WERKHUIZEN HAEMERS NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • WERKHUIZEN HAEMERS NV
Private companiesLegal Services • WERKHUIZEN HAEMERS NV

Contactgegevens WERKHUIZEN HAEMERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WERKHUIZEN HAEMERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WERKHUIZEN HAEMERS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hondschotestr 106 8560 Wevelgem, België

Telefoon (phone): 32.56 41 07 01 32.56 41 07 01

Fax (fax): 32.56 40 39 69 32.56 40 39 69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WERKHUIZEN HAEMERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WERKHUIZEN HAEMERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WERKHUIZEN HAEMERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WERKHUIZEN HAEMERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WERKHUIZEN HAEMERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WERKHUIZEN HAEMERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WERKHUIZEN HAEMERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WERKHUIZEN HAEMERS NV
Products information WERKHUIZEN HAEMERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE05436828613
Ondernemingsnummer: 8436920166
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 418,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Steels and metals - forming and cutting

Product categorie (product category): Metal processing; Metallurgy and Metalworking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WERKHUIZEN HAEMERS NV
(Get full report from official database of BE for WERKHUIZEN HAEMERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WERKHUIZEN HAEMERS NV
Addition kinds of activities for WERKHUIZEN HAEMERS NV

221112. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
239603. Millinery materialen en benodigdheden | Millinery materials and supplies
751400. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
10990502. Titaniferous-magnetiet mijnbouw | Titaniferous-magnetite mining
32719909. Blokken, beton: landschap of muur | Blocks, concrete: landscape or retaining wall
34330104. Gasbrander, industrieel | Gas burners, industrial
35680101. Lagers, vlakte | Bearings, plain

Werken bij WERKHUIZEN HAEMERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WERKHUIZEN HAEMERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WERKHUIZEN HAEMERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WERKHUIZEN HAEMERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Helpen met snijden van het brood: brood op de band leggen, ingepakte broden in bakken stoppen. Helpen bij verdeling voor de chauffeurs: Helpen bij het verdelen van brood voor verschillende toeren, klaarzetten voor de chauffeurs. Allround meehelpen in de bakkerij: brood uit de ovens halen, koffiekoeken afwerken, machines proper houden, klein brood uithalen.

  • Administratief bediende - Personeelsdienst (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Pulle zijn wij op zoek naar een administratief bediende om het tijdelijke tekort op de afdeling op te vangen. We zijn op zoek naar iemand die weet wat werken is, snel van begrip en zich ergens kan insmijten. Iemand die cijfers erg leuk vindt en mensen graag verder helpt, maar steeds efficiënt blijft. Jobinhoud bestaat onder andere uit: • Personeelsadministratie • Loonverwerking (redelijk manueel) • Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie er rond en subsidies aanvragen • Schadegevallen verwerken (deel preventie)

  • Onderhoudstechnieker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je takenpakket bestaat uit: - Onderhoud aan de machines - Mechanisch onderhoud - Elektrisch onderhoud - Storingen oplossen

  • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diest – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijk hulp-regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Gent Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

  • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

Zoek naar antwoorden van WERKHUIZEN HAEMERS NV in sociale netwerken
Look for responds of WERKHUIZEN HAEMERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WERKHUIZEN HAEMERS NV. Laat een reactie achter voor WERKHUIZEN HAEMERS NV. WERKHUIZEN HAEMERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WERKHUIZEN HAEMERS NV. Leave a respond for WERKHUIZEN HAEMERS NV. WERKHUIZEN HAEMERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WERKHUIZEN HAEMERS NV op de google maps. Adres en contacten WERKHUIZEN HAEMERS NV
Location of WERKHUIZEN HAEMERS NV on the google maps. Address and contacts of WERKHUIZEN HAEMERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WERKHUIZEN HAEMERS NV WERKHUIZEN HAEMERS NV: FILIP DE ROECK | Sprimex Ets | A.E.G. HERSTELDIENST | Plastics Wauters SA | Pousset E

Other related companies as WERKHUIZEN HAEMERS NV: FILIP DE ROECK | Sprimex Ets | A.E.G. HERSTELDIENST | Plastics Wauters SA | Pousset E

WERKHUIZEN HAEMERS NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WERKHUIZEN HAEMERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05436828613. Het bedrijf WERKHUIZEN HAEMERS NV bevindt zich op het adres: Hondschotestr 106 8560 Wevelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 418,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Metal processing; Metallurgy and Metalworking. Lijst met producten zijn Steels and metals - forming and cutting.
De hoofdactiviteit van WERKHUIZEN HAEMERS NV is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WERKHUIZEN HAEMERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WERKHUIZEN HAEMERS NV, openstaande posities, locatie van WERKHUIZEN HAEMERS NV op de kaart.

WERKHUIZEN HAEMERS NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is WERKHUIZEN HAEMERS NV, company assigned to the tax number BE05436828613. The company WERKHUIZEN HAEMERS NV is located at the address: Hondschotestr 106 8560 Wevelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 418,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Metal processing; Metallurgy and Metalworking. List of products are Steels and metals - forming and cutting.
The main activity of WERKHUIZEN HAEMERS NV is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WERKHUIZEN HAEMERS NV is not available. You also can look at reviews of WERKHUIZEN HAEMERS NV, open positions, location of WERKHUIZEN HAEMERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WERKHUIZEN HAEMERS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WERKHUIZEN HAEMERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WERKHUIZEN HAEMERS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WERKHUIZEN HAEMERS NV, employees, financial statistics.