Leroy Metaalwerken

Contactgegevens Leroy Metaalwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leroy Metaalwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leroy Metaalwerken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapittelstraat 2; 3700; Tongeren (Rutten), België

Telefoon (phone): 012 23 91 99 (+32-012 23 91 99) 012 23 91 99 (+32-012 23 91 99)

Fax (fax): +32 (60) 286-42-47 +32 (60) 286-42-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leroy Metaalwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leroy Metaalwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leroy Metaalwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leroy Metaalwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leroy Metaalwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leroy Metaalwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leroy Metaalwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leroy Metaalwerken
Products information Leroy Metaalwerken

BTW identificatienummer (tax): BE09520721435
Ondernemingsnummer: 2902282714
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 859,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Ironworks; Buildings - Metal; Grandstands & stages - Mfg & rental; Welding; Stairs; Balustrades

Product categorie (product category): Metal work - Ornamental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leroy Metaalwerken
(Get full report from official database of BE for Leroy Metaalwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leroy Metaalwerken
Addition kinds of activities for Leroy Metaalwerken

22119906. Breedoek, katoen | Broadcloth, cotton
40119901. Elektrische spoorwegen | Electric railroads
47859901. Snelweg brug operatie | Highway bridge operation
50210000. Meubilair | Furniture
50510217. Structurele vormen, ijzer of staal | Structural shapes, iron or steel
50720000. Hardware | Hardware
55119901. Auto's, nieuw en gebruikt | Automobiles, new and used

Werken bij Leroy Metaalwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leroy Metaalwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leroy Metaalwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leroy Metaalwerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste als koerman (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Poperinge zoeken wij naar een medewerker om op zaterdag te helpen op de koer bij het schoonmaken van de vrachtwagens. Je rijdt de vrachtwagens door de carwash en werkt ook met de hogedrukreiniger om sommige onderdelen handmatig proper te maken.

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

  • Internal sales medewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een commercieel binnendienst medewerker. Je bent het interne aanspreekpunt voor onze klanten Je beheert de inkomende orders, je zorgt voor een correcte input in ons systeem Je volgt de leveringen op en eventuele backorders Je zorgt voor een goede opvolging van de stock en verzendingen Je behandelt klachten en zorgt voor een goede oplossing Je verwerkt de retourorders en zorgt voor een correcte afhandeling

  • CHAUFFEURS CE nationaal (Genk)- M/V (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Let's Work Industry Lummen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work Industry van Lummen zoekt gemotiveerde Chauffeur CE Je staat in voor het leveren en ophalen van voeding. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE Je bent een polyvalente chauffeur en bent inzetbaar op verschillende diensten Je bent bereid om fysiek werk te verrichten en om afwisselend op zaterdag te werken Je bent collegiaal en je hebt aandacht voor veiligheid Je gaat verantwoordelijk om met materiaal en procedures

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Turnhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Blasius-Boekel (SINT-BLASIUS-BOEKEL)

    Regio: SINT-BLASIUS-BOEKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

  • Student winkelbediende charcuterie Schoten (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Schoten? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Ath)

    Regio: Regio Ath

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Leroy Metaalwerken in sociale netwerken
Look for responds of Leroy Metaalwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leroy Metaalwerken. Laat een reactie achter voor Leroy Metaalwerken. Leroy Metaalwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leroy Metaalwerken. Leave a respond for Leroy Metaalwerken. Leroy Metaalwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leroy Metaalwerken op de google maps. Adres en contacten Leroy Metaalwerken
Location of Leroy Metaalwerken on the google maps. Address and contacts of Leroy Metaalwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Leroy Metaalwerken Leroy Metaalwerken: New Jeans 2000 | F.C. NAMOUSSART | GHISLAIN DESREUMAUX | Hofke Van Leest ('t) | PATRICK HEYLEN

Other related companies as Leroy Metaalwerken: New Jeans 2000 | F.C. NAMOUSSART | GHISLAIN DESREUMAUX | Hofke Van Leest ('t) | PATRICK HEYLEN

Leroy Metaalwerken is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Leroy Metaalwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09520721435. Het bedrijf Leroy Metaalwerken bevindt zich op het adres: Kapittelstraat 2; 3700; Tongeren (Rutten). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 859,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Metal work - Ornamental. Lijst met producten zijn Ironworks; Buildings - Metal; Grandstands & stages - Mfg & rental; Welding; Stairs; Balustrades.
De hoofdactiviteit van Leroy Metaalwerken is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leroy Metaalwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leroy Metaalwerken, openstaande posities, locatie van Leroy Metaalwerken op de kaart.

Leroy Metaalwerken is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Leroy Metaalwerken, company assigned to the tax number BE09520721435. The company Leroy Metaalwerken is located at the address: Kapittelstraat 2; 3700; Tongeren (Rutten). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 859,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Metal work - Ornamental. List of products are Ironworks; Buildings - Metal; Grandstands & stages - Mfg & rental; Welding; Stairs; Balustrades.
The main activity of Leroy Metaalwerken is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Leroy Metaalwerken is not available. You also can look at reviews of Leroy Metaalwerken, open positions, location of Leroy Metaalwerken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leroy Metaalwerken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leroy Metaalwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leroy Metaalwerken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leroy Metaalwerken, employees, financial statistics.