A.G.R.T. D茅colletage

Contactgegevens A.G.R.T. D茅colletage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.G.R.T. D茅colletage: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.G.R.T. D茅colletage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergensesteenweg 399; 1600; Sint-Pieters-Leeuw, België

Telefoon (phone): 02 377 61 27 (+32-02 377 61 27) 02 377 61 27 (+32-02 377 61 27)

Fax (fax): 02 331 14 86 (+32-02 331 14 86) 02 331 14 86 (+32-02 331 14 86)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.G.R.T. D茅colletage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.G.R.T. D茅colletage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.G.R.T. D茅colletage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.G.R.T. D茅colletage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.G.R.T. D茅colletage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.G.R.T. D茅colletage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.G.R.T. D茅colletage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.G.R.T. D茅colletage
Products information A.G.R.T. D茅colletage

BTW identificatienummer (tax): BE01555908203
Ondernemingsnummer: 5292083740
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 466,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Screw Cutting; Metal turning; Precision engineering

Product categorie (product category): Metal working

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.G.R.T. D茅colletage
(Get full report from official database of BE for A.G.R.T. D茅colletage)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.G.R.T. D茅colletage
Addition kinds of activities for A.G.R.T. D茅colletage

3612. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
013901. Voedergewassen | Feeder crops
651300. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
20829905. Portier (alcoholische drank) | Porter (alcoholic beverage)
22529900. Hosiery, nec, nec | Hosiery, nec, nec
25110605. Opbergkisten, huishouden: hout | Storage chests, household: wood
32950204. Desiccants, klei: geactiveerd | Desiccants, clay: activated
44999905. Scheepsregisters | Ship registers

Werken bij A.G.R.T. D茅colletage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.G.R.T. D茅colletage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.G.R.T. D茅colletage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.G.R.T. D茅colletage. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • Lasser (TIG en Halfautomaat) - Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar meerdere TIG-Lassers. U kan zelfstandig een herstelling aan een tankcontainer uitvoeren volgens de specificaties op het bestek, opgesteld in het Engels. Daarnaast kan u zich vlot uitdrukken in het Nederlands. Deze herstellingen kunnen o.a. de volgende zijn : Uitvoeren van druktesten. Herstellen van ventielen, vervangen van dichtingen. Reinigen, ontvetten, schilderen. Snijden, slijpen, boren, beitelen, richten, kloppen, beitelen. Vervangen van isolatie en bekleding van tanks. Lassen: Tig lassen, positie 3G is een vereiste, een laskwalificatie is een grote plus + Half automaat, tig, ijzer, inox en alu, branden, autogeen en plasma. Herstelling van grote schadegevallen, dus constructiewerk ; laswerk, branden. Uitpakken, opruimen, opkuis na werken. VCA- en lasattest is een pluspunt.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

  • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

  • Jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Full Stack Developer Java / Angular (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Senior Java Back-End Developer for a partner operating in the logistic sector. Company Our partner is an International company operating in the logistic industry. The company is doing the reshape of their Web application. Job Description Reshape of the Web Application Full Cycle Development You will work on the latest technologies such as Spring, Docker etc The project is vital to the core business of our partner English Environment because the other Development team in in UK The work organisation will be in Agile, Scrum Profile Java, Angular, Hibernate, TypeScript, Spring, Boot, Core, Agile, Jenkins, Maven, Scrum... You speak Fluently English and French / Dutch You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible Offer Full time On Site 6 months contract renewable longue visibility Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies

  • Kok / Sous-chef (FLEXI) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een extra keukenmedewerker (kok / sous-chef) Je wordt de rechterhand van de chef. Volgende taken behoren tot het takenpakket: - bereiden van alle warme gerechten - dresseren en mooi afwerken van elk gerecht - helpen bij de mise-en-place - Bijstaan van de chef waar nodig

Zoek naar antwoorden van A.G.R.T. D茅colletage in sociale netwerken
Look for responds of A.G.R.T. D茅colletage in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.G.R.T. D茅colletage. Laat een reactie achter voor A.G.R.T. D茅colletage. A.G.R.T. D茅colletage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.G.R.T. D茅colletage. Leave a respond for A.G.R.T. D茅colletage. A.G.R.T. D茅colletage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.G.R.T. D茅colletage op de google maps. Adres en contacten A.G.R.T. D茅colletage
Location of A.G.R.T. D茅colletage on the google maps. Address and contacts of A.G.R.T. D茅colletage

Andere gerelateerde bedrijven als come A.G.R.T. D茅colletage A.G.R.T. D茅colletage: Verstraeten V | Acrobate (l') | RENE WOUTERS | HANCART VINCENT | BELCOLOR PHOTO A BARE SA

Other related companies as A.G.R.T. D茅colletage: Verstraeten V | Acrobate (l') | RENE WOUTERS | HANCART VINCENT | BELCOLOR PHOTO A BARE SA

A.G.R.T. D茅colletage is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.G.R.T. D茅colletage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01555908203. Het bedrijf A.G.R.T. D茅colletage bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 399; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 466,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Metal working. Lijst met producten zijn Screw Cutting; Metal turning; Precision engineering.
De hoofdactiviteit van A.G.R.T. D茅colletage is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.G.R.T. D茅colletage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.G.R.T. D茅colletage, openstaande posities, locatie van A.G.R.T. D茅colletage op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.G.R.T. D茅colletage is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.G.R.T. D茅colletage, company assigned to the tax number BE01555908203. The company A.G.R.T. D茅colletage is located at the address: Bergensesteenweg 399; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 466,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Metal working. List of products are Screw Cutting; Metal turning; Precision engineering.
The main activity of A.G.R.T. D茅colletage is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.G.R.T. D茅colletage is not available. You also can look at reviews of A.G.R.T. D茅colletage, open positions, location of A.G.R.T. D茅colletage on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.G.R.T. D茅colletage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.G.R.T. D茅colletage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.G.R.T. D茅colletage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.G.R.T. D茅colletage, employees, financial statistics.