A & F MATTHIJS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • A & F MATTHIJS
Private companiesTobacco Products • A & F MATTHIJS

Contactgegevens A & F MATTHIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & F MATTHIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & F MATTHIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPOORWEGLAAN 51; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55314924 (+32-55314924) 55314924 (+32-55314924)

Fax (fax): +32 (53) 450-26-28 +32 (53) 450-26-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & F MATTHIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & F MATTHIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & F MATTHIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & F MATTHIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & F MATTHIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & F MATTHIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & F MATTHIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & F MATTHIJS
Products information A & F MATTHIJS

BTW identificatienummer (tax): BE07614044189
Ondernemingsnummer: 7624755859
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 564,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in A & F MATTHIJS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & F MATTHIJS
(Get full report from official database of BE for A & F MATTHIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & F MATTHIJS
Addition kinds of activities for A & F MATTHIJS

249399. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
865199. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec
28191006. Waterstofsulfide | Hydrogen sulfide
32810300. Bouw van steenproducten | Building stone products
35790201. Schrijfmachines en onderdelen | Typewriters and parts
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
39520111. Verf, behalve goud en brons: kunstenaars ' | Paints, except gold and bronze: artists'

Werken bij A & F MATTHIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & F MATTHIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & F MATTHIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & F MATTHIJS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve bediende staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een labo te Turnhout, zoeken wij een administratief bediende voor de afdeling 'staalontvangst'. Toerbodes van het bedrijf halen over heel het land stalen op, waarop wetenschappelijk onderzoek gebeurt. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de inkomende stalen. De gegevens van de bijhorende bon worden in de interne database gezet. Het betreft uitvoerend inputwerk van cijfermatige en analytische gegevens en instructies van wat er met deze stalen dient te gebeuren. Je maakt de barcodes op en kleeft deze op de correcte staal. Vervolgens worden de stalen bewaard of in de centrifuge geplaatst. Bij vragen over de stalen, dien je contact op te nemen met de externe klant of dierenarts om verdere informatie op te vragen.

  • Zorg jij mee voor de schaduw in huis? (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handige Harry die zowel op mechanisch als elektrisch gebied zijn plan kan trekken en met de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken, ben je dagelijks met de glimlach op de baan naar jouw klanten. Je hebt een waterdichte huid, want een regenbui of wat wind houden jou niet tegen. Eenmaal ter plaatse zorg je voor de montage van nieuwe zonneweringen en (elektrische) rolluiken of bestaande zonneweringen of voer je het onderhoud of herstellingen uit aan elektrische poorten. Het spreekt voor zich dat een ladder een veel gebruikt werkinstrument is en dat deze je dus zeker geen schrik mag aanjagen. Elke dag opnieuw keer je ’s avonds trots op jouw werk terug naar het bedrijf en ben je in gedachten al terug bezig met jouw klanten van morgen. Je weet immers dat jouw klanten steeds aan jou terug zullen denken wanneer ze op een warme dag in de schaduw kunnen genieten van jouw werk.

  • General Ledger Accountant - medische sector - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een General Ledger Accountant (m/v) die een leuke uitdaging wil aangaan bij een multinational in Berchem. Dit uitzendproject loopt al zeker tot februari 2019. Onze klant is wereldwijd marktleider in de medische sector en maakt deel uit van een grote internationale groep. Je komt terecht in een gemoedelijke en aangename werkomgeving in het kantoor te Berchem. Als General Ledger Accountant sta je in voor volgende zaken: Je verricht diverse boekingen Je volgt balans- en resultatenrekeningen op Je verzorgt de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting Je staat in voor de financiële rapportering Je bent contactpersoon voor diverse business units Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • magazijnier/ordericker lange opdracht (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Roeselare zoeken we een tijdelijke magazijnier/ orderpicker die de handen uit de mouwen wil teken en over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent verantwoordelijk om de bestellingen verzendklaar te maken voor distributie, dit a.d.h.v. bestelbonnen.

  • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Jobstudent zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij jobstudenten die als zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: NUYTS

    Type: Vaste Job

    Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

  • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • People Manager (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

Zoek naar antwoorden van A & F MATTHIJS in sociale netwerken
Look for responds of A & F MATTHIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & F MATTHIJS. Laat een reactie achter voor A & F MATTHIJS. A & F MATTHIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & F MATTHIJS. Leave a respond for A & F MATTHIJS. A & F MATTHIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & F MATTHIJS op de google maps. Adres en contacten A & F MATTHIJS
Location of A & F MATTHIJS on the google maps. Address and contacts of A & F MATTHIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come A & F MATTHIJS A & F MATTHIJS: Van Hecke Patrick BVBA | PHILIPPE JORISSEN | CAMELIA | JOZEF BUYENS | ROGER VANDEKERCKHOVE

Other related companies as A & F MATTHIJS: Van Hecke Patrick BVBA | PHILIPPE JORISSEN | CAMELIA | JOZEF BUYENS | ROGER VANDEKERCKHOVE

A & F MATTHIJS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & F MATTHIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07614044189. Het bedrijf A & F MATTHIJS bevindt zich op het adres: SPOORWEGLAAN 51; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 564,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in A & F MATTHIJS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A & F MATTHIJS is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & F MATTHIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & F MATTHIJS, openstaande posities, locatie van A & F MATTHIJS op de kaart.

A & F MATTHIJS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & F MATTHIJS, company assigned to the tax number BE07614044189. The company A & F MATTHIJS is located at the address: SPOORWEGLAAN 51; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 564,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in A & F MATTHIJS were not found.
The main activity of A & F MATTHIJS is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A & F MATTHIJS is not available. You also can look at reviews of A & F MATTHIJS, open positions, location of A & F MATTHIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & F MATTHIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & F MATTHIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & F MATTHIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & F MATTHIJS, employees, financial statistics.