Rumstse Metaalhandel NV

Contactgegevens Rumstse Metaalhandel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rumstse Metaalhandel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rumstse Metaalhandel NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doelhaagstraat 79 2840 Rumst, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rumstse Metaalhandel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rumstse Metaalhandel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rumstse Metaalhandel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rumstse Metaalhandel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rumstse Metaalhandel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rumstse Metaalhandel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rumstse Metaalhandel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rumstse Metaalhandel NV
Products information Rumstse Metaalhandel NV

BTW identificatienummer (tax): BE09947265625
Ondernemingsnummer: 2881683349
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Recycling of non-ferrous metals; Scrap preparation

Product categorie (product category): Metal Recycling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rumstse Metaalhandel NV
(Get full report from official database of BE for Rumstse Metaalhandel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rumstse Metaalhandel NV
Addition kinds of activities for Rumstse Metaalhandel NV

5722. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
6792. Olie royalty traders | Oil royalty traders
458101. Hangars en andere vliegtuigopslagfaciliteiten | Hangars and other aircraft storage facilities
799700. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs
30690202. Deurmatten, rubber | Door mats, rubber
83999901. Advocacy groep | Advocacy group
87110202. Machinebouw | Mechanical engineering

Werken bij Rumstse Metaalhandel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rumstse Metaalhandel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rumstse Metaalhandel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rumstse Metaalhandel NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • Monteur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de montage van de installaties bij de klanten. Je start als monteur, maar op korte termijn moet je een montageteam kunnen leiden.

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons kantoor in Leuven zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van arbeidersprofielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • Poetshulp regio Tielt - Actief NV (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Bijlesgever C# (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

  • Technieker Sanitair (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

Zoek naar antwoorden van Rumstse Metaalhandel NV in sociale netwerken
Look for responds of Rumstse Metaalhandel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rumstse Metaalhandel NV. Laat een reactie achter voor Rumstse Metaalhandel NV. Rumstse Metaalhandel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rumstse Metaalhandel NV. Leave a respond for Rumstse Metaalhandel NV. Rumstse Metaalhandel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rumstse Metaalhandel NV op de google maps. Adres en contacten Rumstse Metaalhandel NV
Location of Rumstse Metaalhandel NV on the google maps. Address and contacts of Rumstse Metaalhandel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Rumstse Metaalhandel NV Rumstse Metaalhandel NV: HشTEL DE VENTE ASTRID | Van Der Speeten | COIFFURE MICHELINE | DEBROUX P. | Goubert K

Other related companies as Rumstse Metaalhandel NV: HشTEL DE VENTE ASTRID | Van Der Speeten | COIFFURE MICHELINE | DEBROUX P. | Goubert K

Rumstse Metaalhandel NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rumstse Metaalhandel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09947265625. Het bedrijf Rumstse Metaalhandel NV bevindt zich op het adres: Doelhaagstraat 79 2840 Rumst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 597,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Metal Recycling. Lijst met producten zijn Recycling of non-ferrous metals; Scrap preparation.
De hoofdactiviteit van Rumstse Metaalhandel NV is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rumstse Metaalhandel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rumstse Metaalhandel NV, openstaande posities, locatie van Rumstse Metaalhandel NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rumstse Metaalhandel NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rumstse Metaalhandel NV, company assigned to the tax number BE09947265625. The company Rumstse Metaalhandel NV is located at the address: Doelhaagstraat 79 2840 Rumst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 597,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Metal Recycling. List of products are Recycling of non-ferrous metals; Scrap preparation.
The main activity of Rumstse Metaalhandel NV is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Rumstse Metaalhandel NV is not available. You also can look at reviews of Rumstse Metaalhandel NV, open positions, location of Rumstse Metaalhandel NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rumstse Metaalhandel NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rumstse Metaalhandel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rumstse Metaalhandel NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rumstse Metaalhandel NV, employees, financial statistics.