A.G.R.T. D茅colletage

Contactgegevens A.G.R.T. D茅colletage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.G.R.T. D茅colletage: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.G.R.T. D茅colletage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergensesteenweg 399; 1600; Sint-Pieters-Leeuw, België

Telefoon (phone): 02 377 61 27 (+32-02 377 61 27) 02 377 61 27 (+32-02 377 61 27)

Fax (fax): 02 331 14 86 (+32-02 331 14 86) 02 331 14 86 (+32-02 331 14 86)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.G.R.T. D茅colletage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.G.R.T. D茅colletage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.G.R.T. D茅colletage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.G.R.T. D茅colletage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.G.R.T. D茅colletage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.G.R.T. D茅colletage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.G.R.T. D茅colletage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.G.R.T. D茅colletage
Products information A.G.R.T. D茅colletage

BTW identificatienummer (tax): BE04283264160
Ondernemingsnummer: 9489410400
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 124,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Screw Cutting; Metal working; Precision engineering

Product categorie (product category): Metal turning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.G.R.T. D茅colletage
(Get full report from official database of BE for A.G.R.T. D茅colletage)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.G.R.T. D茅colletage
Addition kinds of activities for A.G.R.T. D茅colletage

225799. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
541101. supermarkten | Supermarkets
28699912. Chloroform | Chloroform
50750108. Stofinzamelapparatuur | Dust collecting equipment
73360104. Pakketontwerp | Package design
79990300. Binnenhofclubs | Indoor court clubs
80629906. Ziekenhuis, professionele verpleegschool met ama residentie | Hospital, professional nursing school with ama residency
80930103. Drugskliniek, polikliniek | Drug clinic, outpatient

Werken bij A.G.R.T. D茅colletage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.G.R.T. D茅colletage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.G.R.T. D茅colletage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.G.R.T. D茅colletage. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • Callcentermedewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong callcenter in Zaventem zijn wij op zoek naar 10 Nederlandstalige callagents. Je beheert de agenda's van de vertegenwoordigers en probeert deze zo goed mogelijk te vullen met afspraken. Je hebt een eerste ervaring opgedaan in de verkoop. Je bent op zoek naar een job op lange termijn!

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp - DCO De Bron - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Wortegem-Petegem 28 uren per week (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor een gastgezin wonende te Wortegem-Petegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zutendaal - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Magazijnbediende voor mooie garage (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooie garage, gelegen in de regio Lokeren, ben ik op zoek naar een Magazijnbediende. Als Magazijnbediende zal je een veelzijdig takenpakket voor jouw rekening nemen: Voorraadbeheer van auto-onderdelen Opmaak en opvolging van schadedossiers Tussenpersoon vormen tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen Receptie/onthaal ondersteunen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Osteopaat (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

Zoek naar antwoorden van A.G.R.T. D茅colletage in sociale netwerken
Look for responds of A.G.R.T. D茅colletage in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.G.R.T. D茅colletage. Laat een reactie achter voor A.G.R.T. D茅colletage. A.G.R.T. D茅colletage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.G.R.T. D茅colletage. Leave a respond for A.G.R.T. D茅colletage. A.G.R.T. D茅colletage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.G.R.T. D茅colletage op de google maps. Adres en contacten A.G.R.T. D茅colletage
Location of A.G.R.T. D茅colletage on the google maps. Address and contacts of A.G.R.T. D茅colletage

Andere gerelateerde bedrijven als come A.G.R.T. D茅colletage A.G.R.T. D茅colletage: DANIEL RICHART | LILIANE ROELS | ALFRED KERREN | ACT ARBEIDS CONSULTING TEAM | MIECHIELSEN

Other related companies as A.G.R.T. D茅colletage: DANIEL RICHART | LILIANE ROELS | ALFRED KERREN | ACT ARBEIDS CONSULTING TEAM | MIECHIELSEN

A.G.R.T. D茅colletage is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.G.R.T. D茅colletage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04283264160. Het bedrijf A.G.R.T. D茅colletage bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 399; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 124,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Metal turning. Lijst met producten zijn Screw Cutting; Metal working; Precision engineering.
De hoofdactiviteit van A.G.R.T. D茅colletage is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.G.R.T. D茅colletage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.G.R.T. D茅colletage, openstaande posities, locatie van A.G.R.T. D茅colletage op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.G.R.T. D茅colletage is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.G.R.T. D茅colletage, company assigned to the tax number BE04283264160. The company A.G.R.T. D茅colletage is located at the address: Bergensesteenweg 399; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 124,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Metal turning. List of products are Screw Cutting; Metal working; Precision engineering.
The main activity of A.G.R.T. D茅colletage is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.G.R.T. D茅colletage is not available. You also can look at reviews of A.G.R.T. D茅colletage, open positions, location of A.G.R.T. D茅colletage on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.G.R.T. D茅colletage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.G.R.T. D茅colletage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.G.R.T. D茅colletage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.G.R.T. D茅colletage, employees, financial statistics.