NOYEZ SIERSMEDERIJ

Contactgegevens NOYEZ SIERSMEDERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOYEZ SIERSMEDERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOYEZ SIERSMEDERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Albertstraat 13; 8980; Zonnebeke, België

Telefoon (phone): 051 77 90 09 (+32-051 77 90 09) 051 77 90 09 (+32-051 77 90 09)

Fax (fax): 051 77 14 73 (+32-051 77 14 73) 051 77 14 73 (+32-051 77 14 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOYEZ SIERSMEDERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOYEZ SIERSMEDERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOYEZ SIERSMEDERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOYEZ SIERSMEDERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOYEZ SIERSMEDERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOYEZ SIERSMEDERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOYEZ SIERSMEDERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOYEZ SIERSMEDERIJ
Products information NOYEZ SIERSMEDERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE09603942871
Ondernemingsnummer: 4909210205
Hoofdstad (capital): 432,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 690,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in NOYEZ SIERSMEDERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Metal work - Ornamental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOYEZ SIERSMEDERIJ
(Get full report from official database of BE for NOYEZ SIERSMEDERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOYEZ SIERSMEDERIJ
Addition kinds of activities for NOYEZ SIERSMEDERIJ

3089. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
27520100. Offset- en fotolithografische drukwerk | Offset and photolithographic printing
50469907. Weegschalen, behalve laboratorium | Scales, except laboratory
51370302. Badpakken: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Swimsuits: women's, children's, and infants'
86210102. Gezondheidsvereniging | Health association

Werken bij NOYEZ SIERSMEDERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOYEZ SIERSMEDERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOYEZ SIERSMEDERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOYEZ SIERSMEDERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Restaurateur monumenten (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ranst zijn wij op zoek naar een RESTAURATEUR MONUMENTEN (M/V). 

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Isolatiemonteur (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar een isolatiemonteur. Vloerisolatie (PUR).

  • HVAC-technieker regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker. Waaruit bestaat je takenpakket? Helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen. Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren. Gedetailleerde rapporten opmaken de klanten informeren van de vooruitgangen de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren. Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de service desk. Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden. De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

  • Operator Chemie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator chemie Mogelijke taken: Verzagen en verlijmen van producten Afpakken van het product Controleren van het product = visuele kwaliteitscontrole uitvoeren Stofvrij maken van het product Inpakken Bedienen van machines

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Grote-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROTE-SPOUWEN)

    Regio: GROTE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Rope Acces technician (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SKYWORKERS

    Type: Vaste Job

    Vacature: Rope Technician Wij: Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’. Dit zorgt voor een zeer ruim werkterrein, optimale flexibiliteit en veiligheid. Skyworkers BVBA kan optimale veiligheid en kwaliteit garanderen aan zijn opdrachtgevers dankzij hoog opgeleid personeel (Irata) en ons VCA-petrochemie certificaat. Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten. Bij Skyworkers BVBA komt veiligheid op de eerste plaats. Door ons hoog opgeleid personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we een veilige en snelle oplossing vinden op elk werkterrein. Wij beschikken over: · Irata level 1 (Operators) · Irata level 2 (Ploegleiders) · Irata level 3 (Coördinators) Uit te voeren werken: Industriële schilder- en straalwerken Offshore Industrial cleaning Besloten ruimtes Ontstoffingen Inspecties Afbraakwerken Constructie Renovatie Gevelreiniging Netting Laswerken Herstellingen mechanisch/elektrisch Stellingbouw Telecommunicatie Reinigen en herspuiten daken

  • Servicetechnieker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

  • KOK/BEENHOUWERHULP/VERKOPER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VERMEULEN

    Type: Flexijob

    Jouw taken en verantwoordelijkheden - De bereiding van al onze gerechten, salades, panklaar - Bewerken en verwerken van vlees, specialiteiten maken met behulp van diverse machines - Nauwgezet opvolgen en bijsturen van de recepten en vastgelegde bereidingen - Verbetervoorstellen aanreiken en een goede communicatie verzekeren met je collega’s - Collega’s vaktechnisch opleiden - Activiteiten van het beenhouwersteam coördineren - Professioneel bedienen van klanten - Het aanvullen van de toonbank en het uitstallen van de producten - Assisteren bij het reinigen en schoonmaken van de machines, materialen, winkel en keuken

Zoek naar antwoorden van NOYEZ SIERSMEDERIJ in sociale netwerken
Look for responds of NOYEZ SIERSMEDERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOYEZ SIERSMEDERIJ. Laat een reactie achter voor NOYEZ SIERSMEDERIJ. NOYEZ SIERSMEDERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOYEZ SIERSMEDERIJ. Leave a respond for NOYEZ SIERSMEDERIJ. NOYEZ SIERSMEDERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOYEZ SIERSMEDERIJ op de google maps. Adres en contacten NOYEZ SIERSMEDERIJ
Location of NOYEZ SIERSMEDERIJ on the google maps. Address and contacts of NOYEZ SIERSMEDERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come NOYEZ SIERSMEDERIJ NOYEZ SIERSMEDERIJ: Sunny & Djive | In Side Design SPRL | GODELIEVE BELGRADO | GUY DRUART | Brasseur Francis

Other related companies as NOYEZ SIERSMEDERIJ: Sunny & Djive | In Side Design SPRL | GODELIEVE BELGRADO | GUY DRUART | Brasseur Francis

NOYEZ SIERSMEDERIJ is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NOYEZ SIERSMEDERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09603942871. Het bedrijf NOYEZ SIERSMEDERIJ bevindt zich op het adres: Albertstraat 13; 8980; Zonnebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 432,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 690,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Metal work - Ornamental. Producten gemaakt in NOYEZ SIERSMEDERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NOYEZ SIERSMEDERIJ is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOYEZ SIERSMEDERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOYEZ SIERSMEDERIJ, openstaande posities, locatie van NOYEZ SIERSMEDERIJ op de kaart.

NOYEZ SIERSMEDERIJ is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is NOYEZ SIERSMEDERIJ, company assigned to the tax number BE09603942871. The company NOYEZ SIERSMEDERIJ is located at the address: Albertstraat 13; 8980; Zonnebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 432,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 690,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Metal work - Ornamental. Products created in NOYEZ SIERSMEDERIJ were not found.
The main activity of NOYEZ SIERSMEDERIJ is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NOYEZ SIERSMEDERIJ is not available. You also can look at reviews of NOYEZ SIERSMEDERIJ, open positions, location of NOYEZ SIERSMEDERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOYEZ SIERSMEDERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOYEZ SIERSMEDERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOYEZ SIERSMEDERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOYEZ SIERSMEDERIJ, employees, financial statistics.