN ROY | Gielen W | Jacky

Dekker R is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dekker R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02784179687. Het bedrijf Dekker R bevindt zich op het adres: Tabakstraat 49; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 344,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 773,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Metal working. Lijst met producten zijn Metal turning; Guns & ammunition - Retail.
De hoofdactiviteit van Dekker R is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dekker R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dekker R, openstaande posities, locatie van Dekker R op de kaart.

Dekker R is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dekker R, company assigned to the tax number BE02784179687. The company Dekker R is located at the address: Tabakstraat 49; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 344,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 773,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Metal working. List of products are Metal turning; Guns & ammunition - Retail.
The main activity of Dekker R is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Dekker R is not available. You also can look at reviews of Dekker R, open positions, location of Dekker R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dekker R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dekker R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dekker R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dekker R, employees, financial statistics.