D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA

Contactgegevens D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gravenbosstraat 68 1770 Liedekerke, België

Telefoon (phone): 32.53 66 60 10 32.53 66 60 10

Fax (fax): 32.53 67 38 24 32.53 67 38 24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA
Products information D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08175170898
Ondernemingsnummer: 8681365966
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Aluminium alloys^^Steels and metals - machining

Product categorie (product category): Metal processing; Metallurgy and Metalworking; Steels and metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA
(Get full report from official database of BE for D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA
Addition kinds of activities for D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA

873301. Niet-commerciële biologische onderzoeksorganisatie | Noncommercial biological research organization
24499901. Manden: fruit en groente, ronde speld, tot, enz. | Baskets: fruit and vegetable, round stave, till, etc.
35310615. Tractoren, kruiper | Tractors, crawler
39140104. Bestek, zilver | Flatware, silver
51530101. Gerst | Barley
63219901. Beoordelingsverenigingen, ongevallen- en ziektekostenverzekering | Assessment associations, accident and health insurance

Werken bij D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren metser.

  • PRODUCTIEPLANNER regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Heist-op-den-Berg zijn wij opzoek naar een productieplanner voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige componenten uit aluminium, staal en kunststof. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je plant de werkorders in het ERP- en planningssysteem in In overleg met de verschillende interne afdelingen (productie, engineering, office) bespreek je de dagelijkse detailplanning. Daarbij hou je rekening met de personeelsbezetting, technische complexiteit van de te maken onderdelen (optimale volgorde), machinecapaciteit, commerciële afspraken en doorlooptijden van de onderaannemingen Je staat in nauw contact met de klanten en informeert hen over de leverdatums Je brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren en werkt mee aan de implementatie van een nieuwe planning tool

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deurne/Merksem (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Deurne.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student bakkerij te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, snijden van brood en charcuterie, afrekenen van de bestelling, afwassen, keren van de winkelruimte, opruimen na sluitingstijd. Je werkt op woensdagnamiddag en/of een dag in het weekend. De eerste maand werk je op woensdag en een dag in het weekend om jezelf snel te kunnen inwerken.

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • Zelfstandig vertegenwoordiger Bevestigingsmaterialen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: PAUWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zoeken wij een zelfstandig vertegenwoordiger , al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies in België. Je hebt ervaring als vertegenwoordiger naar klanten zoals ramen -en verandabouw , binnen -en buitenschrijnwerkerij. Zelfstandig en volledig op commissie werken. Ondernemingszin is een must.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669944-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA. Laat een reactie achter voor D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA. D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA. Leave a respond for D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA. D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA op de google maps. Adres en contacten D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA
Location of D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA on the google maps. Address and contacts of D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA: ABRAZO SPRL | Online EV | BRISON | Comfiges SPRL | Hollywood Stars

Other related companies as D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA: ABRAZO SPRL | Online EV | BRISON | Comfiges SPRL | Hollywood Stars

D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08175170898. Het bedrijf D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA bevindt zich op het adres: Gravenbosstraat 68 1770 Liedekerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 644,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Metal processing; Metallurgy and Metalworking; Steels and metals. Lijst met producten zijn Aluminium alloys^^Steels and metals - machining.
De hoofdactiviteit van D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA, openstaande posities, locatie van D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA op de kaart.

D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA, company assigned to the tax number BE08175170898. The company D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA is located at the address: Gravenbosstraat 68 1770 Liedekerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 644,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Metal processing; Metallurgy and Metalworking; Steels and metals. List of products are Aluminium alloys^^Steels and metals - machining.
The main activity of D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA is not available. You also can look at reviews of D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA, open positions, location of D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'HOE JAN-BAPTIST & CO BVBA, employees, financial statistics.