ROCRO SPRL

Contactgegevens ROCRO SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROCRO SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROCRO SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langesthal 5A; 4700; Eupen, België

Telefoon (phone): 087 55 47 92 (+32-087 55 47 92) 087 55 47 92 (+32-087 55 47 92)

Fax (fax): 087 74 30 08 (+32-087 74 30 08) 087 74 30 08 (+32-087 74 30 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROCRO SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROCRO SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROCRO SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROCRO SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROCRO SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROCRO SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROCRO SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROCRO SPRL
Products information ROCRO SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08793426513
Ondernemingsnummer: 5382995605
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 309,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Ironworks

Product categorie (product category): Metal work - Ornamental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROCRO SPRL
(Get full report from official database of BE for ROCRO SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROCRO SPRL
Addition kinds of activities for ROCRO SPRL

011904. Korengewassen | Cereal crop farms
10990103. Beryl mijnbouw | Beryl mining
20529901. Bakkerijproducten, droog | Bakery products, dry
23940101. Dekens, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Awnings, fabric: made from purchased materials
34990403. Nieuwigheden en specialiteiten, metaal | Novelties and specialties, metal
50750101. Airconditioningapparatuur, met uitzondering van eenheden, niet inbegrepen | Air conditioning equipment, except room units, nec
59410400. Oefen materiaal | Exercise equipment

Werken bij ROCRO SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROCRO SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROCRO SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROCRO SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur CE (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur ben je heel gedreven om aan de slag te gaan. Hieronder een greep van je takenpakket: Je voert bulktransport uit van veevoeders naar verschillende boerderijen in België en Nederland. Je hebt de mogelijkheid om dagritten te doen of om uit te slapen. Je voert ook fysieke arbeid uit. Je leert de buizen aan te koppelen om de veevoeders door te blazen.

  • CAD tekenaar (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Huishoudelijke Hulp (groot-Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO WETTEREN (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Student verkoper/verkoopster fashion (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een bijverdienste in de retail/fashion? Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo

  • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • Projectleider waterbehandeling/leidingen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Evalueren van een opdracht teneinde deze te vertalen naar een project-uitvoeringsdossier Je bent verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en organisatie van één of meerdere projecten Je bent verantwoordelijk voor de technische en financiële opvolging en begeleiding van één of meerdere projecten Je bent belast met de planning en de opvolging van alle werfactiviteiten en beheert tevens de plannen Je werkt mee aan technische studies en aanbestedingsdossiers en onderhoudt regelmatig contacten met de bouwheer Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers Je neemt contact op en onderhandelt met leveranciers en onderaannemers en zorgt na bespreking van de leverings- en aankoopvoorwaarden voor het opstellen van de bestellingen en de onderaannemingscontracten Op vraag van de bedrijfsleider / directeur der werken bouw je commerciële relaties uit met klanten en onderhoud je contacten met potentiële opdrachtgevers en hun studiediensten

  • dakdekkers hellende daken (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ALGEMENE DAKWERKEN DIRK DEPRAETERE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dakdekkers voor renovatieprojecten. Je werkt vooral aan hellende daken maar bij drukte of in noodspring je bij bij de platte daken en zinkwerken.

  • CHAPPELEGGER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ANMAPA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar ervaren chappers. Je kunt zelfstandig chappen. Verder doe je de voorbereiding van de werkvloer en afwerking bij particulieren.

  • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OTOMAT

    Type: Vaste Job

    “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

  • RESERVE Industrieel reinigers Limburg 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Limburg zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van ROCRO SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ROCRO SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROCRO SPRL. Laat een reactie achter voor ROCRO SPRL. ROCRO SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROCRO SPRL. Leave a respond for ROCRO SPRL. ROCRO SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROCRO SPRL op de google maps. Adres en contacten ROCRO SPRL
Location of ROCRO SPRL on the google maps. Address and contacts of ROCRO SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ROCRO SPRL ROCRO SPRL: LA TERRIENNE DE WAVRE | RAYMOND SAENZ-CALVO | VEUSKENS TONY | Elle & Lui | Centre de Télé-Accueil du Luxembourg ASBL

Other related companies as ROCRO SPRL: LA TERRIENNE DE WAVRE | RAYMOND SAENZ-CALVO | VEUSKENS TONY | Elle & Lui | Centre de Télé-Accueil du Luxembourg ASBL

ROCRO SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROCRO SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08793426513. Het bedrijf ROCRO SPRL bevindt zich op het adres: Langesthal 5A; 4700; Eupen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 309,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Metal work - Ornamental. Lijst met producten zijn Ironworks.
De hoofdactiviteit van ROCRO SPRL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROCRO SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROCRO SPRL, openstaande posities, locatie van ROCRO SPRL op de kaart.

ROCRO SPRL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROCRO SPRL, company assigned to the tax number BE08793426513. The company ROCRO SPRL is located at the address: Langesthal 5A; 4700; Eupen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 309,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Metal work - Ornamental. List of products are Ironworks.
The main activity of ROCRO SPRL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROCRO SPRL is not available. You also can look at reviews of ROCRO SPRL, open positions, location of ROCRO SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROCRO SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROCRO SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROCRO SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROCRO SPRL, employees, financial statistics.