AIRES-TOMOR TIBOR

Contactgegevens AIRES-TOMOR TIBOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIRES-TOMOR TIBOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIRES-TOMOR TIBOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE C.DE GREZ 13; 1030; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22153294 (+32-22153294) 22153294 (+32-22153294)

Fax (fax): +32 (10) 359-29-90 +32 (10) 359-29-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIRES-TOMOR TIBOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIRES-TOMOR TIBOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIRES-TOMOR TIBOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIRES-TOMOR TIBOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIRES-TOMOR TIBOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIRES-TOMOR TIBOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIRES-TOMOR TIBOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIRES-TOMOR TIBOR
Products information AIRES-TOMOR TIBOR

BTW identificatienummer (tax): BE09773956298
Ondernemingsnummer: 8088378906
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in AIRES-TOMOR TIBOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIRES-TOMOR TIBOR
(Get full report from official database of BE for AIRES-TOMOR TIBOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIRES-TOMOR TIBOR
Addition kinds of activities for AIRES-TOMOR TIBOR

228201. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
243199. Millwork, nec | Millwork, nec
621101. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
28449902. Deodoranten, persoonlijk | Deodorants, personal
35779901. Computer uitgang naar microfilm eenheden | Computer output to microfilm units
70119900. Hotels en motels, nec | Hotels and motels, nec
73890200. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services
76410000. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair
79991601. Jachtgidsen | Hunting guides

Werken bij AIRES-TOMOR TIBOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIRES-TOMOR TIBOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIRES-TOMOR TIBOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIRES-TOMOR TIBOR. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezonde KMO in Erpe-Mere zijn we op zoek naar een TIG-lasser. Je monteert en verbindt diverse lichte en zware stukken uit verschillende materiaalsoorten bij middel van TIG-lassen. Je voert verschillende opdrachten uit, hetzij zelfstandig, hetzij in team van 2 personen.

  • Operator - elektricien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator Elektricien sta je mee in voor het onderhoud en de bediening van de huisvuilverbrandingsinstallatie. Je bent probleemoplossend ingesteld en gaat zelf aan de slag om eventuele issues van elektrische aard aan te pakken. Je toont dat je initiatief wil nemen en mee wil instaan voor de missie die het bedrijf wil volbrengen. Eén van je andere taken is het toezicht op de besturing van de installatie: je grijpt in waar nodig, je analyseert eventuele problemen en je zoekt actief naar de best mogelijke oplossing. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en te laten zien dat jij het nodige inzicht hebt. Je weet als geen andere hoe elektronica in elkaar zit en weet dat een installatie bedienen veel meer is dan op een knopje drukken. Je kijkt er dan ook naar uit om de kans met beide handen te grijpen.

  • ERVAREN OPERATOR - WEEKEND (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in de regio van Avelgem zoeken wij ervaren operatoren voor de weekendploeg ( 2x12u). Je zal instaan voor het opstarten en instellen van de productielijnen, opvolgen van het proces, bijstellen indien nodig, je grijpt in bij storingen of problemen. Je komt terecht in de volledig nieuwe afdeling van de firma met nieuwe machines.

  • Administratief bediende/ customer service - junior is mogelijk (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zeer goed NL/ ENG ? zowel gesproken als geschreven Frans beheers je voldoende voor telefonische contacten en mails en je wil bijleren Schakel tussen sales en klanten Afwisseling tussen klantencontact en administratie Dienst naverkoop Facturaties (geen offertes) Opvolging dossiers zij werken ook vaak met consignaties Kennis Officepakket

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (voltijds) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • INTERNATIONALE SALES ENGINEER (BE768612) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: MARELEC FOOD TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Marelec Food Technologies in Nieuwpoort ontwerpt en produceert hoogtechnologische weeg-, sorteer- en portioneersystemen voor de voedingsindustrie (vis, vlees en gevogelte). Hun jarenlange ervaring en knowhow resulteren in op maat gemaakte systemen, die wereldwijd ingezet worden. Een dynamisch team van 89 medewerkers en een internationaal netwerk van agenten dragen bij aan de sterke marktpositie in meer dan 30 landen. Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v) INTERNATIONALE SALES ENGINEER Farmer of Hunter met internationale verkoopervaring en technische affiniteit Functie Als Sales Engineer sta je in voor de verkoop van ‘custom made’ projecten binnen een vooraf bepaalde regio (Amerika, Azië, Midden-Oosten). Na een grondige technische opleiding ondersteun je de lokale distributeurs tijdens het verkoopproces bij eindklanten. Dit zowel op technisch vlak (mechanisch & applicaties/software), op vlak van toepassingsmogelijkheden als naar prijszetting toe. Je tracht een oplossing op maat te bieden. Je treedt in nauw overleg met de projectleiders om de haalbaarheid van potentiële projecten te beoordelen. Ook tijdens de uitvoering van het project blijf je het aanspreekpunt voor de distributeur en/of eindklant. Je streeft naar een optimale en proactieve opvolging na installatie. Je bezoekt op zeer regelmatige basis je rechtstreekse klanten (distributie), met het oog op het uitbouwen van sterke klantenrelaties. Je informeert hen over nieuwe mogelijkheden en productspecificaties, o.a. door het geven van demonstraties (ook aan eindklanten, indien nodig). Je vertegenwoordigt Marelec op internationale beurzen binnen machinebouw en voeding en gebruikt die momenten om up to date te blijven over tendenzen, de concurrentie en andere evoluties in de markt. Je deelt best practices met je collega-sales engineers & business development en werkt nauw samen met je backoffice collega, die in staat voor de uitwerking van offertes. Je maakt verslag van je ondernomen acties en resultaten. Je volgt proactief de ‘hangende’ offertes op. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van AIRES-TOMOR TIBOR in sociale netwerken
Look for responds of AIRES-TOMOR TIBOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIRES-TOMOR TIBOR. Laat een reactie achter voor AIRES-TOMOR TIBOR. AIRES-TOMOR TIBOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIRES-TOMOR TIBOR. Leave a respond for AIRES-TOMOR TIBOR. AIRES-TOMOR TIBOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIRES-TOMOR TIBOR op de google maps. Adres en contacten AIRES-TOMOR TIBOR
Location of AIRES-TOMOR TIBOR on the google maps. Address and contacts of AIRES-TOMOR TIBOR

Andere gerelateerde bedrijven als come AIRES-TOMOR TIBOR AIRES-TOMOR TIBOR: B. FAYS | ENFIN | Martens Philippe | Frigo NV | Appeltje ('t)

Other related companies as AIRES-TOMOR TIBOR: B. FAYS | ENFIN | Martens Philippe | Frigo NV | Appeltje ('t)

AIRES-TOMOR TIBOR is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AIRES-TOMOR TIBOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09773956298. Het bedrijf AIRES-TOMOR TIBOR bevindt zich op het adres: RUE C.DE GREZ 13; 1030; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in AIRES-TOMOR TIBOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIRES-TOMOR TIBOR is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIRES-TOMOR TIBOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIRES-TOMOR TIBOR, openstaande posities, locatie van AIRES-TOMOR TIBOR op de kaart.

AIRES-TOMOR TIBOR is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is AIRES-TOMOR TIBOR, company assigned to the tax number BE09773956298. The company AIRES-TOMOR TIBOR is located at the address: RUE C.DE GREZ 13; 1030; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in AIRES-TOMOR TIBOR were not found.
The main activity of AIRES-TOMOR TIBOR is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AIRES-TOMOR TIBOR is not available. You also can look at reviews of AIRES-TOMOR TIBOR, open positions, location of AIRES-TOMOR TIBOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIRES-TOMOR TIBOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIRES-TOMOR TIBOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIRES-TOMOR TIBOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIRES-TOMOR TIBOR, employees, financial statistics.