Mandelli Benelux

Contactgegevens Mandelli Benelux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mandelli Benelux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mandelli Benelux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkkouterstraat 46; 9520; Sint-Lievens-Houtem (Bavegem), België

Telefoon (phone): 09 362 22 46 (+32-09 362 22 46) 09 362 22 46 (+32-09 362 22 46)

Fax (fax): +32 (86) 501-86-36 +32 (86) 501-86-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mandelli Benelux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mandelli Benelux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mandelli Benelux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mandelli Benelux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mandelli Benelux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mandelli Benelux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mandelli Benelux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mandelli Benelux
Products information Mandelli Benelux

BTW identificatienummer (tax): BE08136718750
Ondernemingsnummer: 4516448974
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 661,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Mandelli Benelux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Metal working machinery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mandelli Benelux
(Get full report from official database of BE for Mandelli Benelux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mandelli Benelux
Addition kinds of activities for Mandelli Benelux

10410000. Gouden ertsen | Gold ores
15419911. Vrachtwagen en auto assemblage fabrieksbouw | Truck and automobile assembly plant construction
28650104. Anthraquinon, kleurstoffen | Anthraquinone, dyes
28790107. Pesticiden, landbouw of huishoudens | Pesticides, agricultural or household
38430110. Tandheelkundige laboratoriumapparatuur | Dental laboratory equipment
86110302. Raad van Commissarissen | Board of trade

Werken bij Mandelli Benelux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mandelli Benelux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mandelli Benelux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mandelli Benelux. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • Koeltechnieker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een KOELTECHNIEKER (m/v).

  • Hef-en reachtruckbestuurder in dagdienst (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staan in voor het laden en lossen van de vracht Je bent verantwoordelijk voor de input en de output van de goederen Je voorziet de ingepakte artikelen van stickers Je boekt alles in via een computer systeem Je geeft instructies aan je team van 2 mensen Je plaatst de goederen in de diepvries met de reachtruck Je werkt nauw samen met de productiemanager Je sorteert de goederen op de juiste manier en op de juiste plaats Je wikkelt de goederen in folie met de wikkelmachine

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Strijker/Strijkster Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

  • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Mandelli Benelux in sociale netwerken
Look for responds of Mandelli Benelux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mandelli Benelux. Laat een reactie achter voor Mandelli Benelux. Mandelli Benelux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mandelli Benelux. Leave a respond for Mandelli Benelux. Mandelli Benelux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mandelli Benelux op de google maps. Adres en contacten Mandelli Benelux
Location of Mandelli Benelux on the google maps. Address and contacts of Mandelli Benelux

Andere gerelateerde bedrijven als come Mandelli Benelux Mandelli Benelux: RESOPAL-FORBO GENDREN | Hallet Ph | STRAGIER B | SCHOONEJANS | P. DAMAN

Other related companies as Mandelli Benelux: RESOPAL-FORBO GENDREN | Hallet Ph | STRAGIER B | SCHOONEJANS | P. DAMAN

Mandelli Benelux is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mandelli Benelux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08136718750. Het bedrijf Mandelli Benelux bevindt zich op het adres: Kerkkouterstraat 46; 9520; Sint-Lievens-Houtem (Bavegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 661,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Metal working machinery. Producten gemaakt in Mandelli Benelux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mandelli Benelux is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mandelli Benelux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mandelli Benelux, openstaande posities, locatie van Mandelli Benelux op de kaart.

Mandelli Benelux is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mandelli Benelux, company assigned to the tax number BE08136718750. The company Mandelli Benelux is located at the address: Kerkkouterstraat 46; 9520; Sint-Lievens-Houtem (Bavegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 661,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Metal working machinery. Products created in Mandelli Benelux were not found.
The main activity of Mandelli Benelux is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Mandelli Benelux is not available. You also can look at reviews of Mandelli Benelux, open positions, location of Mandelli Benelux on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mandelli Benelux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mandelli Benelux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mandelli Benelux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mandelli Benelux, employees, financial statistics.