Atelier M茅canique de Richelle

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Atelier M茅canique de Richelle
Private companiesMembership Organizations • Atelier M茅canique de Richelle

Contactgegevens Atelier M茅canique de Richelle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier M茅canique de Richelle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier M茅canique de Richelle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Housse 52; 4600; Vis茅 (Richelle), België

Telefoon (phone): 04 379 33 13 (+32-04 379 33 13) 04 379 33 13 (+32-04 379 33 13)

Fax (fax): 04 379 33 13 (+32-04 379 33 13) 04 379 33 13 (+32-04 379 33 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier M茅canique de Richelle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier M茅canique de Richelle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier M茅canique de Richelle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier M茅canique de Richelle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier M茅canique de Richelle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier M茅canique de Richelle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier M茅canique de Richelle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier M茅canique de Richelle
Products information Atelier M茅canique de Richelle

BTW identificatienummer (tax): BE04137969970
Ondernemingsnummer: 1916259765
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 812,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Atelier M茅canique de Richelle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Metal turning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier M茅canique de Richelle
(Get full report from official database of BE for Atelier M茅canique de Richelle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier M茅canique de Richelle
Addition kinds of activities for Atelier M茅canique de Richelle

512202. Toiletartikelen | Toiletries
593204. Kleding en schoenen, tweedehands | Clothing and shoes, secondhand
35799900. Kantoormachines, nec, nec | Office machines, nec, nec
38260109. Polariscopes | Polariscopes
44939902. Marine bassins | Marine basins
56320102. bontwerkers | Furriers

Werken bij Atelier M茅canique de Richelle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier M茅canique de Richelle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier M茅canique de Richelle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier M茅canique de Richelle. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Helpen met snijden van het brood: brood op de band leggen, ingepakte broden in bakken stoppen. Helpen bij verdeling voor de chauffeurs: Helpen bij het verdelen van brood voor verschillende toeren, klaarzetten voor de chauffeurs. Allround meehelpen in de bakkerij: brood uit de ovens halen, koffiekoeken afwerken, machines proper houden, klein brood uithalen.

  • Mecanicien M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines Je voert opdrachten uit volgens de aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke

  • Werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

  • Monteur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Aalst zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen om te werken als monteur. Taken : U voert gereedschapsmontages uit U volgt hierbij de voorgschreven werkinstructies en controlevoorschriften

  • Orderpickers voedingsbedrijf (nachtwerk) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het picken van o.a. de broden. Dit voornamelijk in een diepvriesomgeving.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

    Type: Vaste Job

    Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

  • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

  • Integration Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van Atelier M茅canique de Richelle in sociale netwerken
Look for responds of Atelier M茅canique de Richelle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier M茅canique de Richelle. Laat een reactie achter voor Atelier M茅canique de Richelle. Atelier M茅canique de Richelle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier M茅canique de Richelle. Leave a respond for Atelier M茅canique de Richelle. Atelier M茅canique de Richelle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier M茅canique de Richelle op de google maps. Adres en contacten Atelier M茅canique de Richelle
Location of Atelier M茅canique de Richelle on the google maps. Address and contacts of Atelier M茅canique de Richelle

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier M茅canique de Richelle Atelier M茅canique de Richelle: Wille Gebroeders BVBA | Abbaye du Val St Lambert | I.P. VENTES-ACHATS | Hotel Den Ijzer BVBA | LJUNGBERG, PHILIP

Other related companies as Atelier M茅canique de Richelle: Wille Gebroeders BVBA | Abbaye du Val St Lambert | I.P. VENTES-ACHATS | Hotel Den Ijzer BVBA | LJUNGBERG, PHILIP

Atelier M茅canique de Richelle is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier M茅canique de Richelle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04137969970. Het bedrijf Atelier M茅canique de Richelle bevindt zich op het adres: Rue de Housse 52; 4600; Vis茅 (Richelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 812,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metal turning. Producten gemaakt in Atelier M茅canique de Richelle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier M茅canique de Richelle is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier M茅canique de Richelle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier M茅canique de Richelle, openstaande posities, locatie van Atelier M茅canique de Richelle op de kaart.

Atelier M茅canique de Richelle is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atelier M茅canique de Richelle, company assigned to the tax number BE04137969970. The company Atelier M茅canique de Richelle is located at the address: Rue de Housse 52; 4600; Vis茅 (Richelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 812,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metal turning. Products created in Atelier M茅canique de Richelle were not found.
The main activity of Atelier M茅canique de Richelle is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier M茅canique de Richelle is not available. You also can look at reviews of Atelier M茅canique de Richelle, open positions, location of Atelier M茅canique de Richelle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier M茅canique de Richelle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier M茅canique de Richelle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier M茅canique de Richelle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier M茅canique de Richelle, employees, financial statistics.