BALON ANDRE ETS

Contactgegevens BALON ANDRE ETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALON ANDRE ETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALON ANDRE ETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Haut des Flonceaux 6; 6820; Florenville, België

Telefoon (phone): 061 31 28 32 (+32-061 31 28 32) 061 31 28 32 (+32-061 31 28 32)

Fax (fax): 061 31 28 32; 061 41 66 57 (+32-061 31 28 32; 061 41 66 57) 061 31 28 32; 061 41 66 57 (+32-061 31 28 32; 061 41 66 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALON ANDRE ETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALON ANDRE ETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALON ANDRE ETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALON ANDRE ETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALON ANDRE ETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALON ANDRE ETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALON ANDRE ETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALON ANDRE ETS
Products information BALON ANDRE ETS

BTW identificatienummer (tax): BE06825225830
Ondernemingsnummer: 1641601562
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Wood turning & carving

Product categorie (product category): Metal working

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALON ANDRE ETS
(Get full report from official database of BE for BALON ANDRE ETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALON ANDRE ETS
Addition kinds of activities for BALON ANDRE ETS

329105. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
01190301. Vlaszaad boerderij | Flaxseed farm
14990000. Diverse nonmetale mineralen, behalve brandstoffen | Miscellaneous nonmetallic minerals, except fuels
22820100. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
41319902. Intercity snelweg vervoer, speciale service | Intercity highway transport, special service
50130105. Automotive motoren en motoronderdelen | Automotive engines and engine parts

Werken bij BALON ANDRE ETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALON ANDRE ETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALON ANDRE ETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALON ANDRE ETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

  • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

  • Vuilnisophaler met VCA-attest regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ Antwerpen / Luithagen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling van Suez (PMD, papier & karton, huisvuil) of rolcontainers Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld.

  • voorbereider (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voorbereider carrosserie Schuren, ontvetten en afplakken

  • Verkoopmedewerker winkel Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor volgende taken: ?Je produceert traiteurproducten zoals salades kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes blinde vinken? ?Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. ?Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. ?Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. ?Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. ?Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO OOSTERZELE - BALEGEM (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oosterzele/Balegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Teeltverantwoordelijke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Als teeltverantwoordelijke kom je terecht in een team van 3 mensen en werk je nauw samen met je verantwoordelijke die je bijstaat met raad en daad. Wat houdt die verantwoordelijkheid concreet in? Je staat in voor de teelt volumes die het bedrijf nodig heeft. Hiertoe heb je heel nauw contact met de landbouwers met wie je onderhandelingen voert volgens de wettelijke reglementeringen en contracten afsluit. Je bepaalt de zaai planning en houdt rekening met de verschillende percelen. Gedurende de kweek volg je goed op en ondersteun je de landbouwer met allerhande advies gaande van Fyto, ziektes, weer wisselingen,.. Nadien ga je de oogst gaan plannen. Je houdt hierbij rekening met de productie zodat zij klaar zijn als de gewassen aankomen. Op dit ogenblik verzorg je de ingangscontrole en volg je verder op. Uiteindelijk heb je opvolggesprekken met de landbouwers en bespreek je de toekomst.

  • DERMATOLOOG (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISZORG BIJDEHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert consultaties in verband met huidziektes en voetproblemen.

  • zaalmedewerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    helpen met opdienen en afruimen in zaal van gekent restaurant in varsenere- jabbeke

Zoek naar antwoorden van BALON ANDRE ETS in sociale netwerken
Look for responds of BALON ANDRE ETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALON ANDRE ETS. Laat een reactie achter voor BALON ANDRE ETS. BALON ANDRE ETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALON ANDRE ETS. Leave a respond for BALON ANDRE ETS. BALON ANDRE ETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALON ANDRE ETS op de google maps. Adres en contacten BALON ANDRE ETS
Location of BALON ANDRE ETS on the google maps. Address and contacts of BALON ANDRE ETS

Andere gerelateerde bedrijven als come BALON ANDRE ETS BALON ANDRE ETS: COIFFURE CATHERINE | Ecole des Devoirs de Gembloux | GUIDO DE MEERLEER | BANCONTACT-MISTER CASH | Roels A

Other related companies as BALON ANDRE ETS: COIFFURE CATHERINE | Ecole des Devoirs de Gembloux | GUIDO DE MEERLEER | BANCONTACT-MISTER CASH | Roels A

BALON ANDRE ETS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BALON ANDRE ETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06825225830. Het bedrijf BALON ANDRE ETS bevindt zich op het adres: Haut des Flonceaux 6; 6820; Florenville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Metal working. Lijst met producten zijn Wood turning & carving.
De hoofdactiviteit van BALON ANDRE ETS is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALON ANDRE ETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALON ANDRE ETS, openstaande posities, locatie van BALON ANDRE ETS op de kaart.

BALON ANDRE ETS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BALON ANDRE ETS, company assigned to the tax number BE06825225830. The company BALON ANDRE ETS is located at the address: Haut des Flonceaux 6; 6820; Florenville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Metal working. List of products are Wood turning & carving.
The main activity of BALON ANDRE ETS is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BALON ANDRE ETS is not available. You also can look at reviews of BALON ANDRE ETS, open positions, location of BALON ANDRE ETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALON ANDRE ETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALON ANDRE ETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALON ANDRE ETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALON ANDRE ETS, employees, financial statistics.