Vanderscheuren nv Metaalconstructie

Contactgegevens Vanderscheuren nv Metaalconstructie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanderscheuren nv Metaalconstructie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanderscheuren nv Metaalconstructie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heernisse 7; 8600; Diksmuide, België

Telefoon (phone): 051 51 00 35 (+32-051 51 00 35) 051 51 00 35 (+32-051 51 00 35)

Fax (fax): 051 50 08 50 (+32-051 50 08 50) 051 50 08 50 (+32-051 50 08 50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanderscheuren nv Metaalconstructie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanderscheuren nv Metaalconstructie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanderscheuren nv Metaalconstructie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanderscheuren nv Metaalconstructie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanderscheuren nv Metaalconstructie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanderscheuren nv Metaalconstructie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanderscheuren nv Metaalconstructie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanderscheuren nv Metaalconstructie
Products information Vanderscheuren nv Metaalconstructie

BTW identificatienummer (tax): BE01296905517
Ondernemingsnummer: 3531250000
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Subcontracting - Industrial & technical; Metal working

Product categorie (product category): Metal turning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanderscheuren nv Metaalconstructie
(Get full report from official database of BE for Vanderscheuren nv Metaalconstructie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanderscheuren nv Metaalconstructie
Addition kinds of activities for Vanderscheuren nv Metaalconstructie

22990305. Garen: vlas, jute, hennep en ramie | Yarn: flax, jute, hemp, and ramie
28190701. Calciumcarbide | Calcium carbide
30890200. Kunststof keukengerei, servies en huishoudelijke artikelen | Plastics kitchenware, tableware, and houseware
33120704. Sheet of strip, staal, warmgewalst | Sheet or strip, steel, hot-rolled
34999926. Wielen: kruiwagen, wandelwagen, enz .: schijf, gestempeld metaal | Wheels: wheelbarrow, stroller, etc.: disc, stamped metal
51130100. Verzendkosten | Shipping supplies
67269901. Uitgifte van gezichtbedrag certificaat | Face amount certificate issuing
79991506. Go-cart raceway operatie en verhuur | Go-cart raceway operation and rentals
96419907. Regeling en inspectie van landbouwproducten, govt. | Regulation and inspection of agricultural products, govt.

Werken bij Vanderscheuren nv Metaalconstructie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanderscheuren nv Metaalconstructie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanderscheuren nv Metaalconstructie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanderscheuren nv Metaalconstructie. Looking for open vacancies in other companies

  • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

  • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KORTEMARK (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Jobstudenten verzorgende regio Horebeke-Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Hoger Redder Sportoase be-MINE Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • zaalmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Serveren van drank en gerechten in restaurant

Zoek naar antwoorden van Vanderscheuren nv Metaalconstructie in sociale netwerken
Look for responds of Vanderscheuren nv Metaalconstructie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanderscheuren nv Metaalconstructie. Laat een reactie achter voor Vanderscheuren nv Metaalconstructie. Vanderscheuren nv Metaalconstructie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanderscheuren nv Metaalconstructie. Leave a respond for Vanderscheuren nv Metaalconstructie. Vanderscheuren nv Metaalconstructie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanderscheuren nv Metaalconstructie op de google maps. Adres en contacten Vanderscheuren nv Metaalconstructie
Location of Vanderscheuren nv Metaalconstructie on the google maps. Address and contacts of Vanderscheuren nv Metaalconstructie

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanderscheuren nv Metaalconstructie Vanderscheuren nv Metaalconstructie: DE LEVENSBOOM | DE SMET | CLAUDINE GOEMINNE | PIERRE BUFFE | Multi-Di-Mens

Other related companies as Vanderscheuren nv Metaalconstructie: DE LEVENSBOOM | DE SMET | CLAUDINE GOEMINNE | PIERRE BUFFE | Multi-Di-Mens

Vanderscheuren nv Metaalconstructie is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanderscheuren nv Metaalconstructie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01296905517. Het bedrijf Vanderscheuren nv Metaalconstructie bevindt zich op het adres: Heernisse 7; 8600; Diksmuide. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 368,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Metal turning. Lijst met producten zijn Subcontracting - Industrial & technical; Metal working.
De hoofdactiviteit van Vanderscheuren nv Metaalconstructie is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanderscheuren nv Metaalconstructie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanderscheuren nv Metaalconstructie, openstaande posities, locatie van Vanderscheuren nv Metaalconstructie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanderscheuren nv Metaalconstructie is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanderscheuren nv Metaalconstructie, company assigned to the tax number BE01296905517. The company Vanderscheuren nv Metaalconstructie is located at the address: Heernisse 7; 8600; Diksmuide. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 368,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Metal turning. List of products are Subcontracting - Industrial & technical; Metal working.
The main activity of Vanderscheuren nv Metaalconstructie is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanderscheuren nv Metaalconstructie is not available. You also can look at reviews of Vanderscheuren nv Metaalconstructie, open positions, location of Vanderscheuren nv Metaalconstructie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanderscheuren nv Metaalconstructie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanderscheuren nv Metaalconstructie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanderscheuren nv Metaalconstructie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanderscheuren nv Metaalconstructie, employees, financial statistics.