FERRONNERIE BOUSSALAA SA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • FERRONNERIE BOUSSALAA SA
Private companiesLegal Services • FERRONNERIE BOUSSALAA SA

Contactgegevens FERRONNERIE BOUSSALAA SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERRONNERIE BOUSSALAA SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERRONNERIE BOUSSALAA SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Impasse Calongette 13; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 22 20 80; 010 84 35 02 (+32-010 22 20 80; 010 84 35 02) 010 22 20 80; 010 84 35 02 (+32-010 22 20 80; 010 84 35 02)

Fax (fax): 010 24 17 18 (+32-010 24 17 18) 010 24 17 18 (+32-010 24 17 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERRONNERIE BOUSSALAA SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERRONNERIE BOUSSALAA SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERRONNERIE BOUSSALAA SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERRONNERIE BOUSSALAA SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERRONNERIE BOUSSALAA SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERRONNERIE BOUSSALAA SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERRONNERIE BOUSSALAA SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERRONNERIE BOUSSALAA SA
Products information FERRONNERIE BOUSSALAA SA

BTW identificatienummer (tax): BE02932220458
Ondernemingsnummer: 8244934082
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Ironworks

Product categorie (product category): Metal work - Ornamental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERRONNERIE BOUSSALAA SA
(Get full report from official database of BE for FERRONNERIE BOUSSALAA SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERRONNERIE BOUSSALAA SA
Addition kinds of activities for FERRONNERIE BOUSSALAA SA

373202. Niet-gemotoriseerde boot, gebouw en reparatie | Non-motorized boat, building and repairing
966100. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
32990302. Beugels, architectonisch: gips | Brackets, architectural: plaster
35240103. Ploegen (tuin trekker apparatuur) | Plows (garden tractor equipment)
37310302. Veerbootboten, bouw en reparatie | Ferryboats, building and repairing
38610307. Lichte meters, camera | Light meters, camera
51990902. Plastics schuim | Plastics foam
82229901. Gemeenschapskollege | Community college
86999902. Kunstraad | Art council
87419903. Industrieel Management | Industrial management

Werken bij FERRONNERIE BOUSSALAA SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERRONNERIE BOUSSALAA SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERRONNERIE BOUSSALAA SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERRONNERIE BOUSSALAA SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C Distributie van colli's tot paletgoederen over België Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt (overuren worden in recuup gegeven) Er wordt geleverd aan werven en bij particulieren Er wordt gewerkt in de chemische sector Opstartuur hangt af van klant tot klant, het kan zijn dat je eens om 04.00u moet vertrekken maar zeker ook om 08.00u. Ze zoeken iemand flexibel die zijn weg kan vinden in een jong team. Je moet vlot kunnen communiceren in het Nederlands en je plan kunnen trekken in het Frans

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Plaatsers ramen&deuren (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Nieuwkerken waas zijn wij op zoek naar ervaren/gemotiveerde plaatsers ramen en deuren. Onze klant is een grote speler binnen de metaalsector en biedt dan ook uitstekende kwaliteit en kwantiteit. Ben jij op zoek naar een lange termijn engagement? Wil jij jou settelen bij een van de betere spelers binnen deze sector? Solliciteer snel !

  • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (deeltijds - zelf te kiezen) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Studentenjob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Koeltechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

Zoek naar antwoorden van FERRONNERIE BOUSSALAA SA in sociale netwerken
Look for responds of FERRONNERIE BOUSSALAA SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERRONNERIE BOUSSALAA SA. Laat een reactie achter voor FERRONNERIE BOUSSALAA SA. FERRONNERIE BOUSSALAA SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERRONNERIE BOUSSALAA SA. Leave a respond for FERRONNERIE BOUSSALAA SA. FERRONNERIE BOUSSALAA SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERRONNERIE BOUSSALAA SA op de google maps. Adres en contacten FERRONNERIE BOUSSALAA SA
Location of FERRONNERIE BOUSSALAA SA on the google maps. Address and contacts of FERRONNERIE BOUSSALAA SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FERRONNERIE BOUSSALAA SA FERRONNERIE BOUSSALAA SA: Aanhangwagens & Trekhakencenter A.T.C. | Jumbo-Lambrechts | HENRI GOUDESEUNE | GARAGE A SNELS | JAN HUYBRIGHS

Other related companies as FERRONNERIE BOUSSALAA SA: Aanhangwagens & Trekhakencenter A.T.C. | Jumbo-Lambrechts | HENRI GOUDESEUNE | GARAGE A SNELS | JAN HUYBRIGHS

FERRONNERIE BOUSSALAA SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERRONNERIE BOUSSALAA SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02932220458. Het bedrijf FERRONNERIE BOUSSALAA SA bevindt zich op het adres: Impasse Calongette 13; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 828,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metal work - Ornamental. Lijst met producten zijn Ironworks.
De hoofdactiviteit van FERRONNERIE BOUSSALAA SA is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERRONNERIE BOUSSALAA SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERRONNERIE BOUSSALAA SA, openstaande posities, locatie van FERRONNERIE BOUSSALAA SA op de kaart.

FERRONNERIE BOUSSALAA SA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERRONNERIE BOUSSALAA SA, company assigned to the tax number BE02932220458. The company FERRONNERIE BOUSSALAA SA is located at the address: Impasse Calongette 13; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 828,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metal work - Ornamental. List of products are Ironworks.
The main activity of FERRONNERIE BOUSSALAA SA is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FERRONNERIE BOUSSALAA SA is not available. You also can look at reviews of FERRONNERIE BOUSSALAA SA, open positions, location of FERRONNERIE BOUSSALAA SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERRONNERIE BOUSSALAA SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERRONNERIE BOUSSALAA SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERRONNERIE BOUSSALAA SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERRONNERIE BOUSSALAA SA, employees, financial statistics.